Cum manipulează televiziunile

eatliver.com

12 Responses to “Cum manipulează televiziunile”

 1. snapshot says:

  bestial !!!

 2. ribelalu says:

  :))

 3. Yeba says:

  O manipulare cu tigaie n-ai?

 4. Yebo, ai pomenit de tigaie. Ce ai vrut să gătești azi și ți s-a ars?

 5. Yeba says:

  Gregoir, folosești vocativul slav! Vrei să spui că te-a luat Marga la Externe?! Tu ești, Dane?! Tanti Zoe e acasă? Să-i spui c-am căutat-o eu. Știe dumneaei.

  Lămurire umanitară Pataphyl & Gregoir:

  E o manipulare de la Pleșu, ăsta nu gândește decât în termeni gastronomici și a remarcat tigaia care-i ține loc de creier unei dame de antenă, Dana Grecu. Altminteri mi s-au ars nitel nădejdile, pe margine.

 6. Nea says:

  Ăştia-s Stamate şi Stoian, rezolvând o problemă

 7. Problema Mang a clarificat-o un băiat de la Caţavencii, nu merită postare, vă zic aici. Deci, conjunctura internaţională e favorabilă plagiatului, dar nu am fost în stare să ocupăm şi noi un loc fruntaş, tot după Germania şi Ungaria sîntem, şi abia c-un amărît de ministru.
  E un băiat trist de felul lui.

 8. Ilinca says:

  Florina, ca tot e la moda discutia despre plagiat, nu faci tu o postare cu noul site realitatea.net, proaspat lansat cu mare tam-tam acum doua saptamani, care arata identic, copy-paste ca sa ma-ntelegi, cu cel al RTV.net?

  • S-au certat destul între ei la momentul apariţiei noului realitatea.net. Acu’, nici pretenţii prea mari să n-avem, zic, din moment ce ei sînt producătorii “babei leşinate”. 😉

Leave a Reply