Ia incendiul uriaş, neamule, ia incendiul!

În cazul în care nu locuiţi în zonă sau nu v-aţi nimerit întîmplător pe acolo, realitatea.net vă pune la dispoziţie secvenţe din spectacolul de ceva sunet, dar mult mai mult de flăcări, din cartierul Floreasca. O ofertă de weekend de nerefuzat!

12 Responses to “Ia incendiul uriaş, neamule, ia incendiul!”

 1. Hongse says:

  De ce trebuie să folosească MAJUSCULE la fiecare două cuvinte? Mâine-Poimâine Or Să Înceapă Să Pună Litere Mari Total Aleator În Frază, shi k să se simtă shi mai aproape de generatzia bookface or să scr în chatspeak. (Fac şi ceva economie de vocale pe chestia asta)

  Bah, sunt şucărit. Ferrari au bulit cursa total iar lui Schumi i-a bătut planetara şi a abandonat… 🙁

 2. Hongse says:

  Booooooooo! 😀

 3. Hongse says:

  Păi din păcate cam doar atât a rămas. Dar sunt tifoso de pe vremea când Niki Lauda câştiga campionate pentru Ferrari şi n-o să mă dau sucit la bătrâneţe. 😀

 4. Yeba says:

  Lista admiratoarelor tacute ale culorii Ferrari e lungă.

  Unde o fi Yaser, să-i explice lui Bleen CĂ S-A DEMASCAT !!!
  Conservatorii adevărați vor să conserve situația existentă, în loc să alerge după tot felul de gadgeturi informatice de ultimă generație și să progreseze ZILNIC, ca niște ultra-liberali.

  On-topic: Cititorii lor stiu decat literele mari de tipar, deci trebuie sa le atragi atentia cu ceva, probabil că publicitatea se negociază per nr. de accesări, degeaba pui titlul Țâțele halucinante ale Biancăi, nu te citește segmentul care zace pe site.

 5. Pataphyl says:

  Niki era și el Tare-n majuSculă…

 6. Hongse says:

  Era. Spre deosebire de ăştia micii din ziua de azi, care-s inzestraţi la cap cu-o sculă minusculă. De asta-mi place Ferrari, pentru majusculele de altă dată, şi de Schumacher pentru că e singurul care mai are majuscule în ziua de azi. Şi are cască roşie. După ce aproape toată viaţa lui a avut şi costum roşu! 😀

 7. Yeba says:

  Ei bravos! Am fost data afara din moderare tocmai cand incepusem sa ma obisnuiesc. Mai scriu un comment, sa am si eu unde dormi in noaptea asta.

 8. Dragos says:

  ratiunea inflatiei de majuscule (si) din cazul in speta poate fi deslusita extrapoland: vezi AICI ! http://www.dailycotcodac.ro/2011/11/angajatii-hotnews-sunt-cretini-vezi-de-ce-intrebam-asta/

  • oho, Hotnewsu’ face numa’ nefăcute, începînd cu faptul că de ceva vreme ştirile apar cu mare întîrziere. nu toate, pentru rigoare. dar să ajung să citesc acum una pe realitatea.net, de exemplu, şi pe Hotnews să apară cu vreo 3 – 4 ore întîrziere, nu mi se pare admisibil.

Leave a Reply