CeTuPeu pe CeTePeu!

Încruntățimea Sa, Editorialistul de la Gândul spune că, prin măsurile asumate, Guvernul Boc condamnă la moarte şi foamete zeci de mii de români. Trezit de către jurnaliștii Realității în timp ce urmărea “Coșmar pe Elm Street se reîntoarce doi”, Cristian Tudor Popescu emite o perlă de inginerie jurnalistico-apocaliptică-SF: „Mii, zecii de mii vor muri. Nu vor avea alimente, bani de încălzire, bani de medicamente”. Apoi, după ce-și aruncă sucurile gastrice pe sticla televizorului, CTP reduce România la un blid de terci într-un editorial: „Luând asemenea măsuri, guvernul PD-L, UDMR coboară România la nivel tribal – bătrânii care nu mai sunt buni de muncă sunt abandonaţi în zăpadă de triburile nordice. Toţi cei care vor vota pentru aplicarea acestui pachet de măsuri, votează pentru omorârea unor oameni”. Și, pentru că unde nu-i cap, e vai de pajură, amicul Hurezeanu îi ține isonul: “Cred că semnalul cel mai prost pe care îl dă acest guvern este că nu se răzgândește. (…) e de neconceput să tragi fără avertizare, fără să strigi „Mâinile sus!” şi fără amortizor de la început”. Cum este să tragi fără somație știu din armată – dar, chiar fără amortizor, de la început… cred că jurnalistul a devenit prea freudian.

Cei doi indivizi, de la înălțimea castronului lor cu icre negre, chiar nu se gândesc că fac victime aruncând astfel de idei printre mințile mai necoapte care accesează netul la Realitatea și Gândul. Pe un postac de-al așa-zisei Opoziții l-am surprins chiar eu cu un comentariu copy/paste în blogosferă de-la-Încruntatul-cu-Sprîncene-Incendiare (îl aveți în iconița din dreapta).

5 Responses to “CeTuPeu pe CeTePeu!”

 1. ela says:

  Nu era mai simplu sa ne explice cum,tot mai mult,moneda calpa pe care se afla capul si pajura lor,nu mai reprezinta nimic?
  S-a devalorizat si este utila doar la instruirile armatelor de postaci.
  Ca CTP ne blagosloveste cu acidul stomacului sau ulceros,nici nu ma mai mir.
  Dezamagirea mea a fost un personaj pe care il ascultam candva cu sufletul la gura.
  Refuz de multa vreme sa-i mai rostesc numele.I-am scris-o mai in iarna intr-un comentariu lui Cristian Teodorescu,si domnia sa il identificase. Acum se aseaza alaturi de cei doi.Pacat.

 2. am fost coleg de banca cu frate-su la Cluj, pe vremea in care a ramas cu bursa Herder in buzunar sa vorbeasca la Europa Libera – eram tot o admiratzie. acum si eu sunt dezamagit. l-au schimbat banii? primisiunile neonorate de altzii, sau propriile-i neimpliniri? o fi ajuns la concluzia ca in haita cu lupii trebuie sa urlii ca ei?

 3. Inganduratul says:

  La mine pe strada a murit ieri un om. Tipul era mecanic auto si a segmentat motorul Daciei unui prieten iar la sfarsit au sarbatorit cu bautura din belsug reusita mecanica.
  Fara a jigni memoria celui decedat, as putea sa-l trec in lista lui CTP drept prima victima a masurilor killeriste gandite de guvernul Boc impotriva poporului roman?

 4. nedormitul says:

  normal. i-a pus segmenţi numai la trei cilindri din patru. adică, cu 25% mai puţin. 😆

 5. Inganduratul says:

  Nedormitule, iar ai reusit sa ma bine dispui!

Leave a Reply