Deşi muşcă la rîmă, Antonescu nu e răpitor

Ci tot plevuşcă. Oricît s-ar da somn.

UPDATE:  Berceanu, altă fufă.


18 Responses to “Deşi muşcă la rîmă, Antonescu nu e răpitor”

  1. “Da, vedeţi… Îndeobşte în politică se spun multe minciuni. Şi când cineva minte, celălalt vine şi neagă. Şi tot aşa, că nu mai înţelege nimeni nimic. Am vrut să-i arăt lui Ponta că sunt şi alte strategii de a combate o minciună. El s-a crezut mare povestitor. Am vrut să-i arăt că există un povestitor mai mare decât el. A călcat pe greblă, ca sa zic așa… Știu că i-am creat o problemă în partid. Puteam să îl las cu ea pe cap. Sper să fi învățat lecția.”

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-lazaroiu-da-detalii-despre-schimbul-de-informatii-cu-ponta-957699.html

  2. Simona.M says:

    Era important să-l asocieze și pe Andronic în toată povestea, însă :))

    • s-a asociat singur. 🙂

      ştii ce nu mă miră? cît de puţină credibilitate mai are cinstea. deci marea, prea marea majoritate s-a gîndit că aşa s-a întîmplat. e trist. în condiţiile astea, e greu să speri că mai poate răzbi ceva bun dintr-o mare de minciuni.

  3. Nea says:

    O frumoasă întâlnire pe TV Cultural între Stejărel Olaru, campionul luptei plătite împotriva comunismului şi Emil Hurezeanu, femeia fără barbă, pe care o va invita până va da tot ce are mai bun.

  4. Sare'n Ochi says:

    da’ si Antenescu sa-l faca de fata cu el insusi pe Tonta atat tembel cat si turnator si ala sa nu se autosesizeze deloc si sa-i traga una peste ochii aia de peste fiert?!

  5. Yeba says:

    @Florina, nici cu Laza nu mi-e rusine, se expune. Se expune si se amuza.

    Daca nu ma sustinea simtirea impotriva ratiunii, da, da, la cate dezamagiri s-au perindat in anii astia, cu rege cu tot, asta credeam si eu. Iar acum nu sunt sigura daca nu cumva chestia asta se va rostogoli in defavoarea lui. Sa te tii declaratii.

    Iar Berceanu mi se pare ca pune problema corect, daca asa facea, urat era. Sau am sărit eu rându’?

    @NaCl, sper ca nu tragi cu urechea, asta cu ochii de pește fiert credeam ca circula doar in casa mea!

    Ce ma uluieste e ca nu reuseste sa spuna ceva semnificativ nici macar pe tema asta. Cred ca trebuie sa fii Hurezeanu ca sa ti se para ca ”are verb”.

    • da, se joacă. da’ nu cumva-i mai bine aşa? nu au fost luaţi prea în serios pînă acum nişte neica nimeni? din schema clasică minciună – dezminţire are şanse mai mari să fie reţinută minciuna. o dovadă? şi în ziua de azi sînt mulţi care explică tehnic că Băsescu a lovit un copil la Ploieşti. apoi, modul ăsta de a reacţiona îi descumpăneşte. le strică jocul. se pierd brusc în faţa faptului că şi despre ei se poate minţi cu aceeaşi uşurinţă cu care fac ei asta aproape tot timpul. iar reacţia le e clar nefavorabilă. de ce tace Ponta? de ce n-a avut un pic de răbdare măcar, Antonescu, şi-a comis-o dintr-o suflare? poate că-i momentul să-nţeleagă că nu mai merge cu declarat tot felul de tîmpenii. dacă nu, jocul nu va putea ţine mult, oricum. dar se poate marca decisiv dacă Ponta nu-şi învaţă lecţia. că la Antonescu nu mă aştept.

      Berceanu? n-a putut rata momentul, prea era ofertant să sară la beregata lui Lăzăroiu. nimic mai mult, doar n-o fi simbolul corectitudinii. e acelaşi care declara în septembrie, la revocarea lui Lăzăroiu că trebuia taxat. “Era un fel de prezicător în politică, un fel de Tata Omida, ostentativ de independent. Şi aşa…, câh – orice atingere cu Partidul Democrat era o mare problemă” – ale lui sînt vorbele-astea.

  6. Yeba says:

    Hi, hi, nu Ponta (Pt Crin e tarziu, da), ma refeream la vedetele mele preferate de la TV, ca la faza cu filajul, cand erau morti (ca Oana Stancu citea live, ca doar ce putea sa scrie Ponta rau?) si tot mai miscau buzele. Voiam sa zic latraturi, nu declaratii, dar poti sa stii ca nu ranesti si 4 sensibilitati deodata?

    • eee, păi dacă-i de mişcat buzele, uite-aci talent!

      http://inregistrari.b1.ro/view-sub_semnul_intrebarii-88.html

      Săftoiu ea (serioasă, generoasă, profi de-a dreptul, mai punînd cu sinceră preocupare penelistă nişte călcături pe greblă la domnu’ Lăzăroiu, să aibă, să fie acolo consemnat c-a zis şi ea), Boda (lipitor de Mitterand), altu’ de zice c-a văzut Parisul şiii… colegul Corinei, Bogdan Chirieac – pp. inegalabil, infatigabil, insaţiabil în faţa unei ditamai figuri ca Ponta.

      e, uite ăştia pot patenta iRaţionalitatea!

  7. Nea,
    Hurezeanu-mi pare inefabil. pîn-acu.

  8. Sare'n Ochi says:

    @Yeba, trag numai cu ochiul.

  9. Nea says:

    Mai degrabă ineffabil, aş zice eu, dar nu şi alţii

      • “Cat de profesionist este sa preiei o declaratie pe Facebook (facuta evident “la misto”, ca raspuns la o postare a mea pe blog care il “intepase” pe Lazaroiu) fara sa realizezi ca autorul isi bate joc de tine?” – Ponta, la el pe blog

        deci Crin nu şi-a dat seama. 😆

      • zice Lăză pe Fb aşa:
        “Pe mine nu m a intrebat nimeni din fostii colegi de la CURS daca am dat sondaje lui Nastase. Pe Ponta l au cam luat la intrebari pesedistii despre dosarele pe care le a dat” 😆

        şi tocma’ acu’, cînd Năstase e not guilty. ironic, nu?!

Leave a Reply