Robert, fă-te că eşti jurnalist!

Vorbeşte, ţipă, indignează-te, îngrijorează-te, plîngi, rîzi, dansează, visează, vorbeşte, strîmbă-te, gesticulează, enervează, analizează, vorbeşte, disecă, bagă-i lampa-n ochi, pune pistolul cu apă pe masă, muşcă, strînge, zdrobeşte, vorbeşte, zi-i curvar, fă-l beţiv, desenează, inventează, leşină, interoghează, mitraliază, vorbeşte, dă-i cu lopăţica peste deşte, pune-ţi perucă, nu mîinile-n cap, fă-l praf, dă-i un şut, un cap în gură, rupe-i dinţii, scapă-neee!!!

Dar nu spune cine eşti!

 

53 Responses to “Robert, fă-te că eşti jurnalist!”

 1. Sare'n Ochi says:

  si chiar au botezat-oparintii pe una dintre autoare (vezi link) Scoobitza? fara doobidoobii?
  pot sa ma tavalesc nitel de ras?

 2. Sare'n Ochi says:

  pana sa scriu comentariul, i-au retras prenumele autoarei (nici n-am apucat sa dau un print screen! shit!)

 3. Sare'n Ochi says:

  bai, astia dau numele pe text aleatoriu la fiecare postare? sau sunt eu batut in cap? (mai inainte-l chema pe unul dintre autori vloleur de reve). m-am dat naibii!

 4. Sare'n Ochi says:

  revista e cumparata. singura afirmatie corecta din textul lui PAH.

 5. Yeba says:

  Audienta captiva:
  Deci aud materia plingind autumnalo-hibernal sub cerul de plumb, nici vorba sa ies pe afara, Cosnita si Turtoiu (thx, ElCucuy) joaca tintar cu Stamate si Stoian in Raiul Culegerilor, vreau si eu sa citesc o bestialitate si nimic! Dumnealor adminii @florina si @nedo joaca sotron la @bleen. O sa ma duc pe A3, vorbeste Dogaru si asta precis spune ceva nou si inteligent.

 6. Sare'n Ochi says:

  Daca aveti “chef” pentru o discutie despre cum a disparut “cheful de viata” in Romania, va astept si la mine pe blog (Fiecare Raport al Institutului Naţional de Medicină Legală din ultimii 10 ani, a scos la iveală un fapt pe lângă care e greu să treci fluierând cu pălăria trasă pe ochi: dacă acum 13 ani numărul persoanelor care-și luau singure viața era de 2.933, la trecerea dintre milenii, în 2000, el atingea 3.967, fiind anul în care s-au înregistrat cele mai multe sinucideri din aceasta perioadă. Pornirea spre gestul fatal s-a temperat în ultimul timp, însă, din 2007 au început să crească constant numărul sinucigașilor (2.705, în 2007; 2.802 în 2008; 2953 în 2009). Nu cifra în sine e îngrijorătoare, probabil că pe plan mondial nu stăm printre fruntaşi, deşi orice sinucidere e în sine un fapt alarmant, cât faptul că numărul celor care au ales să „dezerteze” renunţând la „lupta vieţii” este, din nou, în creştere.)

 7. Yeba says:

  Sunt din ce in ce mai off topic, dar nu ma pot abtine sa nu comentez: gata, s-a dat drumul la manipularea “alegerile vor fi/sunt/au fost furate”. Elaborata cu grija, cu invocarea ritualica a stiintei celei mai stiintifice si tot tacimul, ca sa induca si feelingul cailor mari si, de ex., Funeriu ar fi cazul “sa stea pe fundul lui” inainte de sesiunea a 2-a etc., ca doar ne-ncurca.

 8. Yeba says:

  Confirmare: R Tudor: ce credeti ca poate face puterea ca sa va impiedice sa cistigati? Dragnea: Nu mai poate face nimic, doar noi ne mai putem pune piedici. End of Episode 1.
  Inca n-au ajuns la detalii, cine ce cind unde fura, au luat-o at a slow pace.
  Zic ca USL are peste 70% de pe acum cf. megastudii ale unor megainstitute Pieleanu + Avangarde, pt ca la alegeri sa spuna ca datele din urna contrazic stiinta, deci sunt falsificate.
  Si sa traga de primari etc sa vina la ei, focusul discutiei a fost pe locale.

 9. Yeba says:

  Aicea mi-s! Aia cu de ce esti asa de percutanta merita sa intre direct in Viata Medicala…
  Azi s-a consumat la ea in emisiune episodul 2 din ce scriam ieri, citez: optiunile stau cum vedeti pe harta, dragi.., dar cind Justitia n-o aresteaza pe Roberta, va dati seama ca alegerile nu vor fi corecte.

 10. Yeba says:

  Thx, @Nea, am pornit din link in link, ca nu stiam de tipa asta 🙁 si am citit chestii foarte pe gustul meu!

 11. Nea says:

  E foarte lucidă, o voce singulară în contrast cu nebunia de azi.

 12. Yeba says:

  Eu ma exteriorizez mai greu, nu deranjez pe nimeni – cind am citit adineauri despre studiul stipendiat si in general cind il citesc pe Rogo.

  Dincolo m-au azvirlit in ghearele elitistei idei de moderare, vorbesc si eu pe aici obraznicii incorecte din Omul recent, mestecate de mine: votul universal are defecte, va muta cursorul discursului politic tot mai la stinga pina la distrugere si basta. Votul cenzitar avea logica lui.

  • dincolo te-ai rătăcit, nu te-a azvîrlit nimeni, că doar nu veniseşi c-un link în vîrf de băţ. 😀
   e mult prea incorect, nu se poa’. cît despre cel universal, nu neapărat. va muta discursul, dar începe să devină clară prăpastia dintre dis-curs şi cursul firesc al vieţii. părerea mea!

 13. Nea says:

  Yeba, că tot ai vorbit de omul recent.
  Era o carte a lui Patapievici, prima sau a doua, de prin 90, aia cu luneta sau cu săgeata.
  În ea era o propoziţie din 5 cuvinte:

  C1 C2 este C3 C4.
  Băuniesc că C1 era substantiv, C2 adjectiv, C3 adverb şi C4 tot adjectiv.
  În schimb, în afară de cuvântul este, nu am înţeles nici un altul. Nu erau nici neologisme, nici calcuri, nu semănau cu nimic din nici o limbă vie sau moartă.

  Dau un premiu celui care o găseşte (fraza, nu semnificaţia ei).
  Memoria mea fotografică reţine că era undeva pe ultimele rânduri ale unei pagini (din stânga).

 14. Yeba says:

  …asupra domnițelor.
  E foarte, foarte bine, snapshot, thx!

  Sunt în exil, @Nea, n-am cartea cu mine…

 15. Nea says:

  Sau caninii lui Patapievici

 16. Yeba says:

  Caninii vreunui caine de-al lui @Nea, înfipți în cervicalele mele… să fim imaginativi! Ce zici, @Nea, sugerezi o construcție de tipul

  Rochia(C1) verde(C2) ESTE foarte(C3) interesantă(C4) ?

  Mă rog, la chestia asta cu Florina m-aș consulta, dar incerc sa verific ideea. Intr-o opinteală a memoriei, pretind că mi-aduc aminte că acolo erau niște virgule: C1, C2 este C3, C4 (doua mulțimi, două șiruri despre a căror echivalență se făcea vorbire)…

 17. Nea says:

  Da, cam aşa ceva, doar că cuvintele rochia verde foarte interesantă erau în aztecă sau toltecă.
  Poate acum, cu goagălul în degete, ne-am lămuri în 3 secunde.

 18. Yeba says:

  @snapshot, sper ca faci o captura de sonor cu Corina intrebandu-l pe CIUVICA of all people ce crede despre modul in care decizia UE de a sustine Grecia ne va afecta pe noi.

 19. Yeba says:

  Va recomand AMP, articolul despre Laura Benea, pe romaniacurata.ro, e super haios dpdv psihiatric.

 20. Nea says:

  Ce-ai făcut cu pălăriuţa, Yeba, vezi că e soare.

 21. Yeba says:

  Am intrat in salon, sa exersez la pian pina cind the gentlemen decid politica editoriala.

 22. Galeata cu pixeli says:

  Yebei ii plac romanele scrise de Jane Austin.

 23. Galeata cu pixeli says:

  Austen*

 24. Yeba says:

  Vaaai, nici vorbă, așa-i naturelul meu! Cum să-mi placă Mr Darcy, când mie îmi plac Stamate și Stoian! Deghizați în Colin Firth și Hugh Grant, după caz.

 25. Yeba says:

  A disparut manechinul Tootsie-iubita-lui-Niels din studio, a aparut simplismul judecatilor in postari, azi – cele anticrestine.
  Parerea mea este ca genul asta de discutie nu trebuie stimulata pe blogul asta, trebuie sa se pastreze un nivel al argumentelor, altul decit propaganda din manualele de-a VIII-a.
  Uf! N-am o clipa de liniste la pian.

  • s-a rezolvat. tot crezi că poţi purta o discuţie pînă în momentul în care la o întrebare simplă, după ce că nu e în stare să răspundă, mai are şi tupeu ieftin. şi nici măcar un strop de umor.

 26. Nea says:

  Yeba, s-ar putea să fii mai aproape de adevăr decât crezi. Micro-obsesia mea, nerezolvată încă, cu S&S m-a făcut să forez pe net. Cum era de aşteptat, asemenea personaje de mucava nu au lăsat multe urme în afara celor pe nişte pagini îngălbenite de culegeri.
  Şi totuşi, şi totuşi, se pare că unul dintre ei, nu contează care, a fost la un moment dat refugiat din Ardeal sau în Ardeal în timpul primului război mondial. Sursele nu exclud să fi fost însoţit de o persoană misterioasă cu pălăriuţă, care semna în formularele de la recepţie I. (Au)St(o)i(a)n.

 27. Yeba says:

  @Nea, 😆 , sunt mult mai linistita acum cind a descoperit cineva pt mine asemanarile fonetice si mi se clarifica afinitatile cu S&S. Cosnita si Turtoiu era mai usoara, ca pentru umanioare, astia erau din Moldova dupa nume.
  Poftim, am ratat faza cu constructul social invocata de Ivan!

 28. Nea says:

  Oricum, mult mai pipăibili. Poţi oricând să pui un Turtoi într-o Coşniţă.
  Am cunoscut şi eu un prof. Turtoi, de chimie, ultradecent, pe vremea când a vorbi corect gramatical era un act de sfidare la adresa regimului.
  Gagarin ar putea lămuri scandalul de dincolo:
  -Spune, când ai zburat în cosmos l-ai văzut pe Dumnezeu?
  – Da, şi mi-a spus să vă spun că nu există.

 29. Dragos says:

  c-o falca in ceriu si alta in pamantiu:

  unde-i atacul josnic la mama lu’ domnu’ acela ?

  • nu-i vorba numai despre asta, vezi chiar şi numai comentariul tău anterior pe blogary. dacă glumeşti, fă-o inteligent, eu cred că poţi. repet, nu numai eu ţi-am mai atras atenţia asupra modului în care comentezi. înainte de o falcă în cer şi una în pămînt, mai bine îţi revezi comentariile şi reacţiile pe care le-au stîrnit uneori. nu-mi face nici o plăcere să banez şi nici să moderez. dar uneori nu am încotro.

 30. Dragos says:

  Ok, am inteles, voi purta manusi la dezbaterile cu @habotnicii, @incuiatii si @din cale afara de sensibili.
  Da, doamna Florina Neghina, cu onoarea mea, saru’ manushitzele dvs, nereperata, cum ramane ?

  • care onoare, Dragoş? eu îţi explic civilizat şi acolo şi aici şi răspunzi cu “habotnici” şi “încuiaţi”? nu înţeleg ce cauţi printre noi, în cazul ăsta, dar de acum îţi cauţi companie la moderare şi aici. îţi las, însă, ultimul comentariu, pentru respectiva onoare.

 31. Yeba says:

  I-a reparat-o dom’ Mitică.
  L-a văzut că-i bâlbâit și că el de fapt încearcă să spună de două zile că nu-i bine cum e stipendiată BOR – dar îi iese tot mitralieră de ba pe-a mă-tii, și-a zis să nu-l obijduiască.

 32. Yeba says:

  @Sare’n Ochi, l-ai menajat, de corigenţe de ce n-ai vorbit? Păi nici nu mi-e clar cum a intrat în bac, că pe vremea mea….

 33. Sare'n Ochi says:

  @Yeba, cand am scris, aveam numai amintiri ca-i vorba despre bac, nu ca loaza apucase sa se faca corigent sa scape de bac-ul odiosului Funeriu (ca, poate, la anul, il da cu Abramburica si-i mai bine). ma duc sa fac completarea.

Leave a Reply