PDL boicotează deschiderea primului bordel legal

49 Responses to “PDL boicotează deschiderea primului bordel legal”

 1. ANG.C. says:

  Ma mir ca papusa nu a luat-o la goana …la cat de pervers se uita chelul la ea… Cred ca ar trebui anuntata politia-ultraj contra bunelor moravuri!

 2. ANG.C. says:

  Nu ma uit la antene , vreau sa-mi pastrez mintea intreaga .Precis nu sunt facute la “glumeti” fotografiile astea?

 3. Doc says:

  Nu e ultraj, dar efectiv suna a disperare – poate de scorurile USL, poate de cele ale Antenei 3, naiba stie. Ii discrediteaza pe cei care participa la asemenea emisiuni.

 4. snapshot says:

  la shocati mai exista si rasul nervos, isteric. si astia radeau ca sa-i faca si pe altii sa rada. ma sparie gandul cati s-or fi tavalit de ras.

 5. Gia says:

  Imi pare rau, eu nu inteleg.Asta e o gluma fotoshopata sau ce? Sa nu-mi spui,Florina ca au adus o papusa in studio?Ca sa demonstreze ce adica?Si care e pumnul in gura?cine a dat cui ? Chiar nu inteleg ce-i asta?

  • bine, ce se întîmpla acolo e greu de închipuit. Schnecker o alinta, răspundea la întrebări ca şi cum ar fi răspuns păpuşa, îi dădea ceai… 😯

   (primul comentariu şi cele cu link intră la moderare. 🙂 )

 6. Nea says:

  Gia, n-ai numărat bine. Au adus două păpuşi în studio. Una cu ochelari şi mărgele, spune “tătuca Iliescu” dacă o apeşi unde trebuie.

 7. Yeba says:

  Nu inteleg ce nu e de inteles, au adus o manechina în husă portocalie si 2 peruci (pe linga Cati) ca sa pară două persoane și să inteleaga publicul LOR ca nu mai vin pdl-isti la șouri.
  Ce voiați, să spună cu vorbe?

  Publicul, în afară de masochiști ca Pleșu și masochiste cu pălăriuță, nu poate urmări propoziții dezvoltate și fraze, le pierde șirul. Pasul următor = înlocuire șouri live cu benzi desenate.

 8. snapshot says:

  ideea ar trebui preluata si de alte “infratite” tembeliziuni. ar iesi mai ieftina, de ex, o emisiune de-a lui Shtriblea doar cu papushi (..si/mai ales in gradene)

 9. jack spamtecătorul says:

  nea, du, te rog, cîinii ăia din gravatar, în studioul antena 3, că s-a deschis sezonul la coţăieli mixte! să ridice şi ei un picior din spate, în direct, ca vedetele… 🙂

 10. Sare'n Ochi says:

  jurnalism de prestatie – cinste celui care le-a pus microfonul la-ndemana!
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/07/12/jurnalism-de-prestatie/

 11. Sare'n Ochi says:

  da’ cine-i Șmeker ăla?
  in afara de moaca-i de libidinos, nu stiu pe unde sa-l mai fi zarit.

 12. jack spamtecătorul says:

  eu îl prefer pe nils ăsta:

 13. Nea says:

  Yeba, săi că e zi de sărbătoare pe Kaimikaze, post dedicat lui S&S!

 14. Yeba says:

  @Nea, strânsei dovezi lingvistice cum că eşti oltean… mă duc!

 15. Yeba says:

  @nea, venii. ce sarbatoare?!
  Nici nu le-am spus de Sireţchi, Ţiu şi C. Ursu, i-am lăsat să se stuchească între ei, alde „Lorena”, care îmi provoacă o greaţă violentă şi e genul de hârdău pe lângă care evit să trec, plus ţiganul cu care Florina încă mai are conversaţie. Urmaşii Romei şi ai Gazetei.

  • Yeba
   postarea lui Cucui stă de 5 zile acolo, eu nu ştiu cum aţi descoperit-o abia azi. cînd a apărut, m-am gîndit că vă e dedicată, la cît Stamate şi Stoian s-a discutat pe-aci 😀
   blogul lui Cucui îmi pare foarte bun şi cred că e loc de toată lumea acolo, ca şi în alte părţi, de altfel. poţi ocoli lejer pe cine nu-ţi place, zic eu. ai suficientă experienţă blogaristică încît să ştii că gazda contează în primul rînd. comentatorii se adună, grupează, regrupează, triază pe parcurs. fără a fi în nici un caz vorba de regrupare, faptul că eu mai pot avea încă, după cîte ne-am spus – şi ne-am spus! – o conversaţie cu neamţiganu e semnificativ în sensul ăsta. surprinzător şi pentru mine, recunosc. dar s-a legat din una-două întrebări, cum va decurge în continuare vom vedea, chiar mi se pare interesant pentru că am văzut că merge cu el şi fără jigniri şi fără înjurături şi fără acreală.
   şi, în final, mie nu-mi va putea părea decît foarte rău dacă nu te voi vedea pe acolo.

 16. Yeba says:

  Pai nu umblu pe bloguri, eu sunt fidea, ca Mița Baston, ceea ce in ziua de azi se cheama monomană, cred. L-am luat pe @Nea pe credit, ca are gusturi fine, si cind am ajuns acolo se râncezise postarea si nu-mi mai plăcea nimica-nimicuța.
  Nu-s chiar atât de sociabilă si n-aș avea nimic de spus acolo și, mă tem, nici de aflat.
  Cred că mă mai duc când bagă o problemă din Hristev, d-aia cu bobine si curenți, proaspătă și gata rezolvată. Leonte & Rodica Trandafir era culegere grea, dacă a avut-o Cucui de profă, e ceva de el 🙂

  @Nea, acum, că mi-adusei aminte de Hristev, te întreb: da culegerea lui Ilie Stefan iti spune ceva?

  La cum stăm cu capacitatea de a nunața idei în spațiul public, acum că avem spațiu public, nu ca pe vremea lui Hristev, mai bine am încerca să dăm de urma culegerilor de gramatică, să-i propunem lui Funeriu exerciții de sintaxă, că până la Camil Petrescu ne omoară dezarticularea gândirii.

 17. Yeba says:

  Nu înțeleg poanta, bleen a pus-o pe Samantha in coș (mă rog, s-o fi dus singură de ciudă, că n-are lesă), ce au coreenii cu asta?

 18. Yeba says:

  😆 , mă gândeam eu că asta tb să fie, dar eram mai timidă, așa… doar că în cazul ăsta ar fi chiar păcat.

 19. Nea says:

  Jack, nu poci, că sunt pe plajă.
  Yeba, prefer de o mie de ori pe Lorena care are vorbirea spurcată şi inima curată unor mimoze cu hârdăul în suflet.

  Sunt de peste tot, dar nu oltean.

  Mă duc să mă scald.

  Nu am auzit de autorul ăla, e din USL?

 20. Yeba says:

  Plajă, ce nobil sună acest cuvânt!
  Din ce am citit eu nu rezultă deloc curățenia inimii, și chiar și-așa, nu văd de ce să optez, nu mi se pare că are ceva de spus, eu, pe cât pot frecventez persoane simultan inteligente, cu inima curată și civilizate.

  „pupa-ți-aș tălpile”, „sai, Yeba” ca imperativ al vb a sări. – indiciile mele de oltenism.

  Ala era Gheba și Stamatele chimiei, numai la politică îți stă gândul!
  Dacă te duseși la umanioare, fii bun și caută tu culegerile alea de gramatică, era una galbenă, pătrățoasă. Să n-aduci gramatica limbii elene, să ne intimidezi 🙂

 21. Yeba says:

  Mâncai o virgulă și seara cică și aia îngrașă. Cred că datorită că scriu seara pe bloguri la oameni mă asta, cum îi zice, îngraș, cum ar veni.
  Să se găsească locul virgulei lipsă.

 22. Sare'n Ochi says:

  despre cum mai dispare o sursa de bani a PSD (sper ca nu se transfera in conturi ale altor cumetri PDL):
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/07/13/capitalism-de-cumetrie-si-transpartinic/

 23. Sare'n Ochi says:

  @Florina un singur Niels stiam. ma tinea Bhor(ing) la orele de fizica 🙂

 24. Yeba says:

  Balele APTR, înţeleg că asta e ideea.
  Care l-ai facut pe Bohr la fizică? Era la Chimie, avea tabloul în laborator.
  @Nea, sai cu o galetuşă de apă, că @nedo compune probleme la oameni pe blog, unde o să ajungem?

 25. Nea says:

  Acu chiar că m-ai încuiat. Şi eu am fost chimistru (Ia toje ximist) dar, spre mândria mea, nu am auzit de Ilie Ştefan sau nu a încrustat nimic pe scoarţa mea. E adevărat, partea din creierul meu dedicată culegerilor era în întregime dedicată lui Stamate (şi Stoian, hoo!).

  Totuşi, nu mă ştiu oltean, dar poate că vreo străbunică o fi fost la băi, la Căciulata.

 26. snapshot says:

  am citit-o undeva (nu mai tin minte unde) si mi s-a parut cea mai potrivita denumire ce ar fi bine sa fie rostogolita rapid si adanc : HALENA 3

 27. Yeba says:

  Mie mi-a placut mai mult Latrina 3…

 28. Sare'n Ochi says:

  🙂 asa de tare m-a facut la fizica incat l-am trecut la elemente chimice… mai cade omu’ la bac si dupa 25 de ani. ce, din maimuta n-a cazut abia dupa cateva milioane de ani?

 29. ribelalu` says:

  aoleuuuuuuuu…ce a putu scrie Merisorul de verisoara-mea :))

  http://merisorul.ro/2011/07/12/dana-grecu-isteria-si-vibratorul/

Leave a Reply