A izbucnit un cutremur

15 Responses to “A izbucnit un cutremur”

 1. Nea says:

  flăcărilor violet, şi nu bieţii denvereni, ci antenienii.

 2. Cataclizmă says:

  Nasol. De tsunami n-au zis nimic.

 3. trompa si tulumba says:

  incendiu cam de gradul patru, pe scara oschi. cine dracu’ pune gaz pe foc, cu asemenea colaje de stiri? pe cind o tornada de 5 amperi/hectar, ori un uragan de nivel 7 pe scara machiavelli?

 4. Yeba says:

  Protest:
  Bestiarul de presa trebuie dedicat unor -ma rog, altceva decit unor persoane cu intelect la limita care, intimplator, isi cistiga piinea in presa si nu la Administratia Parcurilor.

 5. Nea says:

  Yeba, unde tu vezi o problemă, eu văd o oportunitate.
  Între cei care lucrează la administraţia parcurilor, sunt unii care au ca sarcină să sugă răhăţeii de câine de pe alei cu un fel de aspirator (flop, flop!).
  Cred că de la hidrant la aspirator ar fi vorba de o promovare pentru aceşti jurnalişti.

 6. Yeba says:

  @Florina, aia cu 3 cutremure mici nu inseamna inducerea panicii, ci calmarea populatiei dupa stirea de răsalaltaieri cum ca in ultimele 3 zile nu s-au mai inregistrat deloc miscari seismice deci miercuri-joi vine un cutremur sesizabil, cam de 6. Iar am avut noroc si venira 3 de 2.

  @Nea, sufar de pesimism de primavara. Asta nu mi se pare chestie de hidrant (decit indirect) ci de handicap mild to moderate, ca la aia care vorbeau despre sadica clorina sodică sau despre etilenă, care este un hormon.

 7. Nea says:

  Yeba, hidrantul are nevoie de handicap şi invers.

  • Yeba
   eu am considerat inducere de panică pentru că zice că ne-am fi zguduit la astea mici. adică mici, mici da’ date naibii. păi cu 6 cum ne mai decurcăm, atunci?

 8. Platon says:

  azi a izbucnit alt cutremur…wikileaks

Leave a Reply