Breaking News: A apărut Ştirea! Un om a muşcat un cîine!

Potrivit informaţiilor aflate pînă la această oră, incidentul a avut loc într-o secţie de poliţie, unde victima fusese solicitată pentru o intervenţie. În urma altercaţiei, poliţistul a suferit răni multiple, care au necesitat îngrijiri medicale. Agresorul a rămas în continuare suspect. Sperăm ca cercetările să continue.

40 Responses to “Breaking News: A apărut Ştirea! Un om a muşcat un cîine!”

 1. Nea says:

  Aleluia!

 2. Sare'n Ochi says:

  stirea-i mai veche. s-a fcut si o piesa de teatru candva: un om muscat de oaie. (oaie si ai lui :D)

 3. Nea says:

  De ce să fiu dinamovist?
  Ultima dată când am fost suporterul unei echipe a fost în prima lună de grădiniţă. când netoata de educatoare a găsit cu cale să ne împartă arbitrar în dinamovişti şi stelişti. Eu am picat stelist.
  De atunci, am detestat cordial orice echipe de folbal din motive de politică de dreapta, dar mai cu osebire echipa miliţiei şi securităţii. După ce am făcut armata, o parte din scârba faţă de miliţie a trecut, ca prin nişte vase comunicante, spre armată şi echipele ei.

  • Yeba says:

   Eu nu deosebesc decât echipa Paraguayului de restul lumii.
   Şi am văzut live meciul Steaua-Dinamo ante-89 care s-a prelungit cât a trebuit până când a bătut Steaua, Valentin Ceausescu era în tribuna.
   Mai sus zice Pataphyl că dinamoviştii îşi zic Câini şi @Nea are câini în avatar. Ca pisică, am asociat conceptele.

 4. Hongse says:

  On topic la fotbal.

  Ar trebui ca echipele de fotbal să-şi declare convingerile politice. Dacă e de dreapta, toţi jucătorii sunt plasaţi pe partea dreaptă a terenului. Dacă e de stânga, pe stânga. Mai puţin portarii, dar şi ei stau lipiţi de bara corespunzătoare.

  Ar ieşi nişte meciuri mult mai spectaculoase decât liga lu’ Mitică. Două echipe de aceeaşi orientare nu s-ar întâlni fizic pe teren şi câştigă echipa mai bine pregătită fizic. Că fug mai cu iuţeală şi dau mai multe goluri pe unitatea de timp. Multe goluri, fără faulturi şi fără cartonaşe. Da’ ia să vezi un meci între o echipă de dreapta şi una de stânga! Şi pe teren, dar să vezi discursurile şi luările de cuvânt la tribune! 😀

 5. Nea says:

  Hongse, interesant concept, dar mă tem că toate echipele de folbal din lume sunt profund de stânga, mai bine zis sunt chintesenţa stângii, aşa cum stânga are nevoie de fotbal ca de aer. E mai mult decât mutualism, e simbioză.

 6. Nea says:

  Reply e unealta diavolului, ca şi sistemul metric.

 7. Nea says:

  Păi bine, fetelor, vă plângeţi că nu puteţi dormi noaptea de lătrături şi voi staţi pe internet până se crapă de ziuă?

  • dacă vreţi, dacă mai e ceva de zis, putem relua discuţia aici, pe mine nu mă deranjează. dar mă oboseşte, recunosc, să reiau aceleaşi argumente şi răspunsurile să fie aceleaşi, non-argumente.

   ca fapt divers – amical, aşa, altfel aş răspunde în cu totul alt fel – am dormit trei ore noaptea trecută, iar cînd ai de lucru la calculator mai scrii un comentariu, mai moderezi unul, mai arunci un ochi pe Facebook… şi asta se-ntîmplă frecvent la mine. în fine, ideea e că am dreptul să dispun cum vreau de timpul meu, funcţie de ceea ce am de făcut, de ceea ce vreau să fac – poate vreau să văd două filme în linişte, să citesc o carte, să fac o supă – de sănătatea lu’ taică-miu şi de altele. e strict problema mea, nu trebuie să dau nimănui socoteală atîta vreme cît nu deranjez pe nimeni. şi în ale trei ore în care dorm, vreau să fie linişte, adică să mi se respecte dreptul la somn, cum ar veni. aşa cum şi eu, la rîndul meu, respect drepturile celorlalţi.

 8. Nea says:

  Hai, că asta fusese o glumă de încheiere a discuţiei, nici eu nu mai voiam să lungesc vorba.
  Dar ştia Ceaşcă ce ştia când se baza doar pe cei care se culcă la 9 şi se scoală la 5.

  • apropo de, arză-l-ar focu’ veşnic! – mi-ai adus aminte de o tipă care povestea, săraca, cum dormea cu zilele cu capul pe birou pentru că la ea în cartier – Colentina, parcă – nu erau gaze să poată face o mîncare decît noaptea. bine, nici noaptea ca lumea, că-i trebuiau ore bune să fiarbă ceva în două oale. Mai avea timp de-o cafea dimineaţa, un sănătos, ştiinţific şi raţional nechezol sau o Alvorada de la “distribuitori” şi pleca la muncă. să înjurăm, aşadar!

   a, cînd îi aud pe unii că era mai bine înainte, nu mai contează de ce, mă apucă dracii îngrozitor.

 9. Nea says:

  De ce nu mânca la Athenee Palace? Era şi mai aproape de serviciu, probabil, scutea bani de troleu.

 10. Nea says:

  La athene era mai burghez, interu era făcut de Ceaşcă.

 11. Amelia says:

  Dar cainele, cainele a supravietuit? Ca pare tare simpatic, saracu’ (nu ca Rex, da’ or’s’cat!)

Leave a Reply