O coincidenţă nu vine niciodată singură

Stelian Tănase: Da ce crezi că o să fie duminică?   SOV: O să cîştige Geoană, Stelian.  Tănase: Să te audă Dumnezeu!  SOV: În mod cert.  Tănase: Că, că aseară nu s-a prezentat foarte bine.   SOV: Da, şi-a luat o m**e cu hidrantul, ce dracul. Nu că nu s-a prezentat bine, a fost catastrofă.   Tănase: N-a fost bine pregătit.

8 Responses to “O coincidenţă nu vine niciodată singură”

 1. Nea
  mulţumesc pentru poză! 😀

 2. Nea says:

  Am un sentiment de deja vu.

 3. Yeba says:

  Stelica, baiat fin, cu aplecari intelectuale, foloseste batista de mătase, să nu care cumva să intervină vreo tresărire: n-a fost prostănac, ci nu l-au pregătit [alţii]. Şi aplecat, aplecat, dar cu ochii la cer, să-l audă Dumnezeu, că e şi el sărac, n-are unde se duce.

  P-asta cu servanţii o uitasem, mişto!
  Pe unde o fi umblând Drăgoteasca?!

 4. Yeba says:

  Florina, devine interesant. Unde ai vazut-o aseara? 🙂 vb serios. Propun un schimb de info, cine ce vede in seara asta la Realitatea, poate pe net emit altii, oricum „se intimpla ceva”. Inainte aveau doua butoane Conexiune la realitatea live, Romania si International, acum a disparut Int., ca si harta cu aria de acoperire a satelitului. Exploatatorul occidental are numai de castigat, fiindca nu ma mai pot uita de la serviciu.

 5. Yeba says:

  Unde era Corina? Pe net s-o fi vazand Realitatea lui Elan si la Ploieşti, Realitatea lu Sebi?

  • Yeba, am înţeles, întrebai şi prin spam unde-i Drăgoteasca. deci aşaaa, umblăm hai hui prin maţele blogului… 😆
   uite, cînd o mai văd mă uit şi la siglă, că exact la aia n-am fost atentă în mai puţin de un minut sau juma de minut cît am zărit-o. că am rămas cu ochii pe breteluţe, nu de alta, dar eu tocmai îmi mai pusesem o haină pe mine. 🙂

Leave a Reply