OMG, acum pe înţelesul tuturor

 

11 Responses to “OMG, acum pe înţelesul tuturor”

 1. Nea says:

  -Popescu-Doamne, fă o minune!

  -OK.

  Şi l-a creat pe Adrian Copilu-Minune

 2. mama evanghelistă says:

  Doamna Florina și domnu Nedo, a zis taica părintele că Seminarul de Chinezării aluzive în semiotica netului se ține în țintirim, să putem și noi să ne crucim în voie.
  Cică aici vin oameni cuvioși, să ia duh de înțelepciune din Evanghelia lui Ioan Stoianul, și s-ar simți deturnați.

 3. Nea says:

  Băi, unde voi vedeţi nasulii, eu văd partea luminoasă:
  Chiar în titlu se zice “Cine A FOST Dumitru…”
  Oare e cazul să intonăm “Şi-a murit Dumitruuu, Şi-a murit în baieee…”?

  În altă ordine de idei, e adevărat că sunt cinci degete la o mână şi nu seamănă unul cu altul. Dar asta e şi ideea, să nu semene. Însă nu scrie nicăieri că trebuie să se rupă unul pe altul, că tot pe noi, mâna, ne doare.

 4. Nea says:

  Păi ai zis-o, poate o fi stânjenitor (deşi, deşi, fiecare îndoitură sau ridicătură a degetului mare (şi a celorlalte) are semantica ei, care depinde atât de cel care face gestul, cât şi de cel căruia îi este destinat). Unii o apreciază iar alţii, nu.
  Dar nu înseamnă că, dacă mă stânjeşte, îi rup o falangă.

 5. Nea says:

  Şi eu am sugerat o prezentare mai didactică, pe trei coloane, aşa da, aşa nu, etc. Dar de critica constructivă ai auzit?
  Mă duc spre casă. Sunt obosit.

 6. Nea says:

  Apropo de trafic.
  Am înţeles că Bestiarul e ruda (fie şi săracă) a Blogary. Are buton direct spre Blogary. Într-o vreme era un buton şi în sens invers. Chiar mă întreb de ce a fost scos.
  Cine, dintre preacinstitele feţe fondatoare de pe Blogary a făcut VREODATĂ o (1, una) trimitere, o aluzie oricât de absconsă la existenţa Bestiarului?

 7. Nea, un răspuns concret. layout-ul Blogary nu mai permite butonul pentru Bestiar. dar îl găseşti în blogroll, primul pe stînga. şi s-a dat link de cîteva ori, cînd a fost cazul, zic eu.
  acum, tot concret, nu pot mesteca şi răsmesteca aceleaşi posturi tv şi aceleaşi persoane, ar fi redundant. este şi rostul unor postări ca aceasta, nicidecum publicată pentru a umple blogul. pe de altă parte, nici eu nu pot cuprinde, omniprezentă pe net fiind, chiar tot ce mişcă în presă. acum. dar nu se pune sub nici o formă problema închiderii Bestiarului cînd urmează un an electoral. ştiu ce vreau să fac aici, am un colaborator şi dacă amîndoi vom avea timp, va fi ok. dacă nu, vă voi anunţa eu că sting lumina.

 8. nu am habar ce ţi-ar da ţie dreptul să-mi interzici să pun un link acolo unde vreau, din moment ce postarea respectivă este publică.
  şi pentru acurateţe, este vorba de o (una) singură postare, una din cele mai bune ale tale, asta

  http://bestiar.blogary.ro/2011/03/31/buskylicks/

  la care am dat link la Mantzy pe blog, cînd se discuta despre mizeria lui PAH care îl acuza pe Muşat de plagiat. era, în context, dovada ipocriziei caţavencilor.

  cît despre faptul că ai trecut de la grija pentru Bestiar, chipurile, la mizerabile atacuri la persoana mea, aş putea să te trimit să le spui ălora din spam ce să zică despre mine. dar îţi las plăcerea de a-ţi prezenta în continuare cartea de vizită. şi nu cred c-ai înnebunit, cred că eşti perfect lucid. ceea ce mi se pare şi mai grav.

 9. Sare'n Ochi says:

  uăi, frate și soro!

Leave a Reply