VoxPublica nu mă banează, doar îmi interzice accesul

UPDATE: Dar pot intra pe geam. 😀

38 Responses to “VoxPublica nu mă banează, doar îmi interzice accesul”

 1. ribelalu says:

  Bine ai venit in club 🙂

 2. Alexa says:

  Bine ai venit in club. Si eu si Luca suntem restrictionati pe Vox. Acolo e fief-ul democratiei romane,deh. 😀

 3. Mulţumesc, mulţumesc! 😀 ))))

 4. Update: prin proxy nu-i problemă. 😀 ))

 5. para says:

  OHO. De cînd m-am luat de Iştvan Aranyoşi mi-au pus şi mie scoci. din 2009, adică.

 6. nedormitul says:

  no, acuma să vezi şi tu cum e.

 7. Hongse says:

  Pe mine nu m-au dat afară. Eu mi-am dat demisia!

 8. mama evanghelista says:

  Mai bine te-ai spovedi, să ştim cu ce le-ai greşit. Că par oameni serioşi, cu frica lui Dumnezeu, mai ales Cernea, şi poate au vrut să te ferească de păcatul mâniei şi al limbii slobode.

  • chiar, cu ce le-oi fi greşit? că de comentat n-am mai comentat de mult, aşa că nu comentariile-s problema. care, oricum, au fost on topic permanent. nu le-am pretins nici să-nchidă Voxu’, nici nu m-a interesat pe unde şi de ce mai umblă ei pe net, nu le-am zis nici că-s amici de baricadă întru precupeţie cu cineva anume, n-am fost niciodată mîrlancă. nicăieri, de altfel, nu numai la ei.

 9. mama evanghelista says:

  Acum înţeleg că ţi-au interzis şi accesul la lectură, nu doar la comentarii. Deci n-ai 18 ani. Termină-ţi, maică, şcoala şi pe urmă gândeşte-te la băieţi.

 10. Sare'n Ochi says:

  dupa cum bine zice lepadatura aia de Guta,asistam la lepadarea VaxPublicii de Florina – intre monoarea lipsa a sugatorilor prin batista lui Vantu si gunoaiele care scriu in interesul USL.

  • să se lepede, maică, să se lepede, merită ceva mai bun. 🙂
   nici măcar la un festival de poezie n-am fost, unde mă invita mai anţărţ Goţiu, nici “Între Craci”…
   na, că nu pot să vă dau link, să vedeţi cît ne-am iubit. 😀

 11. Dragos says:

  bestiarblogary nu-mi interzice accesul, doar “Your comment is awaiting moderation”

  eu te inteleg, tu ma intelegi ?

  • asta-i din tainele wordpress-ului, întreabă-l pe Hongse cum e cu intrarea la moderare, el o păţeşte frecvent şi n-are omu’ nici o vină.

  • Hongse says:

   Când păcătuieşti cu link-uri în comentarii, mai ales cu link-uri d’astea necurate de gen realitatea, wordpress-ul te trage de mânecă. De câteva ori eu am intrat la moderare chiar şi fără link-uri păcătoase şi mă gândisem că doar menţionând antena-numărul sau realitateatv atrag o binemeritată moderare şi îmdemn la căinţă…

   • şi-am verificat, şi-am verificat… şi nimic nu era în neregulă. şi-aşa am ajuns la concluzia uimitoare că habar n-am de ce se întîmplă asta, să-l găsesc, de exemplu, cu un comentariu publicat şi cu unul în moderare, fără nici un motiv. şi că nici nu mai are rost să caut, că are şi tehnicalitatea asta de wp dreptul la intimitatea ei.

 12. şi-am modificat în titlu, ce restricţionare? forbidden se scrie, forbidden se citeşte!

 13. Pataphyl says:

  forbidden o fi neam cu Joe Biden? Neam prost, se-nțălege….

 14. mama evanghelistă says:

  @Dragoș, dă-i și argumente, dacă tot intenționezi. Așa, pari cel neputincios dintre comentatori. Auzisem că mai vin și pe la tine fete, păcat de tinerețile tale să te încurci cu mă-sa fără motiv.

 15. victor L says:

  Pe mine rar ma baneaza, dar au o trupa care ma cloneaza in draci 😉

  • e, cu clonarea e altă poveste şi e nevoie de un grad nu zic serios, dar special, da, de retard al celor care-o practică. pentru că dacă cineva, adult fiind, se poate distra sau poate crede că-i va face cuiva rău în felul ăsta, chiar are probleme serioase la mansardă. chiar şi numai subdezvoltare raportată la vîrstă şi tot e grav.

 16. Nea says:

  Ci-i aia vox publica? Şi ce căutaţi seara pe acolo?

 17. victor L says:

  Scuze, @ nea, dar mai merge omul si la curve 😛

 18. Nea says:

  Bună ziua, aici e Bestiarul?
  Am o întrebare, de ce apare la TV Cultural o reclamă în care diverşi inşi povestesc cu erau cât p-aici s-o sfeclească dacă nu era “domnul Arahat” şi apoi apare chiar Batman şi zice şi el vreo două vorbe bine simţite, în sensul că ce bine e să fie bine? Ce să înţelegem de aici, că putem sări în cap de pe bloc că ne salvează salvarea? Sau că să nu dăm telefon la Puls dacă ne calcă maşina?

  • foarte interesant. mai ales că proiectul legii sănătăţii, cu tot ce-a constituit prilej de scandal în ianuarie, va fi repus în discuţie, mai devreme sau mai tîrziu. mai degrabă mai devreme, că aşa-mi amintesc că a zis MRU, că ar fi o prioritate. aici e posibil să mă-nşel, deşi nu prea cred.

   eu n-am văzut-o, sper să o prind. şi mai zic că n-ar fi rău să-ntrebi acelaşi lucru pe site-ul TVR.

 19. […] Şi trăiască proxy, VoxPublica îmi interzice în continuare accesul. […]

 20. costin says:

  si pe mine m-au banat? cine se ocupa de asta?
  am incercat acum sa intru pe voxpublica ca sa citesc despre campania lor comunisto-fascista impotriva exploatarii aurului de la rosia montana si impotriva lui basescu. de fapt ordinea e inversa, in primul rind impotriva lui basescu, care este iar pus pe picior de egalitate cu dictatorii din lumea araba de gotiu, acest antenist cu fata de dac liber “Această teamă – față de orice trecător – este tipică regimurilor autoritariste și dictatoriale.”

  http://tinyurl.com/d49d7tf

  ” RMGC, companie descinsă în România din epoca colonialismului brutal, ca promotoare a politicii cinice a profitului” de unde ies astia, nu stiu

  • nu ştiu cine se ocupă dar e foarte clar ce fac. bine, e o tîmpenie, atîta vreme cît putem intra prin proxy. şi e clar că nu comentariile sînt problema – eu oricum n-am mai comentat acolo de nu mai ştiu cînd – ci textele.

Leave a Reply