Un membru de rînd PNL este premier în funcţie şi Crin Antonescu nu ştie cum să scape de el

“Noi nu invităm la BPC membri simpli şi cu cu atât mai mult autosuspendaţi! Să depună o cerere de reînscriere în partid, să îşi dea demisia din funcţia de prim-ministru şi poate îl invităm.” – Crin Antonescu, pesurse.ro

 

20 Responses to “Un membru de rînd PNL este premier în funcţie şi Crin Antonescu nu ştie cum să scape de el”

 1. Nea says:

  Yeba, n-auzi, soro, că mi-am luat borş naturel din piaţă? Nu mai mi-e greaţă de nimic. Deschid linkul, aud vocea lui Crin, trag jumate pahar şi gata. Plimbă ăia camera peste un tip cu o călimară de cerneală spartă în cap şi o cucoană care nu ştie cum să-şi mute zâmbetul superior de pe stânga pe dreapta, încă o gură de borş şi mi-a trecut.
  Ei nu se lasă, merg pe combinaţia de şoc: mecla lui Pieleapulii pe fondul sonor al vocii lui Crin. Recunosc, simt că îmi vine niţel cam greu de la stomac, dar al doilea pahar de borş mă readuce în Horaisan, de unde am descins doar ca să-i arăt Yebei că nu sunt chiar aşa îndelicat.

 2. Yeba says:

  Păi nu ştiam că risipeşti borşul naturel pe măscări, credeam că schimbi pe Animal Planet, la animale veritabile, nu făcături. Aia e Oana Stănciulescu, fyi. Halbe cred că le zice la paharele necesare.

  Crin pierde logica „membrului simplu” de la o propozitie la alta, chiar că membrul lui Terente ar putea depune o cerere de adeziune.

 3. Nea says:

  Ce-a mai rămas Terente, aşa îmbibată în formol cum o fi, e mai liberală decât Crin sculat la amiază din pat şi cu cafeluţa băută.

 4. Nea says:

  Pe româneşte ce înseamnă asta? Că nea Ion nu-l mai vede pe nea Gâdea? Ăsta-i genocid cultural, mă duc să fac abonament la RCS-RDS

 5. Nea says:

  Pataphyl, Florina, ce ciudat, chiar mă gândisem să-ţi cer textul lui Cojman în format text, să-l traduc automat în maghiară, limbă p care nu o stăpânesc deloc, pentru a auzi cum sună. Apoi mi-am dat seama că tot ca dracu va suna.

 6. Nea says:

  Nu am acest obicei

Leave a Reply