Schlafen sie Deutsch, Krin?

Iar de la Victor,  pentru Angela: ciocu’ mic, ja?

Să trăiţi, dom’ Preşedinte! Interimar, dar orişicît. Aţi fost aseară să luaţi în primire obiectivul? Sau mergeţi azi la prima oră? Atunci, să vă dea SPP-iştii ceva, o şepcuţă, o umbreluţa, că pe la trei după-amiaza bate soarele rău pe aleilea de la Cotroceni. Strică tenul. Auziţi, da’ sincer: v-a lăsat Băselu măscări pe perete? V-a lipit clapele de la computer cu prenadez? Ăia ai lu’ Clinton, cînd au plecat, au folosit Superglue. Că ei erau de-ai dumneavoastră, liberali de stînga. Nu v-a băgat nici măcar o perniţă din alea, speciale, în fotoliul prezidenţial? Alea, le ştiţi… Te-aşezi şi tu, ca omul, la modul: “Hai, bre, să conduc şi ţara asta, un pic!” Şi pîîîrţzzzzz, perniţa! Nu?

 

Oricum, despre altceva e vorba. Şi anume: Felicitări! Ta-daaa!!! Cum nu mizam pe nici o surpriză, Curtea Constituţională nu a înşelat aşteptările. N-avea cum. Doar nu mai sîntem în dictatură. E Curtea Constituţională a României. Lui Ponta. Cît şi, desigur, a lui Crin. Aceeaşi Curte care stabilea, printr-o decizie consultativă, gen, că nu existau motive pentru suspendarea lui Băsescu în motivaţia prezentată de USL (dacă-i putem spune aşa, fără să jignim ideea de motivaţie)  – da, da, exact, decizia aia, pe care n-aţi vrut, cu nici un chip, s-o audă Poporul citită în parlament la suspendare – ei bine, aceeaşi Curte a stabilit apoi, la modul definitiv si obligatoriu, normal, că suspendarea a fost în regulă, cu tot ce trebuie. Băgaţi mare cu referendumul, iar domnu’ Crin, poftiţi la Cotroceni! De la naşu’ mare doi poli (de putere, Antena 3 şi Grivco), iar pentru lăutari, Polul Sud! Să fie primit!

 

Nu, nu! Uşa aia dă în curte, nu în dormitor. Pe dincolo, da. Aşa. Păi, şi ce să fi făcut Curtea, săraca? Parcă poţi să-i împaci pe toţi? Încerci, na. Dai una consultativă pentru marinar, că nu stă bine în sondaje, şi una definitiva şi obligatorie pentru Fraţii Uselezi. Kafka, bruder! Ar putea zice vreo doamnă nelămurită din străinătate. Noi, nu. Aşa e Legea noastră Supremă. Aşa e şi Curtea care o veghează. Dormiţi fără lampă de veghe? Vedeţi că e comutatorul lîngă pat. V-aţi curentat? De, n-au apucat băieţii să termine redecorarea, nu ştiau că veniţi aşa devreme. Sau tîrziu. Dictatorul? În patul ăsta el nu dormea deloc. În sensul că e altul, nou, pentru dumneavoastră, cu măsuţă de tabinet rabatabilă.

 

Aşa stînd lucrurile, gata cu circul! Doamna Merkel, v-a explicat Victor situaţia. Aţi fost dezinformată. Daţi-i afară pe trădătorii aia de la externe, justiţie, serviciile secrete, plus toţi consilierii dumneavoastră personali, că i-a cumpărat Băsescu pe toţi. Altfel, va zicea vreunul ca bateţi cîmpii cu problemele statului de drept din România. Ruşinică mare. Se poate? Ditamai funcţionarii germani, agenţii unei foste dictaturi? Că doar nu v-o fi sucit minţile direct Băse. Înaltă trădare, să-i împuşcaţi. Dovezi? Dacă nu prindeţi Antena 3, nu disperaţi! Dovezile despre dezinformarea la care v-au supus agenţii lui Băsescu din aparatul de stat al Republicii Federale Germania vi le transmite Victor prin domnul Barroso. Care o să vină deghizat în pompier, noaptea, că agenţii marinarului sînt peste tot. Deocamdată, ca să nu mai aveţi dubii cu statul nostru de drept, Victor vă trimite la Monitorul Lui Oficial. Aveţi acolo deciziile Curţii Constituţionale a României. Lui Ponta. Cît şi, desigur, a lui Crin. Curtea s-a pronunţat. Deci, ciocul mic, da? Nu mai criticaţi aiurea. Kaputt! Ja? Încă o pernă, domnul Crin?  Schlafen sie Deutsch?

KAMIKAZE

3 Responses to “Schlafen sie Deutsch, Krin?”

  1. Nea says:

    Un pont de la mine: Dom’ preşedinte, dacă găsiţi prin curtea cotrocenilor doi copaci groşi, cam la 3 m unul de altul, puteţi să vă instalaţi hamacul acolo. N-o să vă deranjeze nici cucuveaua lui Iliescu, aia doarme ziua.

Leave a Reply