Nebunul dă şah la rege

Un om care a fost uns rege de întîistătătorii Bisericii Ortodoxe Române, de înaintaşii patriarhului Daniel, cred că trebuia sa fie acolo, în numele rolului pe care Biserica Ortodoxă Româna îl are. ” – Crin Antonescu

Păi chiar a fost.  A ţinut un discurs, a stors lacrimi, a fost aplaudat,  decorat, pozat, televizat, omagiat, pupat în. În văzul tuturor. Canonizat nu, ce-i drept, mai aveţi puţintică răbdare. Aşa că, avînd în vedere culoarea,  mişcarea exclusiv pe diagonală şi faptul că beneficiază de asigurare medicală în sistemul de stat, deci n-ar fi nici mare cheltuială, rudele şi/sau aparţinătorii legali ai lui Crin Antonescu ar face bine să intervină de urgenţă, pînă cînd situaţia nu va mai putea fi nici măcar ameliorată. Cu problemele de percepţie a realităţii chiar nu-i de glumă! În plus, pe lîngă tratament şi asistenţă medicală de specialitate, pacientul ar putea obţine şi scutire de la plata impozitelor către stat, precum şi dreptul de a avea un însoţitor permanent. Altul decît ce i-a pus pînă acum la dispoziţie Voiculescu.

 

ziare.com

 

11 Responses to “Nebunul dă şah la rege”

 1. CHICI ANGELICA says:

  E prea tulburat Crin sa mai
  vada sau sa mai priceapa ceva.Se intampla atatea lucruri….si toate dimineata ….!

 2. Sare'n Ochi says:

  off-topic (dar merita):
  În satele din Transilvania, Ziua Morţilor are un nume foarte frumos: Luminaţia. Dacă ar fi după mine, aş trece Luminaţia în rîndul Sărbătorilor Naţionale.
  http://sareinochi.com/2011/11/01/luminatia/

  • ce mă facinează pe mine la Luminaţie e că indiferent cine din zonă povesteşte despre ea – am o prietenă clujeancă din născare, bucureşteancă prin măritiş, care mi-a povestit prima dată – , îmi stîrneşte aceleaşi sentimente. şi-o teribilă părere de rău că nu m-am nimerit vreodată prin zonă ca să simt acolo ce-nseamnă. şi aşa o putere au povestirile, încît de fiecare dată cînd ascult sau citesc am senzaţia că dacă aş fi acolo, ar fi ca şi cum aş merge la mormîntul mamei, care-i aici. dar aici e ceva ciudat, totul îmi pare sterp, pustiu. sau, mai degrabă, e ceva din mine, n-o simt niciodată pe maică-mea în cimitir. în orice alt loc, dar nu în cimitir. dac-ai şti ce m-ai răscolit…

 3. Sare'n Ochi says:

  🙂 am nimerit-o!

  textul lui Ion mi-a spuls si mie lacrimi. si m-a sunat Stefan sa-mi planga si el pe un umar. asa ca…

 4. Nea says:

  Dom’le, aici e Poliţia Presei?
  Am de raportat un caz: O acerbă luptătoare împotriva securismului, specializată în documentare despre ororile comunismului, face nu documentar despre Pacepa. Nu e rău, doar niţel cam senzaţionalist, să se vândă bine, cum ştie ea.
  Partea nasoală e că îl cheamă să-şi dea cu presupusul taman pe Roşca Stănescu, turnător renumit la securitate.
  Aş vrea să ştiu care e criteriul subtil al acestor anticomunişti când decid care persoane sunt frecventabile şi care nu.
  Am impresia că a fi anti-Băsescu este buretele universal care şterge orice păcate şi încă 1000 de farfurii murdare pe deasupra.

 5. ribelalu` says:

  Un politist (sau presedinte al USl-ului), stand linistit seara acasa, aude batai in usa. Isi ia pistolul, se lipeste de peretele de langa usa si intreaba:
  – Cine e acolo?
  Aude din partea cealalta:
  -EU!
  La care el:
  – Eu????….

Leave a Reply