Adrian Năstase, diverse diversiuni murdare

Adrian Năstase, prim ministru şi preşedinte PSD cînd s-au petrecut faptele pentru care este condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul “Trofeul Calităţii“:

“E o diversiune murdară care încearcă să afecteze sensul acestui dosar prin întrebările respective. “Nu am vorbit la 5 dimineața cu Grăjdan. Am vorbit despre diverse chestiuni de ordin general. Din punctul meu de vedere, chestiunea prejudiuciului este foarte clar la nivelul ISC-ului. Dacă ISC nu organiza Trofeul Calității, care ar fi fost prejudiciul?”

“Ce fel de influenţă putea să exercite un şef de partid asupra unei instituţii guvernamentale? La limită, dacă s-ar fi pus în discuţie această chestiune, influenţa putea să fie realizată, poate, de către primul ministru. Dar s-a încercat o şmecherie de către DNA, încă una dintre cele multe şi pentru a se trece de această cerinţă, pentru a se evita un aviz din partea Parlamentului, practic, eu am fost trimis, am fost acuzat în calitate de preşledinte de partid. Să fim serioşi. […]”

Păi fiţi serios, Adrian Năstase, primul ministru şi Adrian Năstase, preşedintele PSD de atunci!

 

UPDATE 1: Ora exactă la care i-a sunat lui Năstase: 5, 53. (ADEVĂRUL)

Deci Năstase a spus adevărul, n-a vorbit la 5 cu Grăjdan, a vorbit la 5,53. Maxim şasă.

HOTNEWS

B1TV

42 Responses to “Adrian Năstase, diverse diversiuni murdare”

 1. Nea says:

  Adică cum, madam: “Nu am vorbit la 5 dimineața cu Grăjdan. Am vorbit despre diverse chestiuni de ordin general.”
  A vorbit cu Grăjdan, dar nu la 5? A vorbit la 5, dar nu cu Grăjdan?
  Că, oricum, înţeleg că la 5 dimineaţa se poate vorbi doar despre cum să obstrucţionăm justiţia iar diverse chestiuni de ordin general se discută la alte ore. (Moda din sezonul ăsta de vară, recolta de rapiţă, de orzoaică.)

 2. Toni Florescu says:

  Terminati, domnule, Adi e nevinovat. Ora 5 dimineata e cea mai potrivita ora pentru chestiuni generale. La ce ora ati fi vrut sa vorbeasca? La 2 noaptea?

 3. Hongse says:

  Asta-i nou. Dacă nu-ţi convine pedeapsa ceri recuzarea? Şi o testează mai întâi cu avocaţii să vezi dacă ţine?

  Ora 19:30. Sedinta a fost suspendata pentru ca o alta instanta sa delibereze pe o cerere de recuzare formulata de avocatul Corneliu Liviu Popescu, care a contestat amenda aplica de Inalta Curte la un termen anterior, cand lipsise de la proces.

  • E tactică. Trag de timp. De asta şi fac cererea de recuzare după 10 ore de la începerea şedinţei de judecată.

   • Hongse says:

    Judecătorii par hotărâţi de data asta. Şedinţa e ‘suspendată’ nu ‘amânată’. Şi dacă le admit cererea vine o echipă proaspătă, nu cu 10 ore de lucru la activ… 😀
    (Cel puţin eu aşa sper)

   • Hongse says:

    Nevermind: Ora 20:30 Sedinta s-a reluat. Instanta dezbate acum contestatia amenzii avocatului Corneliu Liviu Popescu. Cererea de recuzare a completului a fost respinsa.

 4. Bleen, pe Fb:

  22 mai, ora 05.53

  Riiiing riiing

  Năstase: Hristos am înviat?
  Grăjdan: Ă?
  Năstase: Hristos am înviat? Ai 49 de secunde să-mi spui.
  Grăjdan: Ce?
  Năstase: Zidul se suia/Şi mă cuprindea/Pîn’ la costişoare/Pîn’ la ţîţişoare/Pîn’ la buzişoare/Pîn’ la ochişori…you know….you know….
  Grăjdan: Ana?
  Năstase: Bă boule! Zidul rău mă strânge/Viaţa mi se stinge! Adevărat am înviat sau adevărat n-am înviat?
  Grăjdan: A, să trăiți. Adică adevărat ați înviat, happy valentine că vin acu cu hîrtia.

 5. Nea says:

  Nu înţeleg ce atâta panică, nu mai sunt ginecologi la Viena?

  • chiar aşa! păi nu mai rămîne decît să se găsească boala. aşa că puteţi propune diagnostice timp de cîteva zile, cît nu (prea) voi fi eu pe aici.

   să fiţi cuminţi! 😀

 6. ribelalu says:

  Exista o explicatie…Grajdan a vrut sa-i faca o surpriza placuta lui Nastase. Stiind ca gripa aviara i-a devastat septelul de gaini, i-a cantat “cucurigu!” prin telefon timp de 49 de secunde pana a ragusit. Apoi nemaiputand sa cante i-a trimis si cateva SMS-uri cu cotcodaceli.

  P.S. Florina, e postarea ta acum? 😛

  • cucurigu? cucurigu? 😆 ))))))))))))))))

   • Pataphyl says:

    Să mor io dacă presa asta nu mă-nnnnebunește, am uitat chiar și că habar n-am să-nnnot. Păi Bombo nu-i încă la mititica să practice jocuri distractive cu săpunnnelu’, ziarele așa zicea, că-i cu ezecutare… Oare doamna Dana ce face, înnoată? Cu cine? Oooo, ce trist, mi se rupe. Inima.

    PS în aceste momente triste, batjocura cucurigu îmi pare foarte… Nu, mai bine nu s(ă)pun.

 7. Toni Florescu says:

  @Florina: nu mai bagi si tu ceva nou? de ce postezi asa rar?:)

 8. Toni Florescu says:

  intru iar in spam sau ce naiba se intampla?

 9. Toni Florescu says:

  Floriiiiiiinaaaaaaaa!

 10. Nea says:

  Oameni buni, azi e 6 iunie, poftiţi o dedicaţie:

  Prin geamul plin de fiare
  Văd oraşu-n depărtare
  Şi la Grăjdan când gândesc
  Perna o înnebunesc

 11. Nea says:

  Aşa eram şi în armată, înainte de liberare mai pierdeam socoteala, de nerăbdare.

 12. Toni Florescu says:

  Offtopic: aveti idee cum trebuie procedat atunci cand iti place f mult de cineva care te trateaza cu posteriorul?

  • pentru asemenea sfaturi e cazul să te îndrepţi spre bloguri dedicate acestor teme.

   • Toni Florescu says:

    si daca obiectul interesului meu e pe-aici?:)

    • bon. deci, de şarade m-am plictisit. asta a fost una. şi a doua, dacă nu tematica blogului te interesează, ai greşit adresa.

     • Toni Florescu says:

      De ce esti asa rea? Serios, esti de o raceala cum n-am mai vazut…

     • ăsta este ultimul comentariu pe care ţi-l mai aprob şi doar ca să-ţi spun că: nu mă interesează nici complimentele pe care mi le faci, nici florile şi nici faptul că mă placi. deci, frumos spus, nu mă interesează că te interesează persoana mea şi ar fi trebuit să-ţi dai seama pînă acum. n-ai făcut-o, ba mai mult, insişti şi după ce ţi-am răspuns foarte clar în ultimele două comentarii. ca atare, te vei obosi inutil să mai scrii ceva pe aici.

 13. Toni Florescu says:

  Nu, serios, chiar ai crezut ca te plac, hoasca penibila? Serios? Cum ar putea sa-i placa cuiva o muratura statuta ca tine? Problema cea mai mare nu e nici macar ca esti urata pe dinafara, ci ca esti foarte, foarte urata pe dinauntru. Lipsita de gratie, de feminitate, de delicatete, de orice atribut feminin. Esti acreala absoluta, o zgripturoaica de-a dreptul sinistra. Beahhhh… Si cand te gandesti ca tocmai iti crescuse stima de sine si ca-ti imaginai ca exista cineva care vrea sa te futa. Imi pare rau sa-ti spuna adevarul: nu vrea sa te futa nimeni, doar sa-si bata joc de tine.

  • Of, of, of! Cum aş putea să-ţi spun ca să nu suferi şi mai tare?! Serios? Bine, serios să fie, aşa, ca-ntre fete.
   Am ştiut de cînd te-am văzut prima şi întîiaşi dată. Nic…ă, ptiu, drace! – Nick-ul duhnind de imaginaţie, lipsa inconfundabilă de umor şi florile, mai ales florile! – mi-au spulberat orice speranţă c-ai putea fute cu-adevărat ceva, orice, vreodată. C-ai putea fi altceva decît un fake.
   Şi tot serios, foarte serios chiar, îmi pare rău că te lasă nervii atît de repede. Şi cînd te gîndeşti că muşcatul tastaturii dăunează grav tenului, fertilităţii şi nu numai… Dar asta ştii şi tu, aşa că ce mai?! Sănătate!

   A, era să uit şi poate te ajută: platforma a reţinut, totuşi, inconfundabila urmă a trecerii tale pe aici.

 14. […] Ponta satisfăcîndu-şi procurorul din el. El însuşi, discipolul lui El Însuşi. […]

Leave a Reply