Alcoolicii anonimi îi mulţumesc pentru sprijin

Am vrea să-l vedem mort de treaz!

8 Responses to “Alcoolicii anonimi îi mulţumesc pentru sprijin”

 1. jack spamtecătorul says:

  dragă patrick din hilerinii de jos, cum adică banii tăi se duc în recunoaşterea lui mihai I ca fost şef al statului, că nu pricep formularea? pe cîţi cunoşti tu, care, cu adevărat, se aduna cîte doi şi manîncă căcatul de la ambele capete, într-o competiţie macabră de a trece de jumătatea lui, mai repede? te întreb astea ca unul în viaţa căruia nu au loc politica şi fotbalul.

 2. Nea says:

  Jack, spintecă nişte migi de folbal şi pentru mine (că nişte “oameni de folbal” nu se face, e jenant).

  O veste proastă pentru omul de dreapta: şi regele e bugetar, chiar bugetivor, chiar când e adevărat, nu de jucărie.

 3. Nea says:

  mingi, la dracu

 4. Yeba says:

  Băiatul ăsta ejaculează niste texte de o vulgaritate psihanalizabilă. De ce nu-i spune mama lui (1) că după 16.00 bleen e la fel de liber ca orice cetăţean să-şi exprime pe blogul lui ideile care n-au legătură cu jobul şi (2) că el, băieţelul porcos, e şi mai abitir plătit din banii noştri, câtă vreme e plătit de un mare dator la stat, Patriciu, după ce a fost plătit de un altul, idem?

 5. Sare'n Ochi says:

  dă hilerin, asta… mare dezamagire.
  cum poate sa gandeasca atat de stahanovist un ins ce se pretinde cu particula “de” in sange?
  de prost nu cred!
  sa fie numai vederea obturata de teancul de bani din mana care-l hraneste?

  • credeam că defulările grupului BD la munte sau oriunde e mai mare se vor stinge pe măsură ce trece un timp de la numirile lui Lăză, respectiv Mirel. în fond, îi preocupă atît de mult vieţile altora încît au momente din ce în ce mai dese cînd parcă şi le lasă pe ale lor în deriva valurilor Dunării. şi după episodul “ură eternă, ură eternă”, mă gîndeam că ceva mai ridicol dar şi mai trist nu poate veni. dar a venit “aş vrea ca imbecilii să moară”, ceea ce, oricît de alcoolizat ar fi cineva, mi se pare prea mult. îmi e să nu se constituie într-o asociaţie a celor care scriu de la o anumită concentraţie în sus în sînge şi să ceară dreptul de a scrie orice pentru că nu sînt conştienţi de ceea ce fac.

 6. Yeba says:

  de verificat in Codul Penal actualizat daca starea de ebrietate mai e circumstanta atenuanta.
  Ca asta e nasol, ca astia stau însiropați din vremea cind era in vigoare CP vechi.

 7. Nea says:

  Yeba, în CP vechi ebrietatea nu era circumstanţă atenuantă decât când era involuntară, dacă îţi turna cineva forţat pe gât, de ex. În rest era aproape agravantă.
  Probabil că şi în ăsta nou.
  Dar mai există o formă, anume beţia uscată, care nu are de-a face cu etanolul, cel puţin nu cu cel consumat de persoana în cauză, ci, eventual, cu cel savurat de părinţi, înainte de concepţie.

Leave a Reply