Nemţii nu-l văd bine pe Băsescu

Bine, nu despre toţi este vorba. Şi nici măcar de toţi cei de stînga nu putem fi siguri. Să fie oare toţi susţinătorii PSD-ului lor, care deţine acţiuni în proporţie de 40% la Frankfurter Rundschau sau doar cititorii publicaţiei? Măcar pe fanii autorului am putea conta? În fine, să zicem. Ba nu, ia staţi, de cînd cască nemţii gura la ce zice un austriac? Care, dacă n-o fi chel, chior e sigur.

9 Responses to “Nemţii nu-l văd bine pe Băsescu”

 1. Sare'n Ochi says:

  acelasi idiot de stanga (banuiesc ca e Neamtu Tiganu, trimis la produs de fosta Securitate :D) care a scris pe acest subiect si in 2009 in aceasi fituica de sters la koor (pardon rundșau).

 2. Yeba says:

  Da, gluma cu Putinescu are un iz de brânză, viezure, mânz şi clienţi de-ai securităţii. Neamţu a mărturisit că el şi-a cunoscut mereu interesele. Partea proastă e că s-ar putea să nu fie ăsta cu nick-ul, ci oricare borâtură, fiind mai mulţi.

  off topic, @Florina, aş pofti să mi se recunoască intuiţia cu privire la tovarăşul de drum al lui Remus, tipul care-şi ştie interesul şi-şi poartă fesul la Bruxelles:

  „•Surpriză, colegul meu de la LSE Cladiu Crăciun, vorbește în numele Pieței Universității. Refuză să meargă la prezidiu și cere sălii să-i aplaude pe oamenii din Piața Universității. Claudiu e vedeta serii, în mod clar. Se joacă cu ei, îi ridică în picioare, dă tonul la aplauze chiar el și le ține mult. Face apel la politicieni sa-i asculte pe oameni. Oamenii din Estul Europei sunt cu ochii pe București – Claudiu, calmează-te. Ironie: Crăciun s-a rupt de Remus Cernea cu care co-prezidase Mișcarea Verzilor până recent pentru că Cernea vorbise la mitingul USL. Probabil de asta nu a vrut la prezidiu. Oricum, discursul său a fost cel mai bun, chiar așa revoluționar, în picioare și în răspăr. Și fără legătură cu subiectul audierii.”

  • nu numai că ţi se recunoaşte intuiţia, dar în cazul în care domnul Crăciun ne mai vizitează, eu, cel puţin, nu mă bag şi-ţi las plăcerea dialogului cu dumnealui. bonus:

 3. Dragos says:

  Cladiu Crăciun este lector la SNSPA si coleg cu distinsii Conf. Univ. Dr. Alfred BULAI, cu Conf. Univ. Dr. Marius PIELEANU, cu Conf. Univ. Dr. Cristian Pîrvulescu, cu Conf. Univ. Dr. Liviu Voinea, cu Conf. Univ. Dr. Bogdan Teodorescu…

  ps ontopic: ce va mira, voi credeati ca austriecii si nemtii n-au si ei, la randul lor, bogdani”pielea pulii”chireacii ?

 4. Yeba says:

  @Florina, încă îmi duc pe picioare masochismul, n-am nevoie de medic, deci refuz să mă uit la clip, îl cred pe Ghinea pe cuvânt. Claudiu nu-i decât lector, îi trebuie CV, publicaţii – poate publică textul din clip. Cred că şi Ştefan Gheorghiu era mai de dreapta.

  @Dragoş, pe dna Anamaria Bulai n-o menţionaşi. N-o ştii? Genul fată frumoasă (că de deşteaptă nu cred, judecând după maniere) eşuată în căsnicia cu Bulai, dar are timp să-şi revină.

 5. costin says:

  Florina, genial clipul cu gladiol despre claudiu 🙂

Leave a Reply