Să nu fie ca!

Vorbele omului ăsta, Andrew Klavan – îl găsiţi voi, pe Wiki, pe PJ Media, pe PJTV, pe YouTube, pe blogul personal, în librării virtuale sau nu, pe genericele a două filme, pe City Journal, în fine, vă descurcaţi, eu vă dau doar pagina de Facebook – “2013: the year conservatives begin to win the culture war.”, să nu se adeverească. 

În ceea ce mă priveşte, rămîn aici, acelaşi om pe care-l ştiţi, cu aceleaşi convingeri, cu aceeaşi putere şi cu aceeaşi hotărîre de a sta drept şi a de a merge mai departe, cu aceeaşi încăpăţînare de a nu cădea, ori, în caz că totuşi s-ar întîmpla, de a se ridica. Voi spune, ca întotdeauna, ceea ce cred, ceea ce ştiu şi ceea ce simt. Aşa că, exact cum am mai zis cu o anumită ocazie, acum aproape două luni, nu mă voi şi nu vă voi minţi, oricît de mult v-ar supăra, la un moment dat, ceea ce spun. Respectul faţă de mine însămi şi faţă de voi nu-mi permite să fac altfel. Nu vă cer să fiţi ca mine, dar vă invit, dacă voi credeţi în ce spun, să fiţi cu mine.

Şi nu numai. Hai, pentru că m-a prins sfîrşitul de an într-o dispoziţie mai sentimentală, o zic. Şi cu oameni foarte apropiaţi mie. Oameni, caractere, suflete. Aceia cărora eu, în două cuvinte, le spun “ai mei”. Şi cu asta am spus totul. Unii sînt aceiaşi de cîţiva ani, şi-i ştiţi, alţii au intrat curînd, dar bine-n viaţa mea, şi iar îi ştiţi sau măcar îi bănuiţi, iar pe unul, se ştie el care, l-am recăpătat de ceva vreme. Da, recăpătat, aşa că-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi i-a scos pe toţi în cale.

Şi pentru că toate acestea au fost zise, dar sigur mai încape, de sfîrşit de 2012, încă una, şi mă duc la party cu o parte din ai mei: nu scăpaţi de mine. Independent de parcursul propriu, vreau să ies la pensie de la Blogary. Iar mai bine decît îmi e mie acum, aici, chiar nu vă pot dori.

Dacă, vorba lui Mirel, sînteţi cuminţi, revin. Dacă, vorba mea,  sînteţi foarte cuminţi, poate vă pun şi poze.

Hai, la mulţi ani!

 

 

 

 

 

6 Responses to “Să nu fie ca!”

 1. Toma Ana says:

  DREPTUL LA REPLICA ! (pentru Elenina Nicut )
  NU TE-AM BLOCAT EU, ISTERICO! Dacă te blocam, nu ma mai vedeai ceea ce scriu…
  Iar în privinţa adevărului, ai dreptate: DOARE ..! “E mai comod sa muşti de fund pe cineva în lipsă”
  Deci, CINE M-A BLOCAT nu suporta ADEVĂRUL! RUŞINE să vă fie!
  Blogary m-a blocat căci NU SUPORTĂ ADEVĂRUL!!!
  AŢI ÎNROşIT ŢARA!
  Iar tu, “madam” te dai drept avocată? Doamnă? Inteligentă şi cultă? Ruşine să-ţi fie! Un asemenea vocabular nu-l găseşti decât în suburbii la mahalagioaice care nu ştiu decât să ţipe, să-şi pună poalele în cap şi să strige apoi, după ajutor!
  La fel cum PDL-ul cunoştea situatia din Olteni, asa o cunoştea şi Blogary! Dar ei, mai cunoşteau ceva: faptul că eşti isterică şi totul o să degenereze! Deci, madam Elenina, nu ai fost decât pretextul ca Blogary să înceapă să împroaşte cu mizerii în PDL!
  DREPTUL LA REPLICA ! ( pentru Blogary )
  Blogary ! când ai minţit ?
  Când ai te-ai autodeclarat “Unul dintre cele mai influente bloguri politice de dreapta din România”,
  sau în răspunsul dat mie: “Nu-mi voi pune niciodată cenuşă-n cap pentru că am spus adevărul – care pe unii i-a deranjat sau chiar înfuriat. Nu am manipulat. Nu am spus nimănui ce să facă la vot, nu am impus, indicat, nici măcar sugerat cum să voteze sau de ce să nu voteze.”?
  CINE te-a plătit şi plăteşte în cotinuare de vei ieşi la “pensie” de la Blogary? PDL-ul? După ce două luni nu ai făcut decât să-i defăimezi şi să le cauţi “nod în papură”? Sau, la fel ca pe alţii, USL-ul?
  CUM ţie ţi-e “bine” acum, când NOUĂ, celor ce suntem de dreapta, ne este rău?
  Nouă, nu ne-a priit nici vara dar nici perioada de după 9 decembrie!
  De UNDE atâta bine pe capul tău?”

  • SimonaM says:

   …. Ești sigură că aici trebuie să răcnești?

  • Bad Ass Tweety says:

   Pisi, pentru ochiul tău frumos, îi mai povestesc eu la o bîrfă ce tîmpenii debitezi.
   1. muşcatul de cur – te faci că uiţi cum de-astă vară încoace alde pocilă nu încetează să muşte blogary de cur?
   2. “aţi înroşit ţara” – cînd văd cum înoţi în maro, că singură te vaiţi, am mari îndoieli.
   3. suburbii, mahalagioaice, limbaj – da’ tu unde te-ai născut, fă?
   4. olteni – nu, blogary nu ştia de situaţia de la olteni. demonstrează că ştia, dacă ţii atît de mult la, citez cu caps lock, ADEVĂR, şi nu minţi ca o scroafă.
   5. eu am fost la vot. rude ale noastre au fost la vot. caută îndemnul “nu mergeţi la vot”, iarăşi, dacă eşti iubitoare de ADEVĂR, scroafo!
   6. vezi listă sponsori. apropo, pe tine cine te plăteşte?
   7. nouă nu ne-a priit, etc. – STA-V-AR ÎN GÎT!

  • ribelalu says:

   :))))
   Florina, concurezi Kamikaze?

Leave a Reply