Lăzăroiu laudă presa

Şi foarte rău face! Acum vor pretinde toţi că nu lucrează la Ziarul Financiar.

14 Responses to “Lăzăroiu laudă presa”

 1. Yeba says:

  Şi care-i ştirea? Că a aflat Lăză?
  A aflat, dar singur scrie că nu înţelege cum se explică, să-i mai dăm timp.

  • ba nu-i dau deloc, a zis-o, a zis-o. acum să vezi frumuseţe de dialoguri: – în ce redacţie lucrezi? – nu la ZF! – asta preventiv!

   saaau: – ce cretini la cat.. ant… (mă rog, nu contează, regnul animal). – a, nu, ba pardon, ăia-s toţi la ZF.

 2. Yeba says:

  @Nea, Stamate, Stoian, Coşniţă şi Turtoiu să fie amabili şi să mă corecteze, dacă greşesc.

  E o pb de mulţimi intersectate. Fiind ei înşişi cretini, ăştia de la Realitatea nu au observat că Lăză se referea doar la cretinii de interes pt discuţia respectivă şi că discuţia nu-i priveşte, aşa că s-au luat şi ei în seamă.

  off topic – scrie pe vox o tipă (neziaristă) că mă-sa lui Striblea e anchetată pt delapidare/whatever fonduri europene. he, he…

 3. Red says:

  Încerc să găsesc “toţi cretinii s-au adunat” pe bookface ca să-i dau un “like”, dar să dea naiba dacă-l găsesc. Singura referinţă la cretini pe care m-am priceput eu s-o găsesc este

  “Pai e bine dpdv al audientei sa piarda sapte randuri de alegeri. Ca altfel, ar trebui sa se inchida Antena3 🙂 Oricum, oamenii se uita la aia ca la freak show iar ei au senzatia ca dau ora exacta in Romania. Omul simplu se uita ca la Capatos la “talkshow-urile politice” iar la vot vor fi foarte putini influentatati de circul lui Felix. E si reconfortant pe undeva. Vezi ca oameni mult mai cretini ajung la televiziune, imbracati frumos si vorbind urat :-)”

  Dar îi aparţine lui Razvan Prodescu, nu lui Lăzărescu, şi e cu televiziuni, nu cu ziare.

  Lăsând la o parte faptul că în titlu Imaginara TV au promis “şi tâmpiţi” dar de livrat în conţinut au livrat doar cretini.

 4. Nea says:

  Yeba, aşa să-ţi ajute Coşniţă, ai dreptate.

  Dar observ altceva, automatismul infantil “i-a făcut cretini”, care cheamă automat corectura că nu el i-a făcut, el doar i-a descris.

 5. Sare'n Ochi says:

  da’ mamele si taticii lu’ jurnalistii aia nu are nici un merit?

 6. Sare'n Ochi says:

  adica Lazaroa le e mama si tata, sa-i faca?

Leave a Reply