În imperiul lui Felix cîntă vuvuzeaua

Domnule Voiculescu,

Aşa dupa cum bine ştiţi, România suferă de o criză financiară foarte gravă. Între noi fie vorba, că văd că pe la Antene nu se (prea) spune, nici alţii nu se simt bine deloc. Europa ţipă de dureri în aproape tot corpul şi trece la amputări, în SUA nici sutele de miliarde de perfuzii (cu dolari) nu-şi fac efectul iar Japonia nu se aude pentru că, dupa ultimele diagnosticări, e deja pe aparate. Ce mai, situaţia e cam peste tot albastră cangren, asa cum se vede Pamântul din spaţiu.

Ştiind cât sunteţi de preocupat de finanţele ţării, şi zău dacă-l înteleg pe Vlădescu ăla care nu vă bagă în seamă ideile, mă gândesc, în schimb, să v-ajut şi eu cum pot, dându-vă un pont. Decât să plătiţi cu bani grei crainici, moderatori, analişti, mai bine apelaţi la un instrument african de comunicare. Transmite permanent acelaşi lucru, este lung şi insuportabil de enervant, deci acoperă perfect spaţiul de emisie şi face un zgomot periculos pentru cine nu-l cunoaşte.

12 Responses to “În imperiul lui Felix cîntă vuvuzeaua”

 1. spamtacus says:

  hah! 😀 vulvazeaua asta are aproape un metru lungime si o deschidere la locul de iesire a sunetului deloc neglijabila! asa incit, folosita ca arma propagandistica, vedeta incontestabila a mondialelor de fotbal 2010, poate sa faca stricaciuni asemanetoare cu modelele de teava, e drept, mai vechi, ale unui t-34 sau tiger (a se revedea cazul kursk)! a nu se lasa pe mina neindeminaticilor care vor vrea sa incerce, cite ceva, acasa! se pot alege cu ceva orificii dilatate artificial si impotriva vointei suflatorului!

 2. @antim,
  limbajul, te rog. nu-mi place genul trash.

 3. antim says:

  spamtacus,vulvas..mea ..

 4. Blue2403 says:

  Săr’mâna,
  Da, Felix e foare preocupat de finanţele ţării. Gurile rele spun că averea lui a pornit din două surse, conturile li Ceaşcă şi ale Securităţii (a fost şef la Dunărea, nu?). Vezi acest articol din 2004.
  http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/1796/Voiculescu-la-lumina.html
  Ajungând la ce şi cum se folosesc unii de microfoanele Antenei3. Te-ai gândit că poade exact pentru asta a fost creată? Că de fapt rostul ei este de a se face util grupului care la început a fost numit 322?
  Fără acea televiziune şi ospeţele cu jegoşenii de acolo crezi că PSD s-ar mai arăta interesat să păstreze alianţa u un partic ca PCR-ul pe care nu-l votează nimeni?
  Ceea ce vezi colo nu e decât nota de plată unde Felix îţi achită datoriile, faptul că acum e parlmentar este o urmare a existenţei acelui post, aşa cum la Jiji, Steaua nu e nimic altceva decât biletul spre Parlamentul European.
  Forţa presei e uriaşă, când s-a confruntat direct Vadim cu Iliescu, datorită (sau din cauza, dacă vrei) presei, Vadim nu a ajuns preşedinte. Atunci Vadim a fost executat de presă în piaţa mare. De la o vreme (de când a începu povestea cu 322) grupul media Intact, are o singură ţintă şi raţiune de a exista: demolarea lui Băsesacu.

 5. Blue2403 says:

  *MicutzaCeKurai* Săr’mâna şi ţie… Văd că te supără limbajul omului. Dacă vrei, îl pândesc şi-i trag vreo două… 😀
  Şi pentru că veni vorba de limbaj, dacă să zicem, ne-am întâlni şi eu aş vedea ceva care îmi place, crezi că aş comite un pleonasm, dacă ţi-aş zice admirativ, “MicuţăCeKurai, ce cur ai…!”

 6. Blue2403 says:

  Văd că la o postare scrie: “Your comment is awaiting moderation.”. De ce? Să fie din cauza link-ului?

 7. antim says:

  blue2403, ai folosi o logica derapata …daca n-o intrebi, privind-o in ochi . Venind din spate ar putea fi pleonasm daca o spui dupa ce treci pe langa EL si , intorcand capul ,socat a doua oara , iti ceri scuze de confuzie .

 8. @Blue2403,
  a fost de la link. s-a rezolvat.
  chestia cu pleonasmul – daca mi s-ar vedea de dupa neuronul unora pe care-i moderez p-aici, atunci chiar c-ar fi mare si frumos. si chiar mi se vede, chiar daca-i mare si paros.

 9. ela says:

  A propos de limbaj,Gandul comenteaza :Ponta,epigonul lui Vadim

 10. […] Firește, la mistificare, că dădea bine la războiul cu Guvernul portocaliu, au achiesat toate vuvuzelele din presa română:  Antena 1, Mediafax, ProTV. Teoria cartofului fierbinte pasat de la unii la […]

Leave a Reply