Hai să punem umărul cu toţii să scăpăm de aştia. Se pare că se poate.

O scurta nota, luati-o cum vreti si cine se supara, sa-i fie de bine:

Indiferent de detaliile finale, pare inevitabil ca dat fiind trendul electoral actual, incepand de peste cateva ore, toti romanii decenti, responsabili si cu mintea acasa vor trebui sa faca un front electoral comun impotriva pericolului Ponta, USD si a asociatilor si complicilor lor politici economici si mediatici. Vor trebui sa treaca peste tot ceea ce-i desparte si sa se uneasca in a pune umarul impreuna la trimiterea la cosul de gunoi a acestui regim si a reteleor de coruptie organizata ce-l sustin.

Asta e tema zilei, a saptamanii, a anului, a momentului istoric. Atat.

Deci, ce rost au, prieteni, daca avem oarecare pretenii de maturitate si pragmatism ca in faza asta sa o tinem una si buna cu marotele si puerilele sicanari de campanie cu care ne-am ilustrat cu totii pe in aceasta campanie electorala? Hai sa zicem ca ieri mai avea sens, desi e discutabil cat ajuta si pe cine incontinenta provocata de febra electorala.
Dar azi?!

Gata. Ajunge. Haideti sa vedem daca intr-adevar lucrurile stau asa rau pentru regimul Ponta. Ar fi incredibil ca masina de campanie sa ia sub 45% dupa ce a cumparat, manipulat si manarit cu bugetul de stat si guvernul sub control sa dea un asa imens rateu cand avea nevoie de o demostratie de forta paralizanta. Ar fi cea mai mare surpriza.

Oricum ar fi insa, ideea e ca ceea ce urmeaza cere concentrare, unitate si depasirea fazei puerile si individualiste. Gata. Ne-am defulat, ne-am exibat si ne-am ilustrat pana acum suficient. Ne stie tot facebookul pe fiecare in parte ce tari, ce morali si ce atoatestiutori si clarvazatori suntem.

Gata. Acum trecem la treaba serioasa. Hai sa punem umarul cu totii sa scapam de astia. Se pare ca se poate.

Leave a Reply