La Şuţu pute!

9 Responses to “La Şuţu pute!”

 1. Cristean says:

  Mda. Sutu a fost deranjat de limbaj sau e deranjat de Lazaroiu?

 2. sutu says:

  Florina, tu ai pus virgula asta? http://yfrog.com/z/h8b85ecj

 3. Sare'n Ochi says:

  ori de cate ori scriu cate un articol cu un prost, la cuvantul prost dau link la un material de-al lui Sutu – de ping-back nu scapi, e ca sms-ul: implacabil 🙂

  • a, nu, eu îl respect pe Şuţu – fără fir de glumă acum – la el intră ping back-urile, spre deosebire de Caţavencii unde şi alea sînt cenzurate. şi nu de ieri, de azi, ci de pe cînd mai erau încă AC, în fine… şi nu numai pentru ping back-uri, uită-te la fotografiile lui Şuţu şi ai să remarci calitatea şi un remarcabil simţ al detaliului cu greu de găsit prin alte locuri. ba sînt şi postări care-mi plac. doar că nu se poate abţine de cîte ori vede vreo baltă, tre’ să bată apa.

 4. Sare'n Ochi says:

  @Florina, nu am sa ma pun de-a curmezisul unei admiratii. poti sa-mi indici macar un articol care sa nu fie balta batuta cu piciorusul doar pentru ca “murdarirea e buna”? eu il citesc ca si pe alti iubitori profunzi de Nastase si compania sa am termenul echilibrului – sa nu cumva sa ajung sa cred ca Basescu este impresionant de bun (caci om e). dar la astia pe care i-am pus la categoria “cititi pe riscul dumneavoastra” injuratura cu tendinta tine loc de argument.

 5. obiecte de cult says:

  Cuvinte frumoaste am gasit pe aceasta pagina.
  Va veau mult spor in in aceasta lucrare.

Leave a Reply