Şocant! 106 ani de teste nucleare


 

19 Responses to “Şocant! 106 ani de teste nucleare”

 1. Red says:

  Ai dracu americani! De când se ţineau ei de goange, şi credeau ei că noi n-o să aflăm! Ha!

  Lăsând la o parte centenarul testelor nucleare articolul e aşa de greşit că nici nu ştiu unde să încep. Mă limitez doar la a observa că au tradus un articol din Daily Mail fără să se obosească să verifice nici măcar un minim de fapte. Fie vorba între noi nici DM nu s-a obosit, dar habar n-am de unde au copiat ei bestia asta de presă.

 2. liliana says:

  106 de ani, si tot nu se mai satura 🙂

  • 😀 şi nici realitatea.net să schimbe istoria din taste.

   Red,

   Stelică neplătitu’ Tănase zisese că face el BiBiCi din rahat, c-aşa au obţinut şi prelungirea licenţei, da’ dacă nu fu să fie…

 3. Red says:

  Că veni vorba de nea Stelică şi BiBiCi, n-ar cam veni sorocu’ să-şi reînnoiască iar licenţele? La câţi ani se face cestiunea asta?

  Fie vorba între noi, nu văd mare diferenţă între BBC şi irealitateadotnet. Ambele instituţii sunt cam mangafale…

  • anu’ trecut au prelungit-o, pe partea asta nu ştiu să fie în neregulă.

   revenind on topic, bine că n-au pus sudiştii mîna pe aşa o armă, în timp ce Gatling se chinuia cu precursorul mitralierei.

 4. Red says:

  Şi mai on topic. Invenţia lui Gatling a omorât zeci de milioane de oameni. Mult, dar mult mai mulţi oameni decât Bomba. Ironic, Gatling era un pacifist şi a vrut să oprească războaiele producând o armă de distrugere în masă în faţa căreia nimeni să nu îndrăznească să lanseze un atac. Cold war. First Strike vs Mutual Assured Destruction.

 5. Blue Sorin says:

  Mare brânză …
  Tot pe la Realitatea am aflat atunci când s-a vorbit de acea gaură neagră aflată la 50 de milioane de ani lumină că respectiva apărt acum 30 de ani … cool, ce mai contează faptul că de acolo lumina a făcut 50 de milioane de ani? :)))

  • Blue,
   pe aia n-am prins-o, dar acum-mi dau seama că sînt mai multe găuri negre mai aproape decît credeam. preţ de vreo juma’ de oră spre nord. 🙂

   Red,
   păi vezi că se potriveşte? Cold War în sec al XIX-lea, Cold War în sec XX… 🙂

   Red şi Blue, sînt stelistă. la fix! 😆

 6. Pataphyl says:

  Nu s-au prins că testele alea vechi de prin 1951 erau mai micuțe, așa… niște testicule.

  • 😀
   asta-mi aduce aminte de ceea ce li s-a spus unor prieteni, pe vremea cînd erau studenţi la fizică, de către un prof: să-ncerce să facă pentru laborator un reactor micuţ, nu contează cît de micuţ, dar să funcţioneze. era serios iar ăştia şocaţi, în primul moment nici să rîdă n-au putut.

 7. Pataphyl says:

  erată: 1851, bun înțeles!

 8. Nea says:

  Cred că au inventat bomba atomică şi mai demult, dar nu exista încă aparatul foto şi nu au putut imprtaliza reporterii.

  Red, ai dreptate, uneori îmi pare că şi patronul BBC-ului a furat gogoşi în tinereţe ca să ni le vândă la bătrâneţe. În orice caz, merge la fel de şontorog pe stânga ca şi ăstălalt infractor.

 9. ribelalu says:

  Aha…si aia care stau cu spatele ce sunt? apasi, navajo sau comansi?

 10. Red says:

  Singurul rămas normal de la BiBiCu’ e Jeremy Clarkson (ăla de la Top Gear). Chiar nu ştiu de ce n-a fugit până acum. Şi toată lumea îl vrea tras pe roată şi ars pe rug pentru că-şi bagă aleaalea în orice are măcar un iz de politically corectness şi nu- pasă de nimica din sfintele învăţături de stângă. May şi Hammond, colegii lui, au ceva potenţial dar mai au de învăţat. 😀

 11. ribelalu says:

  Daca ar avea si TVR-ul un Jeremy Clarkson nu ar mai avea nevoie de abonamente. Ar duce singur in carca 3000 de angajati.

  P.S. Astia 3000 cred ca au program mai scurt decat cadrele didactice si nu vreau sa-i jignesc pe cei din urma.

 12. Red says:

  Florina, hai măi că Dansând cu lupii e un film care mie mi-a plăcut. Nu pentru Costner, nici pentru mesajul Hollywoodian. Pentru lup! Merita Oscar! 😀

  În altă ordine de idei, niciodată n-am înţeles de “dances (with wolves)” e tradus “dansând”.

Leave a Reply