Muci-In-Ceai din țara lui Ciu-En-Lai (Tze-ai ku noi, Viktoras?)

Semnalat și comentat de către Florina:

Pontosul Victoraș Ponta a zburat în China, exotica țară în care și-a unit destinul cu Daciana (celebra fată de la Parlamentul 5 – pardon, Parlamentul Europei). Acum, despre China știm că este (și nu mă uit pe “goagăl”) o țară celebră pentru valoroasele mărci autohtone, produse fără copy-right (ci doar cu copy-paste): Niki, Adibas, Citijen – toate numai bune de învins odiosul capital cu propriile-i arme. Cum vă tastam, cu toate acestea, președintele PSD, Victor Ponta, este foarte atent la evoluția evenimentelor din țară. După discuțiile avute cu “oameni politici foarte importanți” (“do you have election in your country, mister very political important?” – „yes, evely molning!”), bine pătruns de învățăturile lui Mao Tze, tânărul lider a realizat că Băsescu și Boc “nu mai știu nici ei ce vor să facă”. Drept pentru care este ferm hotărât ca, la venirea în țară, să contracareze acțiunile acestora. Surse care doresc să-și păstreze anonimatul au aflat că în moțiunea de cenzură care va fi depusă în scopul demiterii guvernului se află și următorul paragraf:

俄 羅 斯 南 部 城 市 斯 塔 夫 羅 波 爾 市 中 心 發 生 爆 炸 事 件

人 受 傷

當 地 傳 媒 引 述 消 息 說 , 一 輛 汽 車 發 生 爆 炸 , 不 排 除 是 恐 怖 襲 擊 。 3 名 死 者 都 是 女 性 , 警 方 及 救 援 人 員 趕 到 現 場 調 查 及 救 援

http://www.gandul.info/politica/victor-ponta-a-zburat-in-china-prin-telefon-de-la-beijing-liderul-psd-contracareaza-masurile-guvernului-6164638

13 Responses to “Muci-In-Ceai din țara lui Ciu-En-Lai (Tze-ai ku noi, Viktoras?)”

 1. Nea says:

  Poate vrea să aducă de acolo nişte parlamentari de criză, mai ieftini decât ăia PSD. Mănâncă un castronel de orez pe zi şi apoi fură 16 ore în continuu, nu ca ăştia de la noi.

 2. @nea,
  fura 24/7 si numai cu copy-paste pe buget: copy din buget, paste in buzunarul lor.

 3. Nea says:

  În plus, chinezii au maxim 1-2 copii, deci ca parlamentari au mai puţine neamuri de căpătuit.
  Şi, la o adică, ocupă mai puţin loc şi în puşcărie, nu ca Voicu, de exemplu.

 4. ane says:

  Io cred ca de succesul acestei vizite depinde soarta motiunii de cenzura. Daca Ponta face rost de promisiunea de bani de imprumut de la prietenii lor comunisti – ca tot pomenise unul din partidul prieten PRM de imprumut de la chinezi, vor tranti Guvernul, se instaleaza ei confortabil si dau pensii si salarii la “cei multi” (ahh, ce ma enerveaza expresia asta!!). Hmm.

 5. Florina says:

  ane, 🙂
  musca-ti limba, scuipa-n sin, bate-n lemn.

 6. ane says:

  @Florina
  off, mi-am facut cruce si-am tras usturoiul langa mine :). Astia-s draci de vampiri!

 7. ela says:

  Ei,as! Cum partidul are o gaura maaare,aduce tigari N-am da-mi tu,si pun de-o contrabanda mica

 8. Florina says:

  bravo, ane, la asta nu m-am gindit. 🙂

 9. ce inseamna: “俄 羅 斯 南 部 城 市 斯 塔 夫 羅 波 爾 市 中 心 發 生 爆 炸 事 件

  人 受 傷

  當 地 傳 媒 引 述 消 息 說 , 一 輛 汽 車 發 生 爆 炸 , 不 排 除 是 恐 怖 襲 擊 。 3 名 死 者 都 是 女 性 , 警 方 及 救 援 人 員 趕 到 現 場 調 查 及 救 援

  “City of Stavropol in southern Russia the explosion center

  Injured

  Local media quoted sources said a car explosion, do not rule out a terrorist attack. 3 dead were women, police and rescue workers rushed to the scene investigation and rescue”?

 10. sunny & panasoanyc says:

  da, pentru schimb de experienta cu delegatia condusa de nam che fu si ling bi ne, oameni de afaceri specializati in focuri chinezesti, marca dragonul rosu ca focul!

 11. Florina says:

  @Ionescu Latul,

  Asta era. 😀

 12. E a doua vizită de-a unui lider PSD în mai puţin de un an. O fi primit Ponta firmanul, după ce decesorul său a luat-o în freză astă iarnă?

 13. @marius delaepicentru,
  eu cred ca profita, de fapt, sa treaca de doua ori pe la Kremlin (o data dus, o data intors) – acolo le este lor Inalta Poarta.

Leave a Reply