Cum să furi un partid

Nu-mi cereţi indicii, că nu vă dau!

14 Responses to “Cum să furi un partid”

 1. ela says:

  ctp .Ii sta mai bine mascat

 2. antim says:

  Nesomnul… motiunii …doare rau ?

 3. antim says:

  Curăţenie generală în PDL
  Bleen, Marti, 15 Iunie 2010

  Il pregatiti de …furat …Sa furi de la hoti am mai auzit , dar sa furi un …hot ( si ce ‘ot !!!)asta va fi capodopera GDS si a Capitanului filozofic . Nu-l uitati pe Visan …

 4. @antime, antime, nu prea te duce tastatura sa faci si comentarii inteligente, la obiect. deversi/postezi doar ce tzi s-a infipt bine in cap cu ajutorul laptop-ului lui Stan la emisiunile Gazilor, Firelor, Bazilor si altor Vuvuzele de pe Antene. potzi sa iesi din bucla aia de ne-gindire cu hotzia GDS samd? te mai pastrez o vreme, doar de curiozitate – sa vad daca ai sansa la evolutzie, sau ramai intzepenit pe scara.

 5. ela says:

  Cap si pajura,doua fete ale acelorasi arginti…
  Acum nu mai au curajul sa-si arate obrazul?

 6. antim says:

  BESTIÁR2 ~uri n. înv. Luptă între oameni și bestii, practicată pe arena …BLOGULUI . /<lat. bestiarius

  Sa inteleg ca eu sunt Bestia ….?
  Atunci cu ce gresesc , MicutoCeCapNai ?

 7. antim says:

  MicutoCeKuraiCapNai ,ca tot te dai Florina , Nedormit ,poate stii si de ce are …Pora piciorul in ghips ? L-ai citit pe A. Marino ?

 8. @antimache, am colaborat cu A. Marino pe vremuri. deocamdata ma pastrez la citit desene animate, asa ca tine. nu esti Bestia – aia este inteligenta. si cu asta punem punct ping-pong-ului dintre noi. posteaza la subiect, daca nu, dispari la Ciutacu si la Badea.

 9. @antimache, esti prea distrus si spalat pe neuronul stingher. deja suferi de spam-o-filie. una-i sa contrazici, sa ai argumente si alta-i sa faci acuzatzii cu spume si doar de dragul de-a raspindi acuzatziile vadimioate ale distrusilor de la iRealitatea hotzului de Vantu (divedit) si Antenele securistului Voiculescu (dovedit). pa!

 10. nedormitul says:

  lasă-…l, bre, să… spună ce are de… spus. vrei să fie… toată lumea de… acord cu… tine?…

 11. @
  sa spuna, ca nu vreau sa fie de acord cu mine. dar sa o spuna cu decentza si fara licentza. fii atent ce spume scoate din putzul gindirii Antenelor sa le vomite pe site: “MicutzoCeKuraveai cand cu AM …activai !!! Pe urma ai intrat in Gds ? I-ati furat tineretea si acum ii terfeliti memoria . De pe vremea aia ati ramas cu meteahna sa nu fiti contrazisi ? E dulce mierea ICR-ului ? Sa va stea in gat, tortionari …BLEENDEREI …. bovarici basisti travestiti …”

 12. astea-s comentarii?

 13. Nea says:

  Băi, apropo de presa de valoare:
  Azi am trecut prin Craiova şi, stând la un stop interminabil, am vazut un fel de tomberon pe care scria Adevarul – Gratis.
  Mă uitam cum toate ţăţicile şi ţăţoii care treceu băgau vastul şi înhăţau câte un smoc de ziare (probabil bune la împachetat gustarea copilului).
  În schimb, spre satisfacţia mea, nici una dintre fetele sau femeile frumoase care au trecut pe acolo nu au aruncat măcar o privire spre acel tomberon.

Leave a Reply