Excesul de democraţie internă cauzează grav PDL-ului

Deputatul PDL Doru Leşe, ales în 2008 în circumscipţia electorală 26 Maramureş, colegiul uninominal nr. 4, a demisionat azi din grupul parlamentar al PDL şi a trecut la cel al PNL, invocînd acest memorabil motiv:

Vreau să vă precizez că datorită excesului de democraţie din PDL demisionez din grupul parlamentar al PDL şi mă alătur grupului parlamentar al PNL.

MEDIAFAX

11 Responses to “Excesul de democraţie internă cauzează grav PDL-ului”

 1. ribelalu says:

  exces de prostie!

 2. Amelia says:

  In curand o sa inceapa si Blaga sa strige: “Mai e cineva aici?”

 3. Nea says:

  Urăm PNL să adune cât mai multe leşuri.

  • Florina says:

   Adună. Două nume într-un singur link. Promoţie! Din Botoşani, Verginel Gireadă şi Roxana Anuşca. În timp ce ea este doar actuală soţie a liderului PNL Florin Ţurcanu, fostă consilier judeţean şi tot actuală consilier a soţului la cabinetul CJ, Verginel, fost primar în Mihai Eminescu, a fost şi el fost din cauză de condamnare la închisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals, pe motiv că ar fi modificat un titlu de proprietate şi şi-a însuşit ilegal o suprafaţă de teren. Ceva bun a făcut şi el, totuşi, în timpul mandatului de primar, şi-a terminat liceul. Nu scrie dacă a luat şi bac-ul, dar dacă nu, nu e cazul de îngrijorare şi nici de suspin, ci dimpotrivă, de dat idei Androneascăi, care poate, astfel, să mai bage o specializare la bac-ul profesional: primar.
   Ambii candidează la parlamentarele din 9 decembrie.

   http://www.ziare.com/pnl/alegeri-parlamentare/un-condamnat-penal-si-nevasta-sefului-de-filiala-printre-candidatii-pnl-botosani-1192132

   [ăsta-i comentariul ce intrase la moderare]

 4. Bun, deci şi eu intru la moderare 😆 ))) trebuie să mă loghez să mă scot la lumină.

 5. Cu toate acestea, Ridzi nu a fost exclusă din PDL la acea vreme, astfel încât ea ajuns în postura de a demisiona din partid în septembrie 2012, înainte de începerea campaniei electorale pentru parlamentarele din decembrie.

Leave a Reply