PNL crede-n înviere, dar nu cercetează

Crin Antonescu, preşedintele PNL, despre anunţarea candidaturilor pentru Bucureşti:

“Dacă nu ar fi fost Săptămâna Mare, aş fi spus că până la sfârşitul acestei săptămâni, cu siguranţă. Închipuiţi-vă că apare un impas de negociere în Joia Mare, în Vinerea Mare. Noi suntem creştini, pesediştii nu mai vorbesc. Este foarte posibil ca decizia finală să fie luată în Săptămâna luminată, adică cea de după Paşti, în care cu suflet curat ne vom întâlni şi vă vom aduce la cunoştinţă rezultatul dragostei noastre.”

Mediafax

33 Responses to “PNL crede-n înviere, dar nu cercetează”

 1. Amelia says:

  Parca Ilici era liber cugetator…

 2. Nea says:

  Acum ar merge “preşedintele Mihai, rege”.

 3. ribelalu says:

  Nise noi? Pate Antena Conservatoare, Antena Liberala, Antena Socialista, Gadea TV si Ciutacu News

 4. Nea says:

  Yeba, Florina, specialişti în domeniu, lămuriţi-mă şi pe mine. Ieri am fost la cineva care baleia cu telecomanda şi a rămas câteva secunde pe Antena 2. Eu credeam că Antena 3 e maximul posibil, chiar peste Realitatea, dar am văzut acolo nişte figuri de panopticum. Sula lui Terente, aşa formolizată cum e de un secol, are o expresie mai inteligentă decât ăia, cred că era o emisiune de divertisment sau, cel puţin, de divertisment involuntar.

  • Hongse says:

   Antena 2 e un fel de corcitură între antena 3 şi 0tv.

   Apropo, chiar mă mir, încă mai există? Parcă nu era în pachetul “must-carry” şi operatorii de cablu băgau chestia asta doar în pachetele ‘extra’. Pe bune, acum câteva luni când mi-am editat lista de programe pe televizor nu-mi aduc aminte să fi şters antena-2.

   • ei, bravos! adică ei mai vor altele de nişă şi crezi că desfiinţează bunătate de… de… de. iacătă, există!

    http://www.antena2.ro/

    • Hongse says:

     Acum ceva mai an a fost o gâlceavă între RCS-RDS şi Grupul Coperativa ochiu’ şi timpanu’ şi antenele Intact. Că veni vorba, nici GSP nu-mi aduc aminte să fi şters din grila de programe…

     • eu sînt pe UPC. adică am televizor, cum ar veni şi mă mai şi uit la el, din cînd în cînd. de obicei ca să văd dacă tre’ şters de praf, că la papagalii ştiri mă uit exclusiv online, cînd mai aflu că-i ceva divertisment.

  • eu parcă citisem că-i în stare de descompunere avansată, nici formolu’ n-o mai ţine-n formă. în fine…
   aşa, deci la A2, zici. păi cine-o fi fost? Brancu ori cuplul Morar – Buzdugan, după portretul-robot. acu’ depinde la ce oră ai văzut oroarea. despre toţi a scris Manţog de-a lungul timpului, din cîte-mi amintesc, eu am aici doar premiile “Confidenţial”, cum se numeşte emisiunea lui Brancu, atunci cînd a primit Ponta nu-ş ce premiu, înmînat de Mircea Diaconu, care a fost mizerabil, adică el însuşi, deci nimic deosebit.

   http://bestiar.blogary.ro/2011/12/26/dormiti-linistiti-uselisti-ponta-incaseaza-pentru-dumneavoastra/

   dă click pe ce-i cu roşu în text şi vezi fragmentul, poate te lămureşti.

  • aaa, ia uitaţi ce era aseară
   http://www.antena2.ro/stiri/mega-petrecere-aniversara-aseara-la-antena-2_4970

   bairam la 5 ani de la înfiinţare. deci, cum am zis, Brancu sau Morar. Buzdugan n-o mai fi, nu ştiu. sau Duban, da’ dacă-l vedeai pe ăla, azi nu mai scriai aici, erai în recuperare.

   vezi, Hongse, ei petrec şi nu-i pomană. da’ seamănă.

   • Hongse says:

    Buzdugan şi Morar sunt motivele pentru care eu nu mai iau taxiul dimineaţa, indiferent de cât de tare mă grăbesc sau cât de mult am întârziat. M-am săturat să le cer şoferilor să închidă radioul. Iar seara nu iau un taxi cu banner radiozu indiferent de cât de târziu este.

    Ce dracu’ le place la ăştia, şi de unde le-a venit idea că clienţii lor sunt mari fani? Clienţi care fie vorba’ntre noi, le plătesc berea şi micii cu muştar de la masa de prânz.

    • deci trustul – că-i trust, da? să n-avem vorbe 😉 – Intact te ajută să rămîi cu banii de taxi în buzunar şi tu te plîngi? nerecunoscătorule!

     • Hongse says:

      😀
      Nerecunoscător! Io! Dempotrivă, îs acuzator! Eu voiam să combat recesiunea şi să creez locuri de muncă dar trustul îmi pune piedici! Mă duc so occpy ceva.

Leave a Reply