Cu batista fluturînd

Aşa stau şi ei, deşi nu mai primesc nimic de la mogul.

28 Responses to “Cu batista fluturînd”

 1. Yeba says:

  Florina, nu ma mai joc! Era vorba ca bestiarul e pentru bestii, nu pentru dejectii. Si scremute pe deasupra.

 2. Yeba says:

  Off topic, l-am gasit pe Cuculetz-ul asta la comentarii, il ofer dlui Aligica.

  http://www.realitatea.net/monica-macovei-si-toader-paleologu-alesi-vicepresedinti-ai-pdl_835041.html

  GIGEL a spus:
  (acum 37 min) răspunde
  0 In libia populatia este atat de protejata(invat.sanatate gratuit,tinerii casatoriti case gratuit elevii primesc un salariu mediu meseriei pe care o invata;cei care nu gasesc de lucru primesc salariu in continuare,tara nu are nicio datorie fata de nimeni0si cu toate asta vor nu stiu ce fel de libertate.la noi daca romanul primeste ceva galeti niste peste congelat stricat adus in tara prin contrabanda se sta in casa si se uita la tv.libertate am vrut ,libertate avem si ne uitam cu jind la castelele manelistilor politici.

 3. Nea says:

  Mare condeier. Dacă reuşea să facă şi legătura cu gaura din pantof era chiar genial.

  Iar lui Gigel Cuculeţ îi recomandăm să-şi pună batista-n cap şi să plece la protecţia socială. A uitat să spună că nici bani de încălzire nu-i trebuie acolo.

 4. ribelalu` says:

  de-aia se calcau libienii in picere la rand la banci cand le-a dat Gaddhafi cate o suta de lei (unde am mai vazut asta?) inainte de evenimente

 5. snapshot says:

  Florina, ce batzos e iaru ! cu cata sila ma uit la un om pe care il admirasem in pta Universitatii. pe vremea aia era un agitat cu pletele in vant, acum e un buhait istericat de-al vantului.

 6. Nea says:

  Snapshot, agitaţia lui din Piaţa Universităţii e structural identică cu cea de acum de la Realitatea: o trambulină pentru parvenire.

  • e băţos şi agitat în prostie şi jelanie. “condamnarea a treizeci de oameni la mizerie”? să fim serioşi! da’ e interesant cum dă pe faţă atmosfera din redacţie, aia pe care toţi ceilalţi se chinuie cum pot s-o ascundă.

 7. Yeba says:

  Vestea buna este ca PAH scrie si articulat, de unde rezulta ca dejectiile le scrie la comanda, ca doar n-o sa-mi inchipui ca a stat sa construiasca pina noaptea un comment.
  O proba microscopica, dar proba, ca Iaru e intr-adevar tiritoare fara umor cind scrie de Catavencu ca nu se lasa inregimentat, ma-ntelegi, si de aici i se trage…Si nesimtit, cind compara Catavencu de demult cu ce-i acum.

  @Florina, intreb si eu pe aici, si-a mai manifestat cineva admiratia pentru taria nervilor lui @nedo, separat? ca nu-mi place sa ma bag in fatza.

 8. Nea says:

  Da’ când s-a inervat Nedo? Că e celebru peste tot pentru flegma lui englezească.

 9. Nea says:

  Iar cazul Caţavencu este reuşita finală a experimentului Piteşti, ştergerea diferenţelor dintre victimă şi torţionar, dintre hidrant şi hidratat, dintre muc şi batistă.

 10. Yeba says:

  Da, si eu m-am gindit ca la un experiment Pitesti, dar pe urma mi s-a parut blasfemie…

  Nedo nu s-a enervat, tocmai, dar mai si investeste resursa timp in niste interlocutori vadit de rea credinta, in discutii in care, oricit ai argumenta de elegant si strins, se termina cu “asta e parerea ta!”. Numai Stamate si Stoian, merita abordarea asta.

 11. Nea says:

  Nedo e construit aşa fel încât poate rezista la presiuni mult mai mari decât pot exercita majoritatea comentatorilor. La un moment dat am crezut chiar că nici nu există, că e de fapt un soft pitit prin vreun computer. Dar am văzut că de câteva ori a cedat nervos.

 12. Nea says:

  Nu e blasfemie. Vântu, turnător la securitate (şi probabil implicat în manevre mult mai murdare, altfel nu se explică mişculaţiile lui de după 90) ajunge şef de cameră la cei pe care societatea îi considera vocea libertăţii. Iar aceştia îl cuprind cu dragoste de gât şi declară la unison: subsemnatul, bandit XX declar că…

 13. Dama cu pandalii says:

  nervi ca nervi, da’ are un cur beton!

 14. Nea says:

  Ce te bagi, fa, în vorbă?

 15. Nea says:

  Da, scuze, Damo, ştii că te respect cât meriţi. O să-ţi iau o basma.

 16. Nea says:

  Credeam că dacă-i Bestiar e cu băsmăluţe, baticuri şi batistuţe.

 17. Nea says:

  Plus că nu ştiu unde să găsesc pălării la metraj, ca să-i vină Damei.

 18. Gregorie Casă says:

  Mă tot e bine. Dacă ăla vroia să fută o capră, lacheii ăștia ai noștri se simțeau jigniți. La fel și cu mogulu, că ăla ar fi folosit aceeași batistă și cu capra și cu staff-ul.

 19. Yeba says:

  Tocmai am dat cu boneta de pamant, mi-au cedat nervii fiindca am vazut ca am pus o virgula intre subiect si predicat.

  Asta cu blasfemia e asa: suferinta oamenilor alora a fost prea adevarata si crunta ca s-o pun in comparatii jucause cu lacomia unor baieti care si-au dus singuri, in vreme de pace, sufletele la bordel si-au ramas blocati pe dinauntru. Femeile din inchisori erau violate in nestire, dar asta nu inseamna ca erau dame de consumatie.

 20. Gregorie Casă says:

  Yeba, păcat de bonetă. Nu se merita să dai cu ea de pământ. Eu am considerat virgula pusă de tine între subiect și predicat, ca o figură de stil. Sper că mai ai o bonetă de schimb.

Leave a Reply