Poftiţi, intraţi!

Veţi fi trataţi!

23 Responses to “Poftiţi, intraţi!”

 1. Nea says:

  Ce dispersie mare a voturilor: Sloboz în gura postacilor are +1 în timp ce Rahat & Diaree are -16. Mai echilibrată e distribţia greşelilor de ortografie.

   • Florina says:

    bai, conceptul e inovator, recunoasteti, da’ multi nu-si dau seama si zau ca-i pacat!
    scrii ca moderezi comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat dar nu precizezi dinspre care parte a limitei. citi fraieri si-or fi batut tastaturile degeaba si citi furiosi s-or fi abtinut…

 2. Sare'n Ochi says:

  uăi, mamă, ce limbaj fin! de academie. băieții ăștia chiar și-au greșit meseria – puteau să se facă profesori de maneră și comportament pentru Gabi Firea.

 3. Yeba says:

  Ma scuzati ca ma mut cu obsesiile aici, dar am gasit farmacia inchisa si incerc solutii novatoare.

  Deci nu e evident deloc ca SOV mai e in tara. Solicit sa primesc mingiieri pe crestet si asigurari ca ma insel, ca totul va fi bine. Am uitat sa precizez ca despre Tcaciuc s-a spus ca a fugit din spital PE FEREASTRA.

 4. Yeba says:

  Multumesc! Dom’le, sa fie Catavencu ce era pe vremuri, rideam cu lacrimi de faza cu ginecologul, careia nu-i gasesc spontan corespondent in Caragiale…

 5. Nea says:

  Cum nu-i găseşti?
  Dar tanti din Ploieşti, nu ştiu cum o chema, care trebuia neapărat să meargă regulat la Bucureşti să o consulte dandistul la dinţi (oare prin batistă?) şi care dandist era mai degrabă ofiţer?

 6. Sare'n Ochi says:

  ginecologul de inima. aveam prin ’92 la Posta redactiei un obsedat care dorea neaparat sa apara cu scrisul la gazeta si-mi trimitea lucrari cu duiumul. culmea erau din categoria numita de de el “fara perdea”, scrise la persoana I si neaparat el descriind viata unei ele. ma rog… de-acolo am pescuit cateva perle, mergeam redactia la cate o bere si ne tavaleam de ras. “pictor portretist de nuduri goale”. “ei se plimbau tinandu-se de mana pe plaja printre specii excedentare de pesti”. l-am pus sa-mi trimita un CV, cred ca ma plictiseam. si mi-a trimis. se incheia cam asa: “si-aceasta este micuta mea autobiografie din Moreni si o semnez asa”.
  credeti ca omul o fi fiind printre “scriitorii” de mesaje “civilizate” de pe Cotidianul.ro?

 7. Yeba says:

  @Nea, SUPER! multumesc! Am verificat, Sevastita.
  @Sare’n Ochi, esti rautacios! Pai tipul din Moreni e curat la sufletul lui, chiar excedentar, auzi, “micuta mea autobiografie din Moreni”!

 8. Sare'n Ochi says:

  @Yeba, omul era sarea si piperul tuturor betiilor redactiei. mergeam cu scrisorelele la noi si le reciteam. ajunseseram sa ne vorbim in “expresii si citate”. la un moment dat ne-a trecut prin cap sa inventam genul “literatura naiva” si sa scoatem un volumas ilustrat cu pictura naiva. cred ca ne-am oprit la timp.

 9. Nea says:

  Păi cum, crezi că lăsa Caragiale ceva netrecut la catastif? A scris tot ce o se se întâmple până prin anul 2200. De la Coriolan Munteanu la Agamita şi Sevastita, toţi îl studiază pe brânci ca să ştie ce vor spune/face mâine, aşa încât să aibă succes. El e de vină, că i-a învăţat pe toţi.

 10. Yeba says:

  @Nea, s-ar putea sa ai dreptate, desi asta ar contrazice teza generala ca Basescu e de vina (Sergiu Andon a explicat ca Vadim era nervos din cauza ca n-are incredere in justitie din cauza ca a terfelit-o presedintele, inca din 2005. Nu l-a contrazis nimeni din emisiune)

  Problema mea este – ca doar n-o sa fiu on topic cu mai mult decit mentionarea lui Vadim – ca nu mai stiu decit de Coriolan Draganescu, Munteanu imi scapa -care e?

  @Sare’n Ochi, zici ca prin ’92! Ce romantic! Atunci si Catavencii cred ca erau curati la suflet, ca nu e invers proportional cu IQ-ul. Comentatorii astia coprofagi n-au a face nici cu redactia, nici cu pictorul nudist al plajelor excedentare.

 11. Nea says:

  Las’ că i-o reperează conu’ Crinică.

  Munteanu e studentul ăla pe care îl băteau zbirii reacţiunii în piaţa universităţii şi apoi a catindat la prezidenţiale din partea partidului lui Măgureanu, apoi s-a resemnat cu comerţul cu arme spre lumea a 3-a.

 12. Sare'n Ochi says:

  da, @Nea, s-a apucat sa vanda mineri cu raza medie de actiune sol-subsol. panselute pe mormant all inclusive.

 13. Yeba says:

  😆 😆

  Minunat! E impardonabil ca la momentul electoral n-am facut nici o asociere intre personaje!

 14. Nea says:

  Dar pe Crică Venturiano l-ai auzit pupându-se cu Titircă zilele trecute?
  “Alianţa este Partidul cel mare, iar Partidul e alianţa cea mică”
  Iar Titircă, de colo:
  “Dacă dumnealui cabulipseşte să ne onoreze cu atât cinste… se! Zestrea antenelor nu e aşa mare, şi dumnealui e… ştii, ceva mai sus… noi suntem negustori.”

 15. Yeba says:

  @Nea, cind actioneaza deliberat sunt din Mateiu, imi pare rau.
  Doar cind se duc la tribunal si gasesc tribunalu’ inchis, sunt de un umor nebun, fiindca e spontan si involuntar. Sau cind sunt atit de strinsi cu usa incit produc adeverinte de la ginecolog.

  Sunt cu totul de acord cu cineva – baxul de MemoPlus din doza zilnica zace in farmacia inchisa – care a scris cindva ca de fapt insultam personajele lui Caragiale, aia erau niste oameni inocenti, astia sunt otrepe pe dinauntru.

  Memoria recesiva: Ne-a dat la teza “Caracterizarea personajelor feminine din O noapte furtunoasa” si am fost asa de fericita incat am caracterizat-o si pe “Tusica, cum a lasat-o Dumnezeu, se culca o data cu gainile…”

 16. Nea says:

  Ei, că acum îmi pică fisa: ginecologul din Viena avea strămoşi direcţi printre neamurile lui Mitică:
  Mitică te roagă să pui o vorbă bună la Ministerul de Război, dacă ai vreun prieten, ca s-o numească pe soacră-sa „moaşă militară”

 17. Cotidianul e demn de admirație.
  îi ține pe acei indivizi la computer, scăzând astfel infracționalitatea pe străzi.

Leave a Reply