PNL crede-n înviere, dar nu cercetează

Crin Antonescu, preşedintele PNL, despre anunţarea candidaturilor pentru Bucureşti:

“Dacă nu ar fi fost Săptămâna Mare, aÅŸ fi spus că până la sfârÅŸitul acestei săptămâni, cu siguranţă. ÃŽnchipuiÅ£i-vă că apare un impas de negociere în Joia Mare, în Vinerea Mare. Noi suntem creÅŸtini, pesediÅŸtii nu mai vorbesc. Este foarte posibil ca decizia finală să fie luată în Săptămâna luminată, adică cea de după PaÅŸti, în care cu suflet curat ne vom întâlni ÅŸi vă vom aduce la cunoÅŸtinţă rezultatul dragostei noastre.”

Mediafax

33 Responses to “PNL crede-n înviere, dar nu cercetează”

  1. Amelia says:

    Parca Ilici era liber cugetator…

    • Da, dar cred că ÅŸi ei speră să nu mai fie. Deloc. 😀

    • Hongse says:

      Ilici? Ateu? E habotnic. Crede cu sfinţenie proletară în evanghelia de după sfântu Marx şi profetul lui, Lenin.

      Oare ce-o mai fi mâine… Nu numai că e săptămâna patimilor, dar e ÅŸi marÅ£ea, cu trei ceasuri rele.

  2. Nea says:

    Acum ar merge “preÅŸedintele Mihai, rege”.

  3. ribelalu says:

    Nise noi? Pate Antena Conservatoare, Antena Liberala, Antena Socialista, Gadea TV si Ciutacu News

    • păi ăia micii, absolvenÅ£ii ÅŸcolii lor de… mă rog, ce-o fi, unde să-ÅŸi facă ucenicia? la reportaj “Mirela bugatara” a fost doar ÅŸefa de promoÅ£ie, de!

  4. Nea says:

    Yeba, Florina, specialişti în domeniu, lămuriţi-mă şi pe mine. Ieri am fost la cineva care baleia cu telecomanda şi a rămas câteva secunde pe Antena 2. Eu credeam că Antena 3 e maximul posibil, chiar peste Realitatea, dar am văzut acolo nişte figuri de panopticum. Sula lui Terente, aşa formolizată cum e de un secol, are o expresie mai inteligentă decât ăia, cred că era o emisiune de divertisment sau, cel puţin, de divertisment involuntar.

    • Hongse says:

      Antena 2 e un fel de corcitură între antena 3 şi 0tv.

      Apropo, chiar mă mir, încă mai există? Parcă nu era în pachetul “must-carry” ÅŸi operatorii de cablu băgau chestia asta doar în pachetele ‘extra’. Pe bune, acum câteva luni când mi-am editat lista de programe pe televizor nu-mi aduc aminte să fi ÅŸters antena-2.

      • ei, bravos! adică ei mai vor altele de nişă ÅŸi crezi că desfiinÅ£ează bunătate de… de… de. iacătă, există!

        http://www.antena2.ro/

        • Hongse says:

          Acum ceva mai an a fost o gâlceavă între RCS-RDS ÅŸi Grupul Coperativa ochiu’ ÅŸi timpanu’ ÅŸi antenele Intact. Că veni vorba, nici GSP nu-mi aduc aminte să fi ÅŸters din grila de programe…

          • eu sînt pe UPC. adică am televizor, cum ar veni ÅŸi mă mai ÅŸi uit la el, din cînd în cînd. de obicei ca să văd dacă tre’ ÅŸters de praf, că la papagalii ÅŸtiri mă uit exclusiv online, cînd mai aflu că-i ceva divertisment.

    • eu parcă citisem că-i în stare de descompunere avansată, nici formolu’ n-o mai Å£ine-n formă. în fine…
      aÅŸa, deci la A2, zici. păi cine-o fi fost? Brancu ori cuplul Morar – Buzdugan, după portretul-robot. acu’ depinde la ce oră ai văzut oroarea. despre toÅ£i a scris ManÅ£og de-a lungul timpului, din cîte-mi amintesc, eu am aici doar premiile “ConfidenÅ£ial”, cum se numeÅŸte emisiunea lui Brancu, atunci cînd a primit Ponta nu-ÅŸ ce premiu, înmînat de Mircea Diaconu, care a fost mizerabil, adică el însuÅŸi, deci nimic deosebit.

      http://bestiar.blogary.ro/2011/12/26/dormiti-linistiti-uselisti-ponta-incaseaza-pentru-dumneavoastra/

      dă click pe ce-i cu roşu în text şi vezi fragmentul, poate te lămureşti.

    • aaa, ia uitaÅ£i ce era aseară
      http://www.antena2.ro/stiri/mega-petrecere-aniversara-aseara-la-antena-2_4970

      bairam la 5 ani de la înfiinÅ£are. deci, cum am zis, Brancu sau Morar. Buzdugan n-o mai fi, nu ÅŸtiu. sau Duban, da’ dacă-l vedeai pe ăla, azi nu mai scriai aici, erai în recuperare.

      vezi, Hongse, ei petrec ÅŸi nu-i pomană. da’ seamănă.

      • Hongse says:

        Buzdugan şi Morar sunt motivele pentru care eu nu mai iau taxiul dimineaţa, indiferent de cât de tare mă grăbesc sau cât de mult am întârziat. M-am săturat să le cer şoferilor să închidă radioul. Iar seara nu iau un taxi cu banner radiozu indiferent de cât de târziu este.

        Ce dracu’ le place la ăştia, ÅŸi de unde le-a venit idea că clienÅ£ii lor sunt mari fani? ClienÅ£i care fie vorba’ntre noi, le plătesc berea ÅŸi micii cu muÅŸtar de la masa de prânz.

        • deci trustul – că-i trust, da? să n-avem vorbe 😉 – Intact te ajută să rămîi cu banii de taxi în buzunar ÅŸi tu te plîngi? nerecunoscătorule!

          • Hongse says:

            😀
            Nerecunoscător! Io! Dempotrivă, îs acuzator! Eu voiam să combat recesiunea şi să creez locuri de muncă dar trustul îmi pune piedici! Mă duc so occpy ceva.

Leave a Reply