Pesedişti la cimitir

Constat cu… atît, doar constat. O anumită aplecare – că de înălţare nu poate fi vorba – a unor membri PSD către cele veşnic duse. După ce Marean şi i-a băgat pe-ai lui unde nu le era locul, Olguţa plusează cu băgatul.  Numai că o centuristă neagră ar trebui să ştie că tot ce contează sînt viille cu viii, altfel, necrofilia înfundă puşcăria.

17 Responses to “Pesedişti la cimitir”

 1. Simona.M says:

  Ce javră penibilă! Și proastă, pe deasupra.

 2. Nea says:

  Incredibil ce spune madam Vasilescu! Băsescu e sensibil la farmecele muiereşti şi nu-i displace să dea pe gât ceva vinişor? Jos cu el, nu ne trebuie asemenea stricat!

  Yeba, la problema http://bestiar.blogary.ro/2012/01/25/un-pas-mic-pentru-ei-un-protest-gigantic-pentru-televiziuni/#comment-4204
  răspunsul corect este:
  Fiecare uslaş trebuie socotit cât doi, 1 pesedist şi un penelist. La rândul său, fiecare penelist trebuie socotit cât 5: aripa câmpeanu, aripa patriciu, aripa cataramă, aripa tăriceanu, aripa crin, cea mai duioasă dintre toate.
  Aşa cu tu vezi vreo 11 oameni în poză dar, x 2 şi apoi x 5 îţi dă fix 110.

 3. Yeba says:

  Femeia Olguţa naşte pui vii din relaţiile orale cu Vadim, pe care îi dă spre creştere electoratului ei captiv.

  @Nea, asta da, soluţie creativă, se vede că ai făcut invenţii nemţeşti!
  Mie îmi dădea cu zecimală. Am văzut un băieţas, genul chelner de la Union, cică preşedinte la conservatorii securităţii, zicea că şi ei sunt în USL, 11 X 2,1.

  • cînd am văzut Udrea-curvă, Băse-beţiv am zis că e începutul unei frumoase colaborări Caţavencii – Olguţa, că tot au ei supranumerar (şi aproape exclusiv) asemenea texte. cînd am văzut că-i vorba şi de cimitir, tot la aşa ceva m-am gîndit, numa’ că invers, pot prelua ei ideea de ea, se potriveşte perfect cu trendul revistei.

 4. Yeba says:

  Unde-i RED sa-mi redacteze si mie frumos stirea asta de la A3:

  ”Constanța: aproximativ 35 de protestatari au înfruntat…”
  N-a putut să-i numere exact, era peste ce stia reporterul, era cu fracții, cu numere negative, cu numere iraționale, cu numere complexe…

 5. Nea says:

  Păi, dacă tot e cu fracţii, ia să vedem răspunsul la această aplicaţie (luată din viaţă, e trecut aseară prin centru):

  Un protestatar şi jumătate strigă un JosBăsescu şi jumătate într-o zi şi jumătate. Câţi JosBăseşti strigă un protestatar într-o zi?

 6. Yeba says:

  @Nea, am uitat raspunsul, am fost bolnava cind eram mica. Si acuma nu inteleg nimic cu ACTA si mai bine imi vad de extra-net. Pe A3 un protestatar isi promoveaza iubita, aia cu inimioara, ca sa-l ia in seama.

 7. Red says:

  Aia cu “aproximativ 35” mi-aduce aminte de un meci de fotbal de prin anii ’80. Comentatorul, parcă Graur era, spunea că ‘în tribune sunt aproximativ 32,284 spectatori’.

 8. Red says:

  Nununu! Omu’ avea date exacte! Numărul de bilete vândute. De cele mai multe ori vorbea gura fără el dar de data aia sunt convins că a vorbit cu tâlc şi gândire în cap. Cine ştie câţi plătitori de bilete n-au ajuns la meci pentru că se dă tacâmuri la falimentara şi-i trimiseseră soacrele la coadă. Şi câţi alţii or fi sărit pârleazu’ sau au palmat un 10 lei la poartă!

  Aşa şi cu Antena 3. Ei au avut 35 pe ştatu’ de plată, dar cine ştie câţi or fi tras ţeapă, câţi alţi gură-cască s-or fi trezi să stea şi ei pe acolo, şi câte vânzătoare de bomboane agricole făceau revoluţie?

  Fie asta, fie Yeba a intuit ceva. Reporterul Antena3 a numărat picioarele şi a împărţit la doi. Dar pentru că ei tot ţopăiau într-un picior să se încălzească, i-a dat cu fracţii…

 9. Red says:

  Dar de ce sunteţi rea! Nu puteţi reproşa nimic Departamentului Matematică din cadrul eminentului trust de presă. De data asta au calculat exact, fără zecimale, fără fracţii, fără numere imaginare.tv. Probabil au schimbat echipa, dar rezultatul este exact: ” Un protestatar”. Q.E.D.

  PS: Ironia este…. ironică: “UN protestatar […]” + “camereLE de supraveghere” = Viva la reveuliciouns

 10. Red says:

  Eh, ştiam eu că trebuie să fie un motiv pentru care nu m-au angajat la imaginary.tv. Stau rău la socotit…

Leave a Reply