Andrew Klavan: How to behave during an islamic massacre

22 Responses to “Andrew Klavan: How to behave during an islamic massacre”

 1. Pataphyl says:

  “…The irrational fear of being decapitated” 🙂

 2. Hongse says:

  Uh oh! Sensitivity training! Unde-i Mirel să vadă ce face Sensitivity department! 😀

  Asta e material pentru prietenul andrei_p. Să vadă şi el că am renunţat la superficialitate şi ne pregătim temeinic.

 3. Yeba says:

  Da, teama de decapitare este întrucâtva irațională în fața gloanțelor – sau trăiesc eu într-o țară mai finuță și n-am contact cu realitatea dură?

  Cine mai are curaj să intre in hățișul de dincolo, sa-i dea lui @andrei_p linkul asta. Mulțumesc.

 4. Yeba says:

  Deci e intr-adevar o conspiratie, nu pot posta un link. Un youtube – si-mi scrie de nu stiu ce facebook plugins. Ma retrag intr-ale ingineriei, ca Sare. Linkul e Klavan on Multiculturalism, voiam sa rog pe cineva sa i-l duca lui andrei_p, că mi-e frică să mai intru în hățișul ăla.

  Deci astea-s nevroze, dacă mă întreabă cineva. Vezi bine că omul umblă cu glonț pe țeavă și ție ți-e frică de decapitare.

 5. îl duc dacă mai e cazul după ce-mi spune el de ce etnie este, ortodoxă, musulmană, budistă? că i-a răspuns atît de inteligent lui Hongse, încît vreau să dezvolte, e chiar interesant.

 6. Dragos says:

  de ce “Your comment is awaiting moderation” ?

 7. Pataphyl says:

  Ceaia andreiUnderscore_p ? E cu prostii? Dășimie un linc! Că și io-s Andrei, da crecă nu ăla. Ăla-i un domn bagsamă…

 8. Yeba says:

  @pataphyl, fă reclamație la Bleen, dă dovadă de spirit blogocivic!
  Andrei_p e un tip cult, din moment ce ne spune că nu înțelegem decât superficial cultura musulmană or so și ne iuțim cu generalizările.
  Problema este că i-a răspuns ieri unei postări a lui @dragos de alaltăeri, iar postarea lui și discuția ce i-a urmat sunt la coada cozii articolului Justificarea crimei, am dat de ele din spleen, mă jucam cu mausul.
  Care dă like la sistemul ăsta va fi flăguit cffnsive și stuchit.
  Da, orice se spune, eu răspund: castravetele.

  • pentru că mai face wordpressul fiţe, Dragoş, intră cu totul aiurea comentarii la moderare.

   • Pata,
    hai cu mine dincolo şi vezi cine-i andrei_p. că avem o discuţie la care poţi participa. găseşti tu rămureaua pe care ciripim, croncănim, ne batem de ne merg fulgii, gen.

    • a, Dragoş, şi altădată cînd mai vrei să oferi cititorilor asemenea link-uri, scrie singur “conţinut explicit”, că pe aici mai trec şi femei gravide, bătrîni şi persoane cu copii în braţe – traficul e chiar aglomerat, ca să zic aşa, ca să nu pară că mă laud – care poate nici nu ştiu limba spaniolă şi nici nu-şi mai amintesc cum a murit Ioan Vodă cel Cumplit.

     altfel nu mai intri întîmplător la moderare, ci te bag eu acolo.

 9. Pataphyl says:

  Yeba, Florina

  Mulțam de eSplicații & invitație, m-o tăiat capu’ (ca să fiu ontopic) să mă duc acoloșa, mersăi da’ mă-nfundai într-o tufă de comentarii, dădui trotuș de pricinașul relativist fapt carevasăzică care nu ma’mpresionat absolutamente diloc. Da’ dacă binevoiți ambele amîndouă să mă luați de mînuța-mi fină & delicată pentru căci să mă mai duc o dată (sau odată) atuncea iaca cu plăcere care-i de partea mea și-ncă cum, numa’ Yeba să poarte pălăriuța aia (nu mîța) care-mi place mie atît de nespus (drept care spun).

  PeSe. Mie-mi plac tipii culți, da’ nu cine știe ce.

 10. Hongse says:

  Păi nu impresionează pe nimeni. Tocma’ d’aia ne lasă pe toţi perplecşi, că nu ştim de un’ să-l apucăm. Dar noi tot încercăm, ca să demonstrăm că nu suntem superficiali.

  Era vorba de “peste 95% din populatia Iranului formeaza un grup etnic musulman” şi când a fost luat la bani mărunţi nici măcar n-a vorbit de crastavete, a zis ceva de pipi în lift.

 11. Nemo says:

  first: am dat click pe link-ul lui Dragos. morbid, m-am uitat sa vad cum se termina si apoi m-am dus sa vomit. nu exagerez(iar eu am stomacul tare).
  Florina, ar trebui sa stergi link-ul ala.
  si nu, nu glumesc deloc.

  second: andrei_p e un tip care scrie de pe undeva din Ohio(io stiu exact de unde), care si-a asumat diverse nick-uri si identitati(cand voia sa se dea o personalitate “rea” isi lua alt proxy si alt nick). e bine sa nu-l iei prea in serios.
  ce are el, se cheama narcisism. nu, nu e gluma, chiar e o problema(see wiki), desi nu pt el, pt ceilalti.

  nu e bine, pt ca el discuta doar ca sa umple timpul, si mai sunt si alte chestii. aviz amatorilor de pe blogary si bestiar, care au impresia ca fiecare interlocutor “merita”…, aa, fiecare ce crede dupa cuviinta 😀

 12. Nemo says:

  @Florina: pai e pt igiena, zic eu. oricum, ma refeream doar la postarea cu link-ul respectiv, altfel “Dragos” e mai mult decat OK.

  in ce-l priveste pe celalat, nu am nici o treaba, absolut nici una, decat doar sa previn postatorii care se incurca in hatisuri de comentarii(@Yeba 😛 ) sa nu se incurce in alte hatisuri. acum, ca toata lumea e vaccinata :mrgreen: , poa’ sa actioneze pe cale de consecinta 😀

 13. Nemo says:

  celalalt*

  • Păi tot din cauză de igienă, postatori şi anumite chestii de căutat pe wiki îl şi lăsasem, you know what I mean. Dacă pot să fac un bine cînd cineva solicită atenţie – şi dac-o face-n felu’ ăsta, e clar că-i mai serioasă treaba – am zis, de ce nu? Am pus avertizarea pentru ceilalţi şi m-am gîndit că poate-ajut :mrgreen: . Altfel, şi eu cred că “Dragoş” e mai mult decît OK, ieri tocmai zisesem pe Blogary că mi se face rău fizic de la filmuleţe cu orori din războaie şi uite – înţeleg de la tine – că el voia să mă ajute să nu mai fiu aşa sensibilă. Da’ de, mi-am dat seama despre ce-i vorba şi, cum nu m-am simţit pregătită, nu l-am deschis. În fine, intenţia contează. Şi se reţine.

   Pe andrei_p îl ştiu de ceva vreme, şi nu numai eu, cred, că nu-i nou pe-aici. Am mai schimbat şi ceva replici, cam ştiu cum stă treaba. Dar o informaţie în plus e întotdeauna binevenită, thanks 😀 . De la faza de ieri, cu etnia şi confesiunea religioasă, prea multe nu mai sînt de zis. Explicaţia e şi pentru cine mai citeşte, ca să fie şi mai clar. Dacă tot a pus omu’ aşa problema, cine ştie, or mai fi ca el. 😉

 14. Pataphyl says:

  @Nemo

  Thx, mi-am adus aminte, mi se părea mie ceva-ceva cunoscut, dar vorba Florinei, no problemo “or mai fi ca el ;)” căcălău!

Leave a Reply