Nimic despre Antena 3

E destul. E deja prea mult. E inacceptabil de mult. La alte televiziuni, pe bloguri, pe Facebook, în stradă. Aproape permanenta raportare la ei nu face decît să-i valideze ca extrem de importanţi în spaţiul public. Mult mai importanţi decît sînt, de fapt.

Cînd ai de-a face cu zone periculoase, în care sînt concentraţi golani, poliţia recomandă să nu le frecventezi, să le ocoleşti în măsura posibilului. Dacă-şi depăşesc aria de acoperire şi te agresează, te poţi adresa instituţiilor statului. Ei au făcut-o, alţii de ce n-o fac? Nu sîntem, totuşi, sat fără cîini sau vreun trib pierdut prin Africa.

2 Responses to “Nimic despre Antena 3”

  1. Adina Popescu says:

    Un articol intr-adevar valoros! Tine-o in continuare tot asa! PS : Recomand celor care comenteaza sa mai puna mana pe abecedar! 🙂

  2. Marian Fantoma says:

    Salutare. Am urmarit cu interes discutia voastra si parerea mea e ca niciodata nu poate fi toata lumea multumita. Depinde cum privesti problema, de ochelarii prin care te uiti. Astea fiind spuse, te sfatuiesc sa continuui pentru cei care te aproba si in ciuda celor care au alta parere. Multa bafta.

Leave a Reply