Lecţii de ipocrizie

“Caţavencii mă acuză că am postat – acum o lună – poza mariajului Ponta-Antonescu pe Facebook. Mai mult, îmi recomandă să fiu ipocrită pentru că ocup o funcţie publică. Refuz categoric şi-i las pe ei să fie ipocriţi, adică să lucreze acolo unde lucrează şi să pretindă că au libertate editorială, când de fapt execută comenzi puţine dar fixe. Sunt şi rămân om liber, indiferent de cenzura şi hărţuielile la care sunt supusă pentru că îndrăznesc să nu mă supun. Spre lămurirea tuturor, nu am şters poza. iat-o!”

12 Responses to “Lecţii de ipocrizie”

 1. Platon says:

  in ce hal au ajuns catavencii, Doamne !!! … au un umor mai peltic si mai sasait ca al stapanului.

 2. Platon says:

  de fapt nici nu mai e vorba de umor aici. e marlanie 100% . si cum un marlan nu-si cere niciodata scuze si nici nu isi schimba comportamentul nu cred ca trebuie sa mai avem vreo pretentie.

 3. Florina says:

  Vedeti sorinamatei.blogspot.com

 4. Nea says:

  Severin fluierat in PE, aveti filmuletul, careva?

 5. Yeba says:

  Filmuletu’ dat pe PRO TV la stiri.

 6. Sare' n Ochi says:

  popularizeaza asta, te rog:
  După o săptămână de “dăi și luptă”, numai pentru a salva obrazul României, în ceea ce-l privește pe Adrian Severin am ajuns la următoarea concluzie: individul nu știe decât să ia și nu să dea. Că dacă știa să dea își dădea de mult demisia. Vazând că nu știe nici măcar să ia una dintre demisiile celorlalți doi nedemnitari europeni (colegi de șpagă), să o semneze cu numele lui și să o depună, știind că de fapt în joc sunt multiple beneficii materiale, noi, cei de pe blogul „Sare’n Ochi” (scriitori și cititori), am decis deschiderea unui cont în care cei care doresc, ca și noi, ca Adrian Severin să-și dea demisia și să plece pentru a lăsa obrazul României mai alb, mai curat, să pună niște bani. Banii să-i dăm lui Severin să plece – să-l plătim, că numai la bani știe să răspundă corect și concret. Poate așa reușim să scăpăm de rușinea făcută de acesta, rușine pusă în geamul de la stradă ca etichetă de țară: niște șpăgari, nu ai cu cine. Mâine vă vom comunica și contul în care noi am depus câțiva leuți, deja. Dacă-ți pasă de România, dă un leu să scăpăm de Severin!
  http://sareinochi.wordpress.com/2011/03/24/daca-ti-pasa-de-romania-da-un-leu-sa-scapam-de-severin-romania-chiar-te-iubesc/

 7. Yeba says:

  Ma indoiesc. Mai bine bem ceva cu Base de banii aia.
  Va lua banii si nu va demisiona, iete sâc! O sa-l puna pe Bodu sa demisioneze. N-ati vazut ca voia sa-i traga pe sfoara si pe lobbisti?

 8. Sare' n Ochi says:

  @Yeba, ii dam acces la cont dupa ce-si da demisia. Si mai bine il facem noi de ras, nu ca acuma cand ne face el pe noi.

Leave a Reply