Ce am făcut de pandemie

Cum mi-am petrecut pandemia? sînt întrebată acum, cînd pentru unii înseamnă că am trecut peste ea.

Nu am trecut, dragilor, virusul este cu noi și este puternic încă, iar noi nu avem cu ce să-i dăm în cap. Se caută încă vaccin, se caută încă tratament.

Rămîne întrebarea: ce-am făcut pînă acum? Cum am trecut peste perioada asta?

Greu, evident. Deși nu așa greu cum mulți își închipuie.

Sînt o persoană sociabilă și imposibilitatea de a mă vedea cu mai mulți oameni m-a stînjenit teribil.

Cel mai greu a fost de ziua mea și de Paști. De zilele mele, de fapt, 8 aprilie și Florii.

În plină stare de urgență, nu mi-am putut vedea copiii. Doi, deși numai unul este al meu biologic. Dar îi iubesc la fel de mult pe amîndoi, așa că sînt ai mei.

Singurul om diferit de familie pe care l-am văzut a fost prietena mea din copilărie, Dana. Dana este medic și ne-am văzut afară, în parcarea blocului nostru. Cu toate măsurile de protecție luate, Dana ne-a împărțit o sticlă cu clor, pe lîngă alte minunății pentru mine. Virusul își făcea simțită amenințarea.

M-am uitat puțin spre deloc la tv. Am fost sigură, de la început, ce voi vedea. O propagandă deșănțată la orice oră și în orice format, virusului. Nu este de mirare că a intrat frica în mulți români, cu asemenea ”televiziuni”. Nu am văzut sau auzit măcar pe cineva care să pună la îndoială cît de firav măsurile luate de gașca lui Pițigoi, aka Grupul de Comunicare Strategică. O asemenea polarizare nu avea cum să aducă ceva bun. Mai devreme sau mai tîrziu, oamenii aveau să izbucnească pe rețelele sociale. Mai timid sau mai îndrăzneț, fiecare după cum a considerat, au apărut.

Și bine au făcut! Dar nu ăsta este subiectul meu de astăzi, așa că trec mai departe la cum mi-am umplut timpul.

Cu cărți. În primul rînd cu cărți. Oferta avantajoasă a venit de la Cărturești, care mai are încă oferte excepționale pentru iubitorii cărții. Și care vine cu oferta fantastică ”Muzica de festival la tine acasă”. Doriți să ascultați numai ce vă place? Simplu! Comandați și aveți o reducere de pînă la 25%. Cărți și muzică mai puteți lua de pe libris.ro, litera.ro și elefant.ro, asta numai după ce pot garanta că aveți numai lucruri foarte bune acolo. Și acum, aveți!

În al doilea rînd, m-am ocupat pe îndelete de mine. Cosmetică, daaa! Și mi-am luat tot ce aveam nevoie de pe notino.ro, vivre.ro și .vegis.ro.

Am luat și ceva haine, e drept. De pe decathlon.ro, de purtat.ro și fashiondays.ro.

Ei, și cu asta, așa s-a dus timpul! Să nu crezi.

În următoarele postări voi încerca să vă arăt ritualul meu zilnic cosmetic. 😀

Leave a Reply