Ce caută Arşinel în poză?

11 Responses to “Ce caută Arşinel în poză?”

 1. Red says:

  Arşinel a uitat unde şi-a parcat maşina. A găsit-o. De fapt Arşinel este în poză, dar în maşină.

  PS: Nici femeile nu-mi ies la număr. Ar trebui să fie patru, dar în poză sunt doar trei şi un microfon. Şi o maşină, da’ ăla-i Arşinel.

 2. ribelalu says:

  Da? Hai sa punem doamnele Tiganu-Radulescu-Banica-Schwartzenberg si Marin-Banica-“la un pas de Tiriac” fata in fata sa vedem cat sunt de bune.

 3. Nea says:

  Acu comentez la postarea trecută, cu centrul vechi. Acum vreo 2 ani, o imagine haioasă, nu ştiu de ce n-am tras-o în poză: Pe una dintre străzi e poliţia centrului vechi, cu firmă, geamuri termopan, steag, etc. La catul superior al aceleiaşi clădiri imunde, o locuinţă particulară (sau, mai degrabă, abandonată de stat)în fereastra fără pervaz a căreia un tip bronzat, în maiou, fuma o ţigare, privind plictisit pe stradă.

  • las’ c’ai făcut legătura între postări. 🙂

   (daţi click pe comentarii recente, în dreapta, vedeţi cine unde-a mai zis.)

   • Alex Mitache pe Fb:

    Absolut REAL!
    Mihaela Geoană, pe TVR INFO, le recomandă sinistraților să aibă… încărcătoare solare pentru telefoanele mobile, pentru cazuri de calamități naturale în urma cărora rămân fără curent electric.
    Mai avea puțin și recomanda și marca… „VERTU”. :)))

 4. Nea says:

  Ce face asta, îi uzurpă tronul de prostănac suprem al soţului? Sau poate ăla chiar o fi fost deştept şi i s-a ratatinat cortexul în urma traiului cu soacra (soacra lui Geoană, să nu uităm, aia amatoare de ajutoare şi certificate de revoluţionar) şi nevasta

 5. Red says:

  Este binecunoscut faptul că încărcătoarele solare dau randament maxim pe viscol şi nori negri la 100 m deasupra solului. Bine că n-a recomandat încărcătoare cu turbină eoliană.

  Oricum, Mihaela dragosta lui a identificat problema a mai arzătoare! Mobilu’! Că cum altfel să mai updatăm profilele de bookface sau măcar să apucăm să consumăm minutele gratuite?

Leave a Reply