Noi suntem poporul: noi, televizorul

Dacă nu știați, poporul Realității TV – cel pe a cărui judecată se bazează și deputatul PDL de Iași Daniel Oajdea  pentru a vota în favoarea moțiunii de cenzură inițiate de către PSD -, încape într-un cinematograf. Este și normal dacă ne gândim că o întreagă lume, precum Planeta Moldova, se activează cu un singur  click. În rest, despre cine este Daniel Oajdea și cum de s-a procopsit PDL cu el, aflați câte ceva aici. Mă întreb dacă mai există vreunul capabil să și citească/gândească printre cei care primesc/admit în PDL astfel de specimene.

18 Responses to “Noi suntem poporul: noi, televizorul”

 1. si cititzi ce scrie copywriterul Siulea cu privire la o posibila noua debarcare a lui Basescu: “Cel mai bine ar fi să nu fie nevoie de aşa ceva, dar asta e o speranţă care pare din ce în ce mai utopică”.
  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cu-sau-fara-basescu-45507.html

 2. Florina says:

  Micutza!
  Scoate-ma de la moderare!!!

 3. prostanacul acesta de C. Oprea! stie sa numere? am un material despre el in care imi bat joc despre cum afirma ca de aceea nu-i numara corect jandarmii pe cei care participa la mitingurile anti-basescu si-i dau muuuult mai putzini, ca sunt orbitzi de gradele pe care basescu le acorda superiorilor lor. la cit de timpitzel este personajul, la fel si materialu-i/alegatziile-i. din pacate, materialul se zbate-n moderare)))))

  • nedormitul says:

   ela
   dacă ai linkuri pe care le consideri interesante, îţi recomandăm să le trimiţi la bestiar arond blogary punct ro
   sau la bogdan arond blogary punct ro

 4. ela says:

  @nedormitul:multumesc,asa voi face

 5. @antim, exista moderare)))) – asa ca-i pacat sa irosesti bunatate de limbaj trash la noi – incearca la ciutacu.

 6. antim says:

  canibali egoisti , voi de ce si eu nu ?

 7. @antim,
  ca noi nu folosim decit limbajul/gindirea trash a altora. incercam sa aratam cum se patineaza pe logica si-atit. daca ai ceva de comentat pe subiect, fara sa ne bashinesti, sa ne acuzi de culori samd, fa-o. vrem dialog, idei, nu insulte si acuzatzii. daca ai cum sa demontezi materialul, demonteaza-l. va fi primit. multzumesc.

 8. omen says:

  “Teo Trandafir voteaza motiunea, dar vrea ca Boc sa ramana in functie” . sursa: ziare . com

  atat de cruda…

 9. antim says:

  nedormitule , tu traiesti activ 8 ore in plus decat noi , explica-i tu nimfomanei ca nu exista star care sa nu se fi lansat intr-un cinematograf …

 10. lansare sa fie, o semn(al)am si noi. mai ales cind star-ul este mai mult comeata.

 11. iar comeata, ca si castravetele, care va sa zica.

 12. Dl Oajdea, zic eu, ştie ce face. El este o veche cunoştinţă a ieşenilor, lider studenţesc aranjor de camere în căminul politehnicii şi intermediar imobiliar mai târziu, membru al unei famiglii politice care a decis să facă în politică echivalentul hedgingului financiar, adică să-şi micşoreze riscul investiţiei împărţind ouăle în mai multe coşuri: fratele şi partenerul său de afaceri, patron de restaurant, este lider local PNL. Iar acum, pentu a dobândi reclamă gratuită la TV, a furnizat acel material indispensabil orelor de talk-show care costituie coloana vertebrală a televiziunilor de ştiri în România: bâlciul colorat şi fără nicio relevanţă reală.
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-prea-smecheri-pentru-un-razboi-atat-de-mare-898168.html

Leave a Reply