O gaură

Ia să fi pus şi Băsescu deoparte tot ce-a cîştigat, nu treceam prin criză fluierînd? Păi aşa se fac banii, măi nene, cînd din miliardele alea de euro nu te-nduri să dai pe o pingea!

 

16 Responses to “O gaură”

 1. Nea says:

  Sau mai bine, în locul lui Băsescu să fi fost tov. Ceauşescu, cu trusa lui de cizmărie la îndemână, se rezolva imediat. Plus că nici prezenţa lui Jeffrey nu mai era necesară, Ceaşcă fiind cu datoriile la zi.

 2. snapshot says:

  da o gaura in soricul obrazului lui striblea ce inseamna? nu mai spun de a celorlalte tzatze : iaru, b.chirieac & gradene-n par adunate la un taifas de shantz in ceas de seara. pata de pe talpa lui Jeffrey Franks putea fi calcatura in ceva romanesc (ex: gandac/ciunga !) da’ fffff importanta pt o dezbatere.

 3. snapshot says:

  off topic:

 4. ribelalu` says:

  Mie mi-a placut chestia asta. Este un lucru de normalitate, de umanitate. Omul ala nu e un nabab ci este un profesionist platit cu un salariu anual. Din ala trebuie sa-si intretina familia, sa-si tina copiii la scoala, sa-si plateasca ratele. Saracul, el nu are de unde lua spaga, ca nu lucreaza in vama romana, in ANAF, in militie sau justitie. Salariul de la FMI este tot ceea ce castiga el. Iar gaura aia din pantof este si o palma peste obrazul bugetarilor nostri cu mercedes la scara, cu rolexuri la mana si vile de milioane de euro.

  Si mai este ceva ce a scapat lui Striblea… zilele trecute cei de la FMI au mancat intr-o covrigarie. Ce dezbatere a ratat: “FMI-ul nu are bani nici de o ciorba”…

 5. snapshot says:

  blogerul psd-ist a fost domn ca nu l-a aratat (pantoful) in splendoarea lui adevarata; de fapt era de doua ori mai amarat ( da l-a iertat cu photoshopul) https://lh6.googleusercontent.com/__mzkTJddF2c/TcenaiSck3I/AAAAAAAAArc/TzokNAYdcV8/s912/croppantof%20bis.jpg

 6. nedormitul says:

  șuțu e curvă. băsescu nu e obligat să dea din banii lui (deși, dacă mă gîndesc bine, a făcut-o cu fondul de solidaritate) pentru pensii și salarii. nici fiică-sa.
  neamprostul este franks, pentru că, la statutul pe care îl are, umblă jerpelit și în curul gol.

 7. Nea says:

  Îmi amintesc de o masă tovărăşească la care participa şi un director din SNCFR (poate chiar Necolaiciuc). La un moment dat a scos bricheta să-i aprindă o ţigare. Am văzut navete spaţiale mai ieftine.

 8. Nea says:

  Snapshoate, de unde ai găbjit-o pe Yeba?

 9. Yeba says:

  Ce frumoooos, @snapshot, da, eu sunt!

  In fotografie ii zimbesc lui Hugh Grant! In scena corespunzatoare melodiei, believe it or not, fac acelasi lucru, numai ca fara boneta…

  @Unchiuletul Ribelalu’: exact palma, nu de neamprost, ci pur si simplu – ca si chestia cu covrigaria – nu acorda importanță. Daca se uda in vreo baltoaca, observa si-i schimba. Pariez ca la consumul de materiale igienice il intrece pe Striblea.

  Eu le-as fi intors-o mahalagiilor care au comentat spunindu-le ca am vrut sa le sugerez chiar romanasilor ca de modestie n-a murit nimeni, dar de faliment, da.

  (Nu ma luati in seama, eu comentez pt compensare psihica, din spatele unor saci de pantofi.)

 10. Nea says:

  Şi eu prefer un funcţionar găurit în talpă, care ospătează la covrigărie, unuia cu brichetă de iridiu asortată la cătuşele de inox

  • ambele sînt extreme. şi nu, nici cea în care se află Franks nu este, din punctul meu de vedere, de scuzat. ceea ce mă miră este că nu au apărut – sau au apărut şi nu le-am văzut eu? – interpretări de genul “atîta importanţă îi acordă Franks lui Băsescu, încît… “. să fie mizeria lui Şuţu singulară?

 11. Nea says:

  Unuia ca Frank îi spui că are talpa găurită şi în 10 minute se rezolvă.
  Ăluia cu bricheta de iridiu îi trebuie în cel mai bun caz câţiva ani la gherlă ca să-i treacă neamprostia. În cazul cel rău, nu-i trece nici la a treia generaţie.

Leave a Reply