BUBA pentru colecţia Năstase. Unicat!

@Yeba: Am suspiciuni noi, de exemplu că au capul nu gol, ci cu antineuroni în el.

@Red: Dacă ar fi fost 1 aprilie aş fi râs. Nefiind 1 aprilie, plâng. Să vină 21.12.2012 mai repede să nu ne mai chinuim. 😀

28 Responses to “BUBA pentru colecţia Năstase. Unicat!”

 1. Red says:

  Ăsta-i ca bancul cu virusul irlandez.

  Acesta este material de propagandă PSD. Întrucât PSD este un partid cinstit şi sărac (dacă se râde careva îl scot în faţa colectivului la o autocritică de vede stele roşii) nu am avut fonduri decât pentru un exemplar. Aşa că facem apel la bunăvoinţa şi cooperarea dvs. Vă rugăm să aduceţi o coală de hârtie şi o cutie cu creioane colorate şi să reproduceşi cât mai fidel modelul prezentat. De asemenea vă rugăm să arătaţi afişul tuturor cunoştinţelor dvs. şi să-i îndemnaţi să-şi facă propriile exemplare.

  Mulţumiri anticipate.
  La revoluţie tovarăşi!

 2. Sare'n Ochi says:

  😀 i-a lovit BUBA pe handicapatii din PSD?
  si doi: cum se face ca in judetul Boii Nostri (pardon, Bistrita Nasud) este asa o aglomeratie de tampiti pe partid cu cap patrat? ca io-l stiam judet mic. s-o fi tras micimea si la cap?

 3. Yeba says:

  Sare’n Ochi, te rog sa refaci calculele, i.e. neuroni per capita, deoarece afisul a fost editat de USL! De USL in integralitatea lui. Patriarhii liberalismului n-au bani de xerox.

  In plus, antineuronita inflamatorie e contagioasa, a trecut la fetele de la A3. Reporterita din piata ne-a povestit ca acolo e un om care si-a vandut ultimele 5 gaini pentru a printa un banner cu care sa vina la Bucuresti.

 4. Nea says:

  Ce dracu, n-a mai rămas în tot USL-ul nici o maşină de tipărit dolari falşi, din cele confiscate în iunie 1990 de la Coposu?

  Albă-albă, dar şi ceacâră?

 5. Red says:

  Ce fraier. Vindea doar patru găini, o păstra pe-a cincea şi cumpăra un cocoş. Şi până la alegeri făcea bani să tipărească zeci de bannere.

 6. Red says:

  Totuşi stau să mă dumiresc ce fel de banner a costat cinci găini. Nu că doamne-fereşte aş îndrăzni să subminez revoluţia cu idei capitalisto-burghezo-moşiereşti de piaţă liberă. Dar dacă stimatul protestatar m-ar contacta aş fi bucuros să-i prezint un alt plan de afaceri, avantajos pentru amândoi…

 7. Yeba says:

  Am probat cromatica de campanie, e perfect.

 8. Red says:

  Hmm, pisica asta nu e nici albă nici n-are ochii verzi-albăstrii.

 9. Yeba says:

  @Sare’n Ochi, ia uite, in judetele Mari e si mai nasol, ca se repartizeaza putinul pe suprafata mai mare.

  http://www.rtv.net/psd-satu-mare-vinde-costume-che-guevara_17846.html

 10. Red says:

  Hehehe, poate nu neapărat bilete către judeţul Bolivia, dar costumul ceghievara măcar să vină cu instrucţiuni de utilizare complete, inclusiv istoric…

  PS: Nu mă prind la poza cu Pamfile. Cine e, ce face ea în chiloţi, părinţii ei ştie? Şi chiar nu vreau să ştiu care-s limitele lui che/sturmhurer (după caz) Mazăre.

  http://www.evz.ro/typo3temp/pics/mazare_92131dbec1.jpg
  http://ziarultimisoara.com/images/stories/mazare_uniforma-20110516111008.jpg

 11. Red says:

  sturmfuhrer* (scuze)

 12. Red says:

  Iar fusei băiet rău şi stau la colţ, la moderare. 😀

  (am greşit sturmfuhrer în respectivul mesaj. Credeam că şi corectura intră la moderare)

  • 😆 )) nnuuu. măcar voi vedeaţi site-ul, aţi comentat, la mine nimic, abia acum. 😀

   Păi mi-a plăcut că e măcar romantic. Chiar şi în limita posibilităţilor, intenţia contează. Iar la ea… nuş cum să zic… chiloţi, chiloţi, da’ pe cap? Mă rog, o fi un sequel la Columbeanca cu geanta pe cap.

   Pata,
   zicem de poza din primul comentariu. despre Mădălina Pamfile, iubita lui Mazăre.

 13. Red says:

  M-am legat şi eu de limitele posibilităţilor, dar am renunţat repede. Mazăre romanţează fie la stele roşii fie la cruci încârligate. Hmm, sau poate asta e. Asta e limita.

 14. Pataphyl says:

  Păi în poza aia nu se vede ce-i mai important, spiritul Pamfilei, kiloții!

 15. Red says:

  Acum m-am prins. Chiloţii erau din dantelă neagră, în loc să fie din postav kaki cu stele roşii. Din poză este evidentă dezamăgirea Pamfilei când şi-a dat, tardiv, seama de limitele romanţelor. M-a luat ceva timp, dar totul e clar acum.

 16. Red says:

  Aşa suntem noi, băieţii. De cele mai multe ori nu suntem atenţi nici măcar la ce e evident, dar’mi-te la amănunte… 🙁

 17. Yeba says:

  Și când se termină ziua lui, pleacă? Vorba lui Stolo, nu există prag de jos.

Leave a Reply