Ce caută Arşinel în poză?

11 Responses to “Ce caută Arşinel în poză?”

 1. Red says:

  Arşinel a uitat unde şi-a parcat maşina. A găsit-o. De fapt Arşinel este în poză, dar în maşină.

  PS: Nici femeile nu-mi ies la număr. Ar trebui să fie patru, dar în poză sunt doar trei şi un microfon. Şi o maşină, da’ ăla-i Arşinel.

 2. ribelalu says:

  Da? Hai sa punem doamnele Tiganu-Radulescu-Banica-Schwartzenberg si Marin-Banica-“la un pas de Tiriac” fata in fata sa vedem cat sunt de bune.

 3. Nea says:

  Acu comentez la postarea trecută, cu centrul vechi. Acum vreo 2 ani, o imagine haioasă, nu ştiu de ce n-am tras-o în poză: Pe una dintre străzi e poliţia centrului vechi, cu firmă, geamuri termopan, steag, etc. La catul superior al aceleiaşi clădiri imunde, o locuinţă particulară (sau, mai degrabă, abandonată de stat)în fereastra fără pervaz a căreia un tip bronzat, în maiou, fuma o ţigare, privind plictisit pe stradă.

 4. Nea says:

  Ce face asta, îi uzurpă tronul de prostănac suprem al soţului? Sau poate ăla chiar o fi fost deştept şi i s-a ratatinat cortexul în urma traiului cu soacra (soacra lui Geoană, să nu uităm, aia amatoare de ajutoare şi certificate de revoluţionar) şi nevasta

 5. Red says:

  Este binecunoscut faptul că încărcătoarele solare dau randament maxim pe viscol şi nori negri la 100 m deasupra solului. Bine că n-a recomandat încărcătoare cu turbină eoliană.

  Oricum, Mihaela dragosta lui a identificat problema a mai arzătoare! Mobilu’! Că cum altfel să mai updatăm profilele de bookface sau măcar să apucăm să consumăm minutele gratuite?

Leave a Reply