Mama lor de Educație! (Cu educația pre Educație călcând)

Și iată cum El, Magnificul Andrei Marga, realizează că, prin noua lege a învățământului promovată de către “gașca lui Boc”, iese la pensie peste un an (hai, maximum doi), deși ar mai fi vrut sa fie stăpânul Universității Babeș-Bolyai până ce moartea îl va despărți de prea-gustoasele bucate (sau prea-bănoasele mandate?). Liberalul Marga (fost ministru țărănist al Educației) a ajuns să-i semene extrem de bine liber-cugetătorului Ion Iliescu – prin dorința comună de a părăsi Puterea (unul politică, celălalt economică – deh, academică) doar cu picioarele înainte.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/3483-43830.html

33 Responses to “Mama lor de Educație! (Cu educația pre Educație călcând)”

 1. ela says:

  ai uitat-o pe Cati garantata de vanghelie!

 2. @ela,
  nope! a uitat-o Marga. doar PSD+PNL = LOVE. el are ce are numai cu cei care vor sa-i ia painea si cutzitul UBB din mana. in UBB si-a cultivat/crescut o gasca de Decani si Profesori adulatores care il sustzin pentru ca altfel ii desfintzeaza pe motive de “eficientza”.
  Inclusiv cei care il insotzesc la bazinul universitatzii, inoata mai incet ca el ca nu cumva sa se supere MAGNIFICUL (sau MAGNIFICIENTUL).
  iar Cati este de neuitat: cum a abramburit ea sistemul educatziei romanesti, nimeni n-a mai reusit.

 3. Magnificentul plateste bani grei ca sa il publice cineva prin ziare (acum si-a tras interviu in dublu: este si Rogospierre p-acolo). S-a inconjurat de adulatores cu care spala pe jos cind vrea si de ce vrea. I-a amenintzat pe cei din UBB ca, daca nu semneaza impotriva legii educatiei, vor avea probleme. asa-zisul protest al cadrelor didactice din UBB a fost/este un FALS. Semnaturile au fost obtzinute sub amenintzarile sefilor de catedra si a decanilor (adulatores/latrai).

 4. @un altul,
  danseaza tu in spam cu cei de-o foaita cu tine – latrautzii lui “garantat VanGhelie”.

 5. ela says:

  Am citit interviul;imi aduc aminte de interviurile de pe vremea lui ceasca.Gretos.
  Ce a intrat in Rogospiere? Are rate la villa,mashina? Ii da mashina? Bih!Macar alalaltu’ mi-a spus clar ca uit unde lucreaza.

 6. ela says:

  Parca Robu e altfel? Si el va avea de ales. Si dai,si lupta,ca “ailalti” s-au intepenit in posturi.

 7. poate-i da un doctorat lui rogospulitzăr-ul acesta al nostru.

 8. Florina says:

  Eu si acum accesez greu Vox.

 9. poweraxxel says:

  Ma intrebam cine sunt cei care ma acuza pe mine ca sunt “portocaliu”. Ei bine, spre diferenta de altii, eu pot spune ca nu sunt membru PDL. Daca nu ma credeti, demonstrati contrariul! In schimb, iata cine ma acuza pe mine de partizanat, si injura guvernul si presedintele pe toate caile …

  Manuel Avramescu
  Consilier Local, Consiliul Local sector 6
  Preşedinte al Comisiei de Administrare a Domeniului Public si Privat, Administrare a Pietelor si Gospodarie Comunala
  Secretar al Comisiei de Urbanism, Lucrari Publice si Protectia Mediului
  Contact: manuel@pnl.ro
  Site / blog: http://atitudini.wordpress.com/

  Daca nu ma credeti, va dau link-ul aici: http://www.pnl6.ro/?page=pagini&PageId=Consilieri+PNL_30

 10. @)))) ela:
  pacat. putea fi un bun inceput de saptamina cu vax publica in silentio stampa.

 11. Florina says:

  @poweraxxel,

  Bun venit! 🙂

 12. ela says:

  @ micutza: si eu ma gandeam,insa vesti bune la Catavencu.

 13. Florina says:

  @ela

  zi si mie care-s vestile bune de la Catavencu, ca am muuulta treaba.
  te rooog 😀

 14. ela says:

  @ Florina: Da-mi voie sa reproduc comentariul lui lucaman la Fumurescu:
  @momo: nu se aude daca nu vrei sa auzi…apropos de vantu,stiai ca in anii 80 a fost coleg de celula cu generalul kostyal?…hi!hi!hi!…misteriosul general era agent al kgb inainte de 89 si era in gasca cu iliescu.sper ca in ziua in care popa va fi adus in tara sa fii pe aproape…adica in curand.iti ofer informatiile despre caz din data de 6 mai 2010…Băsescu s-a plictisit să aștepte și a scris, în nume propriu, o scrisoare către autoritățile indoneziene. Cere un singur lucru, dar răspicat: extrădarea de urgență a lui Nicolae Popa, omul condamnat definitiv în România pentru căderea FNI.

  Băsescu a trimis scrisoarea în martie

  Informația a apărut, în exclusivitate, în publicația indoneziană Tempo, pe 5 aprilie curent. Conform acesteia, Băsescu a trimis o „scrisoare specială“ către Ministerul Justiției de la Jakarta, prin care a cerut extrădarea lui Nicolae Popa.

  După declarațiile directorului Chairijah din Ministerul indonezian al Justiției și Drepturilor Omului, citat de Tempo, scrisoarea lui Băsescu a fost înaintată Președinției indoneziene, care urma să dea un răspuns. Pînă în acest moment, nici jurnalistul indonezian care a făcut referire la scrisoare, jurnalist cu care Kamikaze a purtat o corespondență timp de cîteva zile, nici autoritățile române nu au cunoștință despre soluționarea cererii.

  Susilo Bambang Yudhoyono nu a răspuns, încă

  Arestarea lui Popa în Indonezia, pe 2 decembrie 2009, a fost urmată de demersuri ale Ministerului Justiției român pentru extrădarea lui Popa. Doar că, în conformitate cu legislația din Indonezia, în cazul în care nu există un tratat de extrădare între țări (exact cazul România-Indonezia), cererea de extrădare va fi înaintată de România prin „canale diplomatice“, iar Afacerile Externe indoneziene trebuie să înainteze Ministerului Justiției recomandările sale de caz.

  Nicăieri în legea indoneziană 1/1979, referitoare la extrădare, nu apare instrumentul numit „scrisoare a președintelui statului solicitant“. Scrisoarea lui Băsescu, însă, a fost trimisă tocmai pentru a grăbi demersurile inițiate deja de Justiția română. În al doilea rînd, Băsescu i s-a adresat omologului său Susilo Bambang Yudhoyono din motive extrem de practice: președintele, în Indonezia, este suveran în chestiunile care țin de extrădări.

  Filmul umflării favoriților lui Popa

  Conform jurnalistului indonezi­an intervievat de Kamikaze, Popa a fost săltat de la cafea din hotelul Grand Hyatt (zona HI Roundabout, Jakarta). Managerul de hotel fusese anunţat în prealabil că îi va sosi un client ce va fi „ridicat“, așa că ceilalți turişti din hotel n-au fost deranjaţi de descinderea a şapte poliţişti în civil. Înainte de a fi arestat, Popa a fost sunat pe propriul telefon mobil de către polițiști, apoi filat. Și mai mișto este că polițiștii indonezieni au început deja și verificarea investițiilor lui Popa din Indonezia. Sperăm, deci, că nu de acolo vin banii de salarii pentru Realitatea TV, că ar fi chiar nasol să se închidă și conturile alea. A, de final: în momentul arestării, Popa purta barbă şi favoriţi.

  Cotroceniul, no comment

  Contactat de Kamikaze, purtătorul de cuvînt al lui Traian Băsescu, Valeriu Turcan, nu a comentat informațiile. Dar ne-a trimis către Ministerul Justiției, pentru lămuriri. Pe de altă parte, Nicolae Popa și-a recuzat avocații, a refuzat interviurile și vizitele Ambasadei române și s-a refugiat în răcoarea celulei.

  Extrădarea lui Nicolae Popa ar echivala cu redeschiderea cazului FNI în ceea ce-l privește pe Sorin Ovidiu Vîntu, care a scăpat ca prin urechile acului cu care au fost cusute robele magistraților. (Traian George Horia)

  si inca una de la ioska buble…
  Platforma de discuţii şi comentarii pe diverse teme
  deschisă de Grupul Realitatea-Caţavencu se închide. Motivul? Lipsa de audienţă… La asta se mai adaugă cheltuielile cu întreţinerea platformei. Motivul este confirmat şi de un apostol ratat: “…la începuturi, această platformă a avut o audienţă foarte bună, în creştere. Au semnat, aici, cîţiva ziarişti şi lideri de opinie valoroşi… Audienţa Vox Publica a scăzut dramatic, de cîteva ori.” Ca urmare boşii de la Realitatea-Caţavencu au decis să închidă platforma 🙂 Ce va urma? Realitatea FM?… Money Channel? Realitatea TV? Om vedea…

 15. @astea de mai sus sunt vestile bune)))) de-asta se agita totzi ca viermii in cirlig – doar, doar agita lumea sa iasa-n strada si sa-i scape de datorii.

 16. ela says:

  http://www.hotnews.ro/stiri-international-7333426-fostul-premier-bulgar-serghei-stanisev-putea-pus-sub-acuzare-pentru-scurgere-informatii.htm


  Serghei Stanisev
  Foto: AGERPRES
  Serghei Stanisev, fost premier al Bulgariei si liderul Partidului Socialist (de opozitie) de la Sofia ar putea fi pus sub acuzare saptamana viitoare, in cadrul anchetei privind scurgerea de informatii de la Agentia de Stat pentru Securitate Nationala, scrie Novinite.com.

  Cercetarile impotriva lui Stanisev, in acest caz, au demarat in toamna anului 2009, iar la inceputul acestei luni, procurorul-sef a anuntat ca ancheta se apropie de final.

  În octombrie 2009, actualul premier bulgar Boiko Borisov, liderul partidului GERB (de centru-dreapta) a afirmat ca predecesorul sau ar fi ascuns un raport secret al Agentiei de Stat pentru Securitate Nationala, care continea numele unor persoane cu influenta negativa asupra functionarii ministerelor si altor institutii.”

  Si Tariceanu& Co,nimic,nimic?

 17. Florina says:

  Multumesc frumos, Ela. Revin.

 18. Florina says:

  @ela,
  pe mine nu ma stresezi.
  da, primele sunt vestile bune 🙂
  aia cu detinutii, hmmm, isi cam fac treaba baietii. vom vedea.

 19. Florina says:

  @ela,
  pe mine nu ma stresezi.
  da, primele sunt vestile bune 🙂
  aia cu detinutii, hmmm, isi cam fac treaba baietii. vom vedea. 🙁

 20. ela says:

  @Florina: aia cu detinutii e in context cu tilurile apocaliptice de prinpresa si televiziuni.
  Asa vreau sa-l vad pe Vantu ca pe un Rumpelstilzchen ce e….

 21. ela says:

  Interviu cu Andrei Marga:
  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/3483-43830.html#comment-436165
  ghici ce culoare are limba lui Istodor?

 22. Florina says:

  @ela,
  In afara de ITM, nu stiu cine mai e pro- Basescu in redactie.
  Verde???? 🙄

 23. ela says:

  Il mai tinea?
  In loc de apa minerala consuma ura.

 24. marga e o fosila urat mirositoare…sa il ia pe iliescu de mana si sa isi faca propriul lor sistem de invatatamant pt puslamalele si beizadelele din primaverii in care accentul cade pe idiotienia stiintifica…

 25. Florina says:

  Bun venit, neinfectat de comunism!

Leave a Reply