Mod de servire

(6) la ieşirea de pe site solicitaţi bonul fiscal, conform HG  nr. 831/1997.

Pentru a obţine acces la site si, deci, la serviciile şi informaţiile puse la dispoziţie, aveţi nevoie de: 2 ouă, 250 g de iaurt, 10 linguri de făină, 4 linguri de zahăr, 1 praf de copt, 1 praf de sare, 250 ml de ulei şi mirodenii după gust.
Atenţie, însă, este contraindicat să folosiţi produse fără garanţie, din motivele expuse mai sus.

6 Responses to “Mod de servire”

 1. beciche says:

  In perioada asta nu prea oua gainile,pot apela la Nastase?

 2. Sare'n Ochi says:

  bai, discriminare! io pot sa ma conectez la www direct prin priza si fara sa am nevoie de un computer. ma numesc Corneliu Vadim Tudor si am experienta cu electricitatea.

 3. Yeba says:

  De ce iubim B: “în ultima vreme, România nu mai are femei, are mămici, şi nu mai are copii, ci bebeluşi. Toată ţara asta a devenit o ţară de mămicuţe şi bebeluşi.”

  N-are nici o legatura cu topicul asta, ci doar cu topicul etern ca e foarte special (ca inginera, nu gasesc cuvintul).

 4. Nea says:

  A, Yeba, uite o dovadă că ce naşte din autor de culegeri de matematică_căcat mănâncă:
  Cauta:
  “Cum se va vorbi despre Adrian Păunescu peste 20 de ani”.

  Eram mic, dar intuiam văzând coperta primei culegeri de probleme din viaţa mea de şcoler (ce idee absurdă, cine vrea să culeagă probleme, în loc să le rispiească în patru zări?!) că moartea vine colorat.

  Când mi-au dat târcoale S&S, eram deja pregătit.

 5. Yeba says:

  Am citit ambele texte, la vremea lor.
  Alexandra O. a facut lb straine, daca nu ma insel, adica a suferit mutatii, saraca. A intrat cu 10 la masterul de traduceri literare.

  Olivotto si Gheba echivalau cu o multime nevida de – sa zicem – bomboane Vinga. Sau ce era pe vremea ta. Delicioase. Se prefaceau ca sunt probleme de-adevaratelea si ma lasau sa le rezolv si sa ma joc cu ele.

  Auzi dumneata, moarte colorata! In fiecare an, cotorul Gazetei avea alta culoare si descoperirea ei, in ianuarie, era o emotie in sine.

  Of, cred ca si moartea colorata mi-e mai clara decit invirtelile Patriarhului! Arghirofilie parca-i zice.

  Iar inregistrarile astea alb-negru ne sunt prezentate de parca acu s-a inventat biletelul roz. Cred ca tot S&S sunt vinovati ca nu mai am trairi candide si ma lasa nervii in fatza derapajelor logice.

Leave a Reply