Bufonul şi-a tras preşedinte

Grafolog amator, dar umorist nici pe departe, lu’ ăla micu’ a’ lu’ conu’ Alecu îi place să se dea în spectacol. Dar cum n-are cîtuşi de puţin simţul scenei şi nici pe cel al măsurii, se duce şi el pe la ce bîlci apucă. Prilej ca la Realitatea, TV şi net, să apară nu precum băiatu’ simpatic, ci ca fata de la meteo, femeia cu pipă sau lesbianul din Fanar.

15 Responses to “Bufonul şi-a tras preşedinte”

 1. Nea says:

  E găunos

 2. Yeba says:

  Am avut ghinionul sa-l ascult discutand la tv cu Claudiu Craciun, a excedat până şi masochismul meu, am închis de nervi şi de jenă.

 3. Yeba says:

  Craciun – I couldn’t care less, pot sa ascult viduri vorbitoare si pe @Nea razand de mine, ca nu inteleg, ma-ntelegi.
  De la Paleologu mi s-a tras.

 4. Nea says:

  La mine e invers, l-am văzut pe Crăciun într-un clip postat de Bleen, vorbind bârlamentarilor europeni şi “it gave me the willies”: era activistul B.O.B. care a învăţat engleza, poate chiar şi româna, pierzându-şi astfel singurul lucru care-l putea face simpatic: dezacordul. Cât despre poza pe care i-a proţăpit-o tot Bleen în fereastra blogary-ului, aia vorbea mai mult decât trei discursuri.

 5. Bubu says:

  Aoleo, tot cu Basescu, fratilor? N-am mai trecut pe-aici de 5 luni, credeam ca nici nu mai exista siteul. E primavara, e frumos afara, lumea merge inainte, viata la fel si voi tot cu Basescu. Cand o sa moara n-o sa mai aveti pentru ce trai si o sa va sinucideti?

 6. Bubu says:

  Dar eu nu speram sa dispareti in numele vreunei credinte politice. Ma gandeam asa, ca poate va faceti si voi o viata. Nu se poate sa traiti doar cu nasu-n curul lui Basescu. E pacat de voi, zau…

  • grijuliu, mi-am dat eu seama!

   auzi, da’ ia zi, dacă tot ştii cum e la curu’ lu’ Băsescu, sînteţi mulţi la coadă?

  • Hongse says:

   Io-mi făcui o veaţă! Io mă declarai ochipist de peaţă! Pen’că io dădui bacu’ anu trecut (dădui da nu primii deplomă, că diktatura m-a pus pe lesta de 55% de picaţi, asupritorii naibii, în loc săm dea deplomă de înjiner dă rakete). Bubule, ne vedem la rivoluţie? Jos dectarura!

Leave a Reply