“Realismul” demobilizării opoziţiei

Devine agasanta insistenta asta a autodesemnatilor analisti “realisti” de a demobiliza reactia opozitiei la Ponta si valul contrarevolutiei pesedisto-mafiote. Si mai ales cand o fac atacand obsesiv chiar si acum, doar pe opozantii la Ponta, devine deja dubioasa. Domnule, numai defecte la aia, nimic rau de Ponta si mafia nationala adunata in jurul sau. Sa zic si eu doua vorbe in numele REALISMULUI:

1. Ce ati zice daca vine un mare autodesemnat expert si facand “analiza” cantitativa la echilibrul dintre doua campuri de forte, A si B, uita sa precizeze exact acele variable care fac ca B sa fie disproportionat si asimetric fata de A? Exact alea decisive ce schimba nu doar magnitudinea, ci natura insasi a celor doua campuri. Ati zice ca e incompetent. “Ce spune boul asta aici, ati zice. El nu vede ca aici compara mere cu pere?!”

Ce ziceti insa de analizele astora care uita cumva cand analizeaza rezultatul blocului PDS vs Opozitie exact toate elementele de asimetrie care dau rezultatul final: buget de stat, manarii electorale, mass media, abuzuri si pomeni de la guvern, fraude organizate institutinalizat, mituirea larga a paturilor sociale si cultelor, tupeul infinit al liderilor lor etc etc etc.

Ca si cum a fost o competitie deschisa si egala intre doua sisteme de comunicare publica bazate pe retorica si principii. Asa, doua blocuri cu argumente si principii s-au confruntat electoral. Nimic mai mult. Si sa vezi, dezastru de comunicare si strategie ca aia fara pomeni, fara a avea cutitul si painea in mana si fara tupeul furtului si manipularii pe fata au luat cu ceva mai putin.

Asa arata, prieteni, “analiza” pe care o vad obsesiv vehiculata pe canalele “opozantilor” lui Ponta si PSD. In numele realismului. Pai, mai copii, daca esti realist, atunci privesti la realitate si calibrezi ce inseamna 40% luate in conditii de asimetrie si vezi care sunt elementele asimetriei si apoi te pronunti si judeci in functie de datele realitatii. Si datele realtiatii spun ca un scor aproximativ de 40% al opozitiei dezunite in conditiile date nu e chiar catastrofa apriori pe care o clamati.

Pentru ca nu este o catastrofa decat daca tine toata lumea sa se demobilizeze cu tot mortisul.

2. SI mai am ceva de spus. Ce sa zic!? Devine induiosatoare grija asta a consilierilor PSD si a colaboratorilor lui dom Profesor si a realistilor de ziua a saptea pentru incapacitatea de a intelege poporul simplu a celor ce se opun patronilor lor si a complicitatii corupte create de ei in societatea romaneasca.

Uite care e treaba: daca sunteti asa tari si cu stiinta sociala si a comunicarii comunicati voi cu Ponta, clanurile si electoratul lor adiacent destept ca si voi si indreptati voi Romania, scoateti-o din cloaca asta. Mergeti la Ponta al vostru si formulati sfaturile alea salvatoare si lasati-ne pe noi cu incapacitatea noastra. Ca e clar ca aveti o solutie. Reformati voi poporul si tara via PSD si geniile alea politice si electorale care il dirijeaza, ca vad ca aveti si stiinta si putinta. Reformati-l direct prin Ponta si domnu Profesor etc. Astia stiu sa faca politica in tara asta si pe astia merita sa-i consiliati, nu pe noi.

Pe noi lasati-ne asa neluminati cum suntem sa va disptetuim ingust si pe voi si pe patronii vostri si pe iresponsabilii care va voteaza. Relansati Romania si lasati ne pe noi, ca tot nu contam. Nici nu stiu de ce ne dati atata atentie cand aveti atatea de facut cu PSDul si elitele voastre. Faceti voi cu cu PSD-ul vostru si familia largita treaba si noi o sa va admiram si aplaudam.

PS Apropo de “analisti”, cititi va rog si postarea mea anterioara.

Leave a Reply