Bani albi pentru pisica neagră

Se pare că săptămânile financiare grele nu se mai termină.

 

Dar staţi liniştiţi la locurili voastre, tovarăşi! Bani se pot găsi!

 

Chiar dacă imobiliarele merg prost, cu toate că stau foarte bine.

 

Şi dacă  nici aşa nu merge, ar putea-o da în judecată pe drepturi de autor. Serios, Apple a patentat gesturi, de ce nu-nregistrează turnătoria la OSIM?

 

10 Responses to “Bani albi pentru pisica neagră”

 1. Nea says:

  Ei, ce ziceţi de obligaţia televiziunilor de a băga 60 de minute de emisiuni culturale? La început m-am speriat, rămân mogulii pe drumuri dacă trebuie să mai plătească un poet şi/sau măscărici.
  Apoi m-am liniştit.
  E destul să-i pună un şorţ din frunze de bananier lui Badea, un cercel în nas lui Iaru, iar pe Dinescu pot să-l lase aşa, cu nea Stelică. Mai vine şi dom’ Lăzăroiu cu patul de cuie la femeia fără barbă şi gata cultura, nu costă nimic.

 2. Yeba says:

  @Nea, ce-ai păţit? De unde ştii de ăia, dacă nu ştii de Striblea?! Ţi se suflă, nu? Nu ştiam eu de ce te-ntorci la bancă!

  Ascultă aici:

  Antena e premiantă şi în cazul ăsta, Medelin deja prestează ca om de cultură cca 60 min/zi, mereu precizează că el d-asta e invitat, ca să poată Dana Grecu să mai cheme un pesedist şi să facă planul în acelaşi timp.

  Temă pt luni: cine e Medelin?

 3. Nea says:

  Aa, salut dom’ Cristean.

  Yeba, pe ăştia i-am văzut prin bufete de autogară, unde tv-ul e deschis non-stop. Ştiu că ar trebui acum să-l ştiu şi pe Ştirblea, dar creierul nu ştie carte, păstrează ce i se năzare lui.
  Medelin nu e cu mafioţi? Cartel?

 4. măi oameni buni, da’ voi la bani nu vă pricepeţi? soarta amărîţilor ălora nu vă impresionează ca să veniţi şi voi cu vreo soluţie? s-a propus patentarea turnătoriei. altceva, altcineva?

 5. Yeba says:

  Eu nu-l cunosc pe domnul autor, nu stiu daca e competent, in schimb o stiu de ani de zile pe Gabriela azi-Pandele, ea conduce Sapt financiara si e imposibil sa nu se priceapa la bani, daca a scos darul la nunta vreun milion de euro si daca se viziteaza or so in particular cu Altetea-Sa Duda de Veringen.

  Deci eu cred ca e o dezinformare si ca oamenii aia isi iau salariile in fiecare zi, dupa un model patentat la UE.

  Cat despre dl Voiculescu, consider ca are dreptate, el n-a turnat acum, ci a turnat cind turnatoria avea o imagine buna, de unde sa stie el ca se schimba vremurile?! Si i se negativizeaza obrazul?
  El a turnat in secret, discret, nu s-a impaunat pe la televiziuni, n-a murdarit imaginea nimanui, doar a distrus viata. Or, se stie, viata e trecatoare, iar imaginea – dainuitoare. E un gest de umanitate ca a cerut despagubiri atat de mici, nu-i ajung nici de darul de botez pt Gabriela.

 6. Sare'n Ochi says:

  Pandele isi tine Firea cu Duda de Verigăn Simărgicăn din “Punguta de doi bani”.

 7. Cristean says:

  Yeba, asa e, au venit altii acum, dupa revolutie, sa intineze idealurile turnatorismului…

 8. Nea says:

  Eu am aflat de minunile Firii, azi Pandele, mâine, de ce nu, Vanghelie, de la un neamţ care coordona un program de integrare europeană la ministerul mediului. Neamţul închiriase un apartament de la ea, evident pe o sumă supradimensionată. Se ştie că nemţii sunt îngălaţi, drept pentru care, la expirarea contractului, Firea îi cere 5000 (cinci mii) Euro pentru că i-a murdărit un covoraş de vreo 2 metri patraţi, covor care a trebuie dus la spălătorie.

  • pe patente-i sigur competent domnu’ autor. 🙂

   acu’ sînt în încurcătură din cauza comentariului pisicii portocalii. e atît de on topic încît Andon poa’ să se lase de meserie. aşa că on topic, dar cu măsură, v-aş ruga.

Leave a Reply