10 pentru Realitatea

16 Responses to “10 pentru Realitatea”

 1. Nea says:

  Bătaie întreruptă cu pumni în gură.
  Prostie întreruptă cu tâmpenie.

 2. Yeba says:

  Ce rautaciosi! La cite titluri ticluite pun ei, va legati de o biata prostie timpita. Tocmai acum cind, desi dl Lazaroiu se face niznai, eu sesizez ca Realitatea si-a indulcit cu chiar pina la 10 micrograme abordarea de seara, am vazut-o foarte limpede pe Miruna Muntean suferind ca nu se poate desfasura punindu-l la punct tocmai pe acest ingrat!

  Nedreptatile se tin lant aici, va legati de alde Bleont si CTP in criza narcisistului de varsta mijlocie si nu aduceti o batista, sa-i uscam lacrimile Oanei Stanciu, tinara victima a cenzurii.

 3. Yeba says:

  Adica Stancu si Stanciulescu dau, prin colmatare, Stanciu. Oana Stanciulescu are nasul mai lung, putem sa-i dam batista mai tirziu.

  • Stimată doamnă,
   Prin prezentul comentariu vă aduc la cunoştinţă că voi răspunde mîine reclamaţiilor dumneavoastră. Aveţi, aşadar, timp să mai formulaţi şi altele.

 4. Nea says:

  Yeba, ce spui tu face parte dintr-un univers care mi-e aproape necunoscut. Aflu despre minunile de la irealitatea şi antene doar prin ecouri, bestiare.

  • car’ va să zică, doamnă,
   de Bleonţ nu eu m-am legat, că n-aveam de ce. chestia a fost folosită de dorinţa cetepeliană de sondare a adîncimii justiţiei. nu cred că are de-a face cu vîrsta. cu capul, da.
   titlurile puse de cutezătorii de la rtv, recunosc, sînt o chintesenţă urzicătoare a experienţei oricărui arici. asta, probabil, v-a împiedicat să observaţi trecerea la un alt nivel, acela de unde se consideră – pe drept! – în măsură să dea note pentru pumni în gură şi bătăi.

 5. Yeba says:

  Florina, raportez o perlutza.
  Deci in Dilema 366 a scris Plesu un articol “Ura si sah-mat”, pe chiar tema pumnilor in gura… In 367 ii raspunde Iaru, care – in general – nu are nici o notiune de economie si aplica cele mai jegos-simpliste clisee muncitoresti, poate din Scinteia din ’50, fiind un Ciuvica de trust.

  Care e problema lui in scrisoarea catre Plesu? Ca Ilici a fost rau, dar Base e la fel de rau, cu unicul argument factual ca l-a indatorat pe el, Iaru, si pe copiii lui, la FNI…

 6. Sare'n Ochi says:

  adica de la Realitatea s-a plimbat Ursu si voi ma interupeti cu niste banali pumni in gura!…?

 7. Nea says:

  Yeba, eu am o scară personală a valorilor. Pe această scară, mai jos decât hoţul de buzunare stă cel care se dă om cinstit şi îţi fură portofelul la înghesuială.
  Ciuvică îşi arată întotdeauna firma de Ciuvică, nu se dă altceva decât este.
  Vadim se arată întodeauna ca Vadim.
  Dar unii ca Iaru sau Crin mi se par mai jegoşi. Ca un popă ieşit la furat purtând anteriul plătit de enoriaşi.

 8. Yeba says:

  @Nea, ai dreptate, il mentionez pe Ciuvica doar din perspectiva incompetentzei date cu parerea, ca sa zic asa.

  (Acum, nu-i vorba, ca au si mediu pe masura, alde Cr Sincai, “ce parere aveti, domnule…, e o PREVIZIUNE REALA?”, de te intrebi daca e perversa ori doar timpita.)

  Dar de unde-l stii pe Ciuvica 🙂 ?

 9. Nea says:

  Hai să recunosc: nu am citit nimic de el, nu i-am văzut chipul decât atunci când l-au săltat gealaţii lui Năstase pentru Armaghedon. Probabil că nu l-aş recunoaşte nici în lift.
  Dar am auzit că a evoluat frumos între timp.

 10. ElCucui says:

  Florina, “Bursa Pariurilor” 20.000 lei amenda. Schema OTV nu a funcționat.

Leave a Reply