Adevărata natura a Monicăi Macovei : Căţea lubrică cu sfîrcurile întărite de ură rînjită

Dan Alexe:

Cum spuneam, senatorul Dan Şova scrie că Monica Macovei are “o poziţie ruşinoasă şi inumană” punand la îndoială starea sănătăţii lui Năstase, că Macovei “instigă la ură”, apoi că “ceea ce a făcut Ioan Rus este uman”.
Macovei, mai zice el, e “o persoană lipsită de orice fel umanitate şi care nu ştie altceva decat să genereze ură. Cred ca nici măcar Traian Băsescu nu e capabil de atata răutate”…

Ne întrebam cine le scrie ăstora comunicatele, de repetă “uman” şi “inuman” şi “răutate inumană” de vreo cinci-şase ori în două fraze…Şi ne mai întrebam dacă nu cumva Dan Şova e tîmpitul astral care a spus acum nu mult timp că evreii au trăit in puf  în vremea lui Antonescu…

Oricum, sa rămînem la inumana Macovei, tratata cu prea multe precauţii in acest comunicat omenos. PSD nu mai are snagă în retorica şi n-ar trebui să se oprească la vorbe atat de blande pentru a califica aceasta creatura nefeminin ideologizata.

Propun o serie de formule care i-ar pune şi mai bine în evidenţă adevărata natură în ochii poporului:

———-
— Căţea lubrică cu sfîrcurile întărite de ură rînjită.

— Bestie imundă cu feminitate incult atrofiată de dreapta.

— Arătare infernală pierdută în meandrele răutăţii visceral ideologizate… Vaca.

— Vacă nefeminină cu obscenitate hămesită de viperă abisal rea.
————

Un complet Facebook impartial a decis astazi ca cea mai adecvata formula e prima : “Cãţea lubricã cu sfîrcurile întãrite de urã rînjitã.”

Amintim PSD-ului în pană de retorică şi imaginaţie că verii noştri albanezi numesc o prostituată: lopa (vacã), termen preluat de ei din neştiinţă din latină, de la lupa (lupoaică), pentru că strămoşii noştri latini numeau o prostituată : lupa (lupoaica, animal lubric, de unde şi legenda paralelă că Romulus şi Remus fuseseră copiii unei prostituate, lupa, însă printr-un joc de cuvinte pios s-a zis ca mama lor ar fi fost o fiară; noi, desigur, nu putem accepta varianta ce ne-ar face scoboratori dintr-o femeie uşoară, în ciuda comportamentului multora de prin părţile noastre, unele chiar intrate în politică).

———

7 Responses to “Adevărata natura a Monicăi Macovei : Căţea lubrică cu sfîrcurile întărite de ură rînjită”

  1. Nea says:

    Păi şi Traian de ce-o ţine-n levitaţie dacă lubrică? La lupanar, birjar, la lupanar

  2. Sare'n Ochi says:

    daca nu conține cuvinte cu r și ș, nu conține mânie proletară.
    trebuie să existe târrrând, furrrișșșat, șșșșerrrpesssc, șșșuierrrat (na, și veninossss – conține s). ai putea inventa un scrabble cu cuvinte despre adevărata mânie proletară și înfierare patriotică.

  3. Sare'n Ochi says:

    să-i zicem scrabble patriotic. cu adevărat patriotic.

Leave a Reply