Bogdaproste, să fie primit!

Către Conducerea ziarului Cotidianul.ro

Reţeaua Ritz-Carlton a aflat cu interes de preocuparea dumneavoastră pentru extinderea lanţului nostru hotelier şi vă este profund recunoscătoare pentru construirea la Cannes a unui hotel nou-nouţ de care aveam atîta nevoie în acest sezon estival.

Dumneavoastră personal, Domnilor, care aţi facut posibil acest lucru, dorim să vă mulţumim în mod special, oferindu-vă posibilitatea petrecerii unor clipe de neuitat în hotelul a cărui creatie vă aparţine. Vă invităm, aşadar,  să vă cazaţi gratuit în apartamentul Dumneavoastră preferat, în condiţii stricte de eleganţă, intimitate şi confidenţialitate. Veţi beneficia, de asemenea,  de preparate delicioase din  bucătăria de lux, din care vă recomandăm: bâtonnets de carotte aux sauces maison, cure-dents,  şi concombres à liqueur de clafoutis embouché, tout en possédant du vin blanc sucré.

Locurile de relaxare vă vor sta, de asemenea, la dispoziţie în orice moment al anului, dacă organigrama dumneavoastră atît de încărcată vă permite. Veţi putea practica sporturi nautice cu răţuşca în jacuzzi. Masajul, manicura, pedicura şi hairstylingul vă vor fi asigurate de către doi tineri hipercalificaţi iar sauna vă va ajuta, cu siguranţă, la refacerea tenului, precum şi eliminarea penetrantă a toxinelor şi a amintirilor în condiţii de profundă intimitate.

Cu adîncă preţuire,

Direcţiunea Ritz-Carlton

Les frères Paonesco

s.s. indescifrabil

4 Responses to “Bogdaproste, să fie primit!”

  1. morris says:

    Florina, tare de tot.Am ras cu lacrimi!Apropo:ai vazut ca, Cornelus are ochelari Channel,jum-jum?adik de citit doar.sau nu are bani de lentila intreaga? Tare bucataria cu batoanele de morcovi si scobitori!hehe

  2. Florina says:

    cind faci hotel nu-ti prea mai ramin bani, deh!

  3. Dan says:

    N-am prea inteles, se sugereaza cumva ca nu exista Ritz-Carlton la Cannes? Eu parca-mi aduc aminte c-am stat la Carlton la Cannes. Dar nu-i sigur.

Leave a Reply