Alo, psihiatria?

A spune că cineva într-o funcţie publică este incompetent, este o opinie. Dacă se spune că Traian Băsescu este un preşedinte incompetent, nu trebuie să aduc nicio probă pentru asta. Este judecata mea de valoare.” Da, Cătălin Tolontan, este o judecată de valoare. Însă, atunci cînd emiţi judecăţi de valoare, ai datoria să stabileşti nişte criterii sau, măcar, nişte repere!

Ştiţi care e valoarea? Se uită lumea la noi şi lumea apreciază. Oamenii apreciază acum care dintre noi se comportă ca un securist şi care nu.” Da, Cristian Tudor Popescu, oamenii apreciază. Însă cu greu găseşti printre ei cîţiva psihiatri.

5 Responses to “Alo, psihiatria?”

 1. Nea says:

  Te înşeli, Nedo, un ziarist are decât doo datorii: să-şi încaseze leafa şi să scuipe în direcţia în care îi arată stăpânul.

 2. strategia CSAT le-a dat apa la moara tonomatelor. lucratura, deja inclin sa cred ca nu fara intentzie proasta, a procurorului in cazul dan diaconescu va arunca gaz pe foc. sa-l vedetzi pe ctepeu – care vitupera anti-diaconescu, cum isi va gasi acum cuvinte de lauda si cainare. partea proasta la presedintzie si la guvernare este faptul ca pun botul la consilierii de imagine/comunicare care au ajuns sa se creada/compare cu jurnalisti si sa actioneze/judece ca atare. n-ai dreptul sa scapi opinii intr-un act public, exact ca intr-o informatzie de presa. tot derapaj de comunicare se cheama.

 3. nedormitul says:

  oameni buni, mă gîndesc la o campanie de blogging. să mergem fiecare la domnii ziarişti şi să spunem atît “stai liniştit, tu nu o să păţeşti nimic!”

 4. Florina says:

  @nedormitul
  nu-i rea ideea. sa nu creasca numarul atacurilor de panica.

 5. nedormitul says:

  păi ş-atunşi? la triabî! 😀

Leave a Reply