Opriţi cutremurul!!!

Sau măcar apocalipsa, s-apuce Inna să cînte-n deschidere.

18 Responses to “Opriţi cutremurul!!!”

 1. Pataphyl says:

  “Cutremur în Mexic şi pentru români.” – Mișto, dau și la alții! 🙂

  • păi la cît au, mi se pare şi firesc să mai dea şi la alţii. după ce că-i ditamai, uite şi cît ţine. chiar, s-o fi oprit pîn’la urmă? mi-e şi teamă să deschid Realitatea să mă uit.

 2. ce ti-e si cu zguduiala asta din creierele Realitatii… Cand se porneste, nu se mai termina.

 3. Hongse says:

  CUTREMUR ÎN VRANCEA.
  În Bucureşti se simte cu magnitudinea (etc)

 4. mama evanghelista says:

  Ce sistem bun de comentarii aveţi aici, bine că nu v-au smintit Zilele de pe urmă, maică. Am vrut să comentez şi eu dincolo, dar până să se încarce comentariile, a fiert fasolea şi a trebuit să plec, să termin ciorba.

 5. 3,4 Richter, wow! dacă nu eram aşa prinsă de căutarea unui sistem nou de comentarii :mrgreen: mai că-l simţeam, cu magnitudine cu tot. 😀

 6. Hongse says:

  Acuma nu că aş vrea eu să fiu cârcotaş şi aş ţine morţiş să critic profesionalismul stimaţilor jurnalişti de la irealitatea, dar ce-i aia, şi citez, “cu magnitudinea de 4 pe scara Mercalli”? Patru ce, kile? Litri? Ori îi zici “cu magnitudinea de 4 fuştei la scară sunt” ori, “cu o magnitudine de 4”, dar asta merge mai bine între amici la o bere, nu la televizor.

 7. Hongse says:

  Na, iar n-am fost cuminte şi stau la colţ! 😀

 8. Hongse says:

  Test:

  ei las’ că bag eu Livefyre şi se rezolvă, aţi văzut ce bine merge pe Blogary. să nu mai rîdă Mirel de noi c-avem sistem învechit de comentarii.

  Eh, râde Mirel ce râde, dar eu nu-s convins de loc că livefyre e chiar o idee bună. Exemplu din experienţa personală: “Too Dumb To Fail”. Aseară când m-am retras avea cam 10-15 comentarii, dimineaţă avea cam o sută. Zic hai să mă pun la curent şi citesc. De jos în sus, nu-i bai. Până am ajuns la prima rămurea… Aici lucrurile au devenit interesante. Scroll în sus până unde începe rămureaua, după care ia de citeşte comentariile dar de sus în jos!

  Nu ştiu de ce scriu asta aici şi nu dincolo… 😀

 9. Hongse says:

  Oei! Am bulit thread-ul! Florina, te rog şterge comentariul meu de mai sus, testul a fost evident un eşec! 😀

 10. Hongse says:

  Test2: (posibil să trebuiască să-l ştergi şi pe ăsta. Scuze că te pun la muncă peste program… 🙁

  ei las’ că bag eu Livefyre şi se rezolvă, aţi văzut ce bine merge pe Blogary. să nu mai rîdă Mirel de noi c-avem sistem învechit de comentarii.

 11. Hongse says:

  Ok, nu mai fac! 🙁

 12. nu şterg nimic, totu’ rămîne consemnat!

  da’ n-am înţeles, ce testai? 😆

 13. Hongse says:

  Eh, nu-i bai, credeam că doare la ochi 😀

  Eu m-am tot jucat cu tag-uri HTML simple, am încercat să folosesc “blocquote”. Se pare că forumul nu prea e de acord cu mine… Din milimetrul ăla lăţime şi 10 metri lungime de “blockquote” am recuperat ce voiam să spun:

  “ei las’ că bag eu Livefyre şi se rezolvă, aţi văzut ce bine merge pe Blogary. să nu mai rîdă Mirel de noi c-avem sistem învechit de comentarii.” (asta era partea pe care eu voiam să o citez)

  Eh, râde Mirel ce râde, dar eu nu-s convins de loc că livefyre e chiar o idee bună. Exemplu din experienţa personală: “Too Dumb To Fail”. Aseară când m-am retras avea cam 10-15 comentarii, dimineaţă avea cam o sută. Zic hai să mă pun la curent şi citesc. De jos în sus, nu-i bai. Până am ajuns la prima rămurea… Aici lucrurile au devenit interesante. Scroll în sus până unde începe rămureaua, după care ia de citeşte comentariile dar de sus în jos! Rinse, repeat…

  Nu ştiu de ce scriu asta aici şi nu dincolo… 😀

 14. Hongse says:

  Probabil de aia mă tot bagă la moderare. Preventiv, că s-a prins că mă ţin de şotii. Întâmplarea face că tocma’ pe alea dăunătoare le lasă să treacă! 😀

 15. 😆 )))))))))))
  i-am zis eu că aici e zidul plîngerii, uite, se mai verifică o dată.

Leave a Reply