Crin n-are serviciu pentru că are demnitate

31 Responses to “Crin n-are serviciu pentru că are demnitate”

 1. Red says:

  Mulţi savanţi de renume mondial au teoretizat de-a lungul timpului că este posibil, dar nu aveau dovada ştiinţifică… Doamnelor, domnilor, trăim un moment istoric! Chiar există un bou mai mare decât Gigi Becali.

 2. Red says:

  Şi dacă tot stau la moderare…

  Acum am înţeles. Ei nu erau plătiţi pentru serviciile depuse, ci veneau cu bani de acasă ca să plătească costurile unei demnităţi demne. Fiind criză, fac şi ei niscaiva economii.

  “O demnitate pe care o porţi cum ştii, când ştii, unde ştii”. Care la televizor, care prin ziare. Dacă ştie. Dacă poate. Dacă nu, face grevă.

 3. Pataphyl says:

  Poate n-am fost atent la final: chestia cu Pontajul e din Cheghevara? 🙂

 4. ribelalu says:

  1. Demintate au demnitarii si conform legii parlamentarii nu sunt demnitari
  2. Daca nu e serviciu atunci nu trebuie sa primeasca nici pensie, mai ales speciala. Constitutia Romaniei, in imensa ei generozitate fara de alesii neamului, prevede doar o limita minima de varsta pentru a putea deveni parlamentar. Asa ca cine are cojones poate sa stea in parlament pana la 120 de ani. Dar fara pensie. Cine vrea, sa-si plateasca singur contributiile.
  3. Daca demnitate nu e, serviciu nu e, inseamna ca nu sunt decat niste amarati platiti cu ziua, mancare si bautura. Si astia nu ar trebui sa aiba niciun drept.

 5. Yeba says:

  Superb. Il ia pe Gigi de departe, ca e pompos. Rămâi visător.
  Dar nu va demisiona, ca doar nu se poate spune ca a pierdut numai fiindcă e Tirania odioasă și vor fi alții care vor face guvernul.

  Off topic – Aici am zis, aici retrag, ca un tip cu fes zis Claudiu Craciun parea articulat. Poate comparativ cu delirul verbal al celorlați.
  Cu aia care protesta împotriva neplății timp de 25 de ani a pensiei alimentare cf acordul Romania-Siria privind divorțurile.
  E chiar o licheluta simpluta, vorba lui Cucui, e subtire imbracat. I-a demonstrat guess who? Tabara. Valeriu Tabara, l-a impins batraneste intr-un colt, de vorbea singur (tot cu libertaua și egalitaua, normal!) a trebuit sa-l scoata Striblea din corzi. Scoala romaneasca scoate cu siguranță tâmpiți, daca ăsta e lector.

 6. Nea says:

  Luaţi prenţesa culturală şi suiţi-o în dubă.

  Cer scuze, Florina, comentez aici fără a fi avut puterea să deschid clipul cu Gladiol.

 7. Red says:

  Deci dacă Ghiocel de fapt nu are servici, asta înseamnă că-i şomer iar banii pe care-i încasează donează în scopuri caritabile sunt de fapt ajutorul social, nu? Şi nu face nimic rău dacă se dă jos din pat pe la două dup’amiaza, că nu trebuie să semneze che pontajul de şomaj. Dar cum de face totuşi grevă?

 8. Yeba says:

  Care te-ai legat de Gigi?! I-auzi aici la Crin: răspunsul e din trei silabe: ORI EI, ORI NOI!

 9. Red says:

  Florina: Eh, n-are cum să fie în grevă de demnitate! E ca şi cum eu m-aş declara în grevă la intreprinderea de neuro-chirurgie… Hmm, poate nu-i chiar rea idea, dacă stau bine să mă gândesc. Dacă mă declar grevist mă duc să iau leafa, nu? 😀

  Yeba, eu m-am luat de Gigi, dar acum mi-am găsit un nou idol! Aveam ceva bănuieli după vestiargate, dar orişice dubii aş fi putut avea acum s-au risipit. Noul meu scop meu este să descopăr pe cineva chiar şi mai tare! Va fi greu… Vor trece ani… Dar voi fi neabătut!

 10. Nea says:

  Yeba, iar vii cu epigoni?

  LEONIDA (cu importanţă)

  Patru vorbe, numai patru, da’ vorbe, ce-i drept! Uite, ţiu minte ca acuma: ‘Bravos naţiune! Halal să-ţi fie! Să trăiască Republica! Vivat Prinţipatele Unite!’ Şi jos iscălit în original ‘Galibardi’.

  EFIMIŢA (satisfăcută)

  Apoi, atunci dacă-i aşa, a vorbit destul de frumos omul!

 11. Nea says:

  Nu-l comparaţi pe Gladiol cu Gigi.
  Gigi, măcar un kil de telemea dacă a produs în viaţă, şi tot e la ani lumină depărtare de utilitatea socială a lui Crin.
  Şi nici nu am auzit vreun zvon că şi-ar fi lăsat gravidă vreo mioară din turmă.

 12. Yeba says:

  @Nea, uite că acum (o clipă scurtă) nu eram pă partea de Caragiale, ci pă partea de Stamate, fără a-l uita pe Stoian, am numărat instantaneu silabele.

  Ce-i haios este că Antena n-a preluat textul, a bălmăjit ea ceva, eliminând enormitatea.

  Aşa, @Red, să te căieşti că l-ai nedreptăţit pe Gigi. L-am auzit eu o dată spunând ceva despre pierderea nădejdii în sens creştin vs laic (reformularea mea) care-mi sugera, pur şi simplu, că are o interioritate mai dezvoltată decât Gladiol.

 13. Pataphyl says:

  Yeba, cele trei silabe sînt ori – ori (a numărat și cratima, așa-i Crin, mai abstract, de fapt e o abstracțiune în sens algebric și o nulitate cu cratimă, deci negativă, în sens aritmetic). Ca să înțelegem și noi prostimea, trebuia să promunțe cele trei silabe in extenso. Așa: “Ori se cacă calu’, ori se rupe hamu’ “.

 14. ribelalu says:

  Nu va mai radeti pe voi. Are dreptate Crin..alea doo silabe a mers direct la sufletu` lu` alegatoru`. Mi-a dat si lacrimili cand lam auzit. Parca il vedeam pe antrenorul meu de fotbal de la juniori de acum doozeci si ceva de ani cum ne ixplica tactica inainte de meci:
  “Baieti, gazonul e bun, mingea e umflata bine…Multa bafta!”

  • numai eu rîd, restu’s o gaşcă de matematicieni, oameni serioşi. că eu nu le am pe astea decît pînă la un punct. a, şi pînă la dreaptă, da. ok, hai, pînă la segment, dacă-i reprezentativ. 😀

 15. Yeba says:

  Ribelalii ăștia de dreapta numără silabele parcă le dau statului de la ei, auzi, doo! Aici e nevoie de un profesionist al textului – apelam la @nedo, dar el nu discută banalități despre Crin.

  @Florina, cu @Nea să vorbești, precis are el în debara niște probleme cu segmente!

  • nu, Yeba, el oricum nu mai discută aici decît strict în anumite condiţii. în condiţiile în care nu persoana mea, ci topicul se discută. sau nu neapărat topicul, dar să aibă umor sau ceva interesant de spus. şi-n condiţiile în care nu foloseşte spaţiul ăsta pentru răfuieli personale. l-am lăsat o dată să-şi strige năduful, special ca să se-nţeleagă despre ce-i vorba, nu se va mai repeta.

   aşadar, azi îi mulţumesc lui Nea că-mi dă zi liberă 😆 , urmaţi topicul pe care l-a indicat 😀

 16. Nea says:

  Azi facem recapitulare, cu segmente, până băgaţi bine la cap:

  http://bestiar.blogary.ro/2011/04/04/cine-i-idiotul/#comment-2208

  Mâine trecem la temă nouă.

Leave a Reply