Apel umanitar! Opriţi ţîşnirea Alexandrei!

În spiritul solidarităţii şi al credinţei în cele sfinte, vă rog să contribuiţi cu ceea ce puteţi pentru salvarea unui semen de-al nostru. Este vorba despre o femeie tînără şi frumoasă, care merită să trăiască fericită şi sănătoasă în libertate. Din păcate,  soarta  potrivnică îi răpeşte aceste drepturi, ea începînd de cîţiva ani să-şi piardă treptat echilibrul. Lacrimile, zbuciumul intern şi zvîrcolirile insuportabile au agravat situaţia, făcînd ca acest chin să ajungă pînă  la ceea ce lesne puteţi acum constata.  Daţi dovadă de omenie şi nu treceţi indiferenţi pe lîngă o aşa suferinţă. Redaţi-i Alexandrei zîmbetul, speranţa şi încrederea într-o lume mai bună, mai veselă, mai luminoasă. Întindeţi-i o mînă şi, dacă o apucaţi, nu-i mai daţi drumul! Oferiţi-i un sfat, o vorbă caldă, din suflet  şi, mai ales, şansa unui consult de specialitate. Faceţi scut în faţa acestui destin crunt şi uniţi-vă efortul pentru evitarea unei drame. Fiţi oameni! De preferinţă, în halate albe.

 

 

 

33 Responses to “Apel umanitar! Opriţi ţîşnirea Alexandrei!”

 1. Dragos says:

  mieeeeee, cel mai mult si mai mult, mi-au placuuuuuut “O flacara numita Sete de Dreptate, care parjoleste inima purtatorului” si “Nu stiti ca lui Alexandru ii parea ca poarta pe umerii lui toata durerea acestui neam” si “Ca in mainile lui erau ranile cuielor tuturor celor rastigniti pe nedrept..el a dus in spate zile si nopti la rand crucea intregului neam romanesc” (etete la Iisus de la Flotila 71 Câmpia Turzii -n.m.) si “lt. Alexandru = suflet din sufletul Romaniei Noastre”

 2. morometele says:

  alexandra stie ea ceva legat de tasnire. fara tasnire nu-i posibila viata. da’ sa nu tasnesti ca prostu’ pe pereti.

 3. Dragos says:

  de aceeasi pitzipoanca: “E nevoie de o alternativa in Romania. E nevoie de o Miscare in valorile careia sa ma regasesc si eu, sa se regaseasca si Andreea Miinescu , prietena mea care la 26 de ani are firma ei, facuta fara ajutorul nimanui, munceste 13 ore pe zi si seara mai merge si la cursuri de German Business…in care sa se regaseasca si Ileana Badiu, Managing Partner la una dintre cele mai mari agentii de publicitate, care munceste 14 ore pe zi chiar si in luna a opta de sarcina….si Tereza Valcan, expert in PR, care a studiat in State, face MBA la Londra…si Radu Manolescu, care la 28 de ani si-a facut firma lui de Head-Hunting, fara ajutorul nimanui si a adus-o in topul firmelor de profil….si doamna Camelia Sucu, ajunsa in TOP Capital fara sa fure un leu, prin munca sa de ani de zile…si doamna Mihaela Nicola, guru-ul publicitatii din Romania…si Maria Lucia Hohan, designerul ale carei creatii se vand in toata lumea si care a ajuns unde a ajuns prin propria sa munca…si Pepe Berciu, care a studiat la Londra si are businessul sau de succes….si fratii de la Fratelli, care cu creativitate, pasiune si munca s-au impus in viata de noapte a capitalei….si Violeta Balan, care a terminat Magna Cum Laudae o facultate de drept in America, munceste pentru una dintre cele mai mari firme de avocatura din lume si s-ar intoarce maine acasa dar nu are la ce…si Horia Mocanu, primul roman admis la Harvard, care scrie istorie intr-o tara vecina…si Edy Uzunov, proprietarul agentiei Regatta, cultivat, meloman, impecabil… si Floriana Jucan, jurnalista erudita ce s-a incapatanat sa educe cititorul de presa din Romania si a reusit sa impuna pe piata o revista fara femei dezbracate si barfe dezgustatoare… si Fady Zaidan, cel mai conectat si charismatic manager pe care il cunosc…si Loredana Salcianu, avocata care a avut curajul acum patru ani sa plece dintr-o multinationala si sa isi deschida propria ei firma de avocatura…si Angela Teodora Burz, intreprinzatoarea eleganta care si-a facut bagajul si a plecat sa faca business in Shangai, dar duce dorul prietenilor din Romania…si Diana Dondoe, care i-a sfidat pe toti cei ce au respins-o in Romania, ajungand prin munca, perseverenta si consecventa unul dintre cele mai celebre top modele ale lumii, facand milioane cu o detasare eleganta si impresionand lumea intreaga prin eruditia sa- dar duce dorul tarii ei….si Bogdan Voica, la 30 de ani manager al uneia dintre cele mai celebre si exclusiviste agentii imobiliare din Europa….si Eveline Pauna, care la 20 de ani, face o facultate, lucreaza 10 ore pe zi, scrie la Q Magazine si in putinul timp liber merge la Opera….si Raluca Safta, care la 23 de ani a avut curajul sa isi deschida propria ei firma de relocari si a ajutat sute de expatriati, directori de companii multinationale sa se relocheze in Romania…si Damian Draghici, cu IQ de geniu si cu premiul Grammy care a ales sa se intoarca in Romania la radacinile sale ..”

  comentariu editat. apartenenţa la o etnie sau/şi viaţa personală a cuiva nu au relevanţă.
  update: se vor accepta în comentariile viitoare “cur mare” şi “ţîţe mici”, considerîndu-se apariţii publice.

 4. Yeba says:

  Până ies din moderare dincolo, pot s-o întreb pe duduia asta de unde ştie?! Era aglomerat la Psihiatrie şi i-a pus câte doi în pat?!

 5. Yeba says:

  Iete şi la Dragoş, îi ştie pe toţi, ce noroc că nu l-a stricat anturaju!
  Adică alea cu ţâţe mici şi cur mare ce să facă, băăăă, să dea în cap la oameni? Aici e o luptă de idei.

 6. Red says:

  Duduia a ţâşnit cel puţin 30-40 de ani prea târziu. Mare talent s-a irosit, păcat…

 7. Nea says:

  Dragoş, în loc să le pui contor la fund acelor cucoane ca să ne poţi informa de moralitatea lor, mai bine ne spuneai ceva despre locotenetul AG.
  Umblă vorba că lucrează la un serviciu de contrainformații militare, mai precis la protecția documentelor secrete şi are un certificat ORNISS în portofel, între buletin şi poza lui Vadim.

 8. ribelalu says:

  “fara poezie viata e pustiu” :))

 9. Nea says:

  Nici eu n-am informaţia aia de la Maica Tereza, poate e, poate nu e aşa.

 10. Sare'n Ochi says:

  un singur mod de a opri tasnirea:
  http://sareinochi.wordpress.com/2012/02/01/nastase-exe/
  😀 ar mai fi dar e tot prin abstinenta si tot in zone gen Rahova.

 11. Yeba says:

  A zis Marie Rose Mociornita cândva:

  „când am venit prima dată să încep recuperarea averii bunicului, mă uitam siderată la funcționari, cât erau de tineri, de indolenți și de șpăgari. Și mi-am spus, asta este, victimele sistemului. Când se va schimba garnitura, peste 10-15 ani, va fi complet diferit. După 15 ani eu eram cu procesele tot cam pe acolo, iar funcționarii erau alții, la fel de tineri ca primii, dar mult mai indolenți și mai șpăgari.”

  Și mai iuți pe interese. Personajul meu, Claudiu, e deja în compania lui Ciuvică și Alistar, pe A3, în piață e prea frig. Și mă încearcă așa o bănuială că l-am descoperit târziu, era deja în misiune.

 12. ElCucui says:

  Senzațională tipa! Asta ajune mai tare ca Jucanca! Ia să i-o dau lu ăla micu din Motru.

 13. Mih. says:

  Naiba m-a pus sa umblu noaptea printre comentariile voastre! Am ras de mi-a sarit somnu’ pe doua saptamani de-acu-nainte!

  Fata asta-i dusa rau!

  http://www.rezistenta.net/2009/09/cine-e-in-spatelealexandrei-svet-se.html

  Si ceva mai recent (cu timpu’, in lipsa tratamentului…)

  http://www.albaiulianul.ro/viata-in-alba-iulia/2120-un-inger-la-troita-capitanului-de-alexandra-svet-.html

  • ElCucui, eu zic stop joc! în lumina noilor informaţii, revocăm cu ăla micu’. dă semne de om responsabil şi mai are şi doi cîini în îngrijire. păi vrei să-mi sară ta-su-n cap că au canidele nevoie de antidepresive?

 14. Yeba says:

  Mi se pare incorect si insinuant! Ce e el de vină că viața l-a aruncat în situația asta?
  El e sanatos, are un metabolism normal, doar că e putin bolnav de somn și asta numai si numai din cauza ca pokerul este un joc de inteligenta si tb sa se concentreze multe ore din noapte, in care nici să nu bea tot. Mi se pare un regim destul de dur.

 15. Red says:

  Aiaiai, lăsând la o parte că astea’s dezvăluiri noi pentru urechile mele nevinovate, dar chiar nu-l văd la masa de poker. Ăsta chiar este un joc de inteligenţă! Nu cumva era vorba de şeptică?

 16. Yeba says:

  Numai vorbe, fără dovezi, nu te lua după mieunăturile mele.
  Se pare ca in facultate era stiut ca juca poker pe bani in camin. Ăștia erau știuți, ca si ăia care „aduceau” ness, ăia care „aduceau” blugi, fete, filme 🙂 . Jocul de carti pe bani era interzis prin lege, cred ca a fost si asta o chestie cu care l-au facut Porumbac.

 17. Nea says:

  Yeba, păi el juca poker ca să submineze tirania, din facultate a fost luptător pentru cauza liberală.

 18. Red says:

  Deci de şeptică era vorba până la urmă, pocherul ăla cu cărţile de la şapte-n sus. Ne jucam şi noi, pe cinzecidebani deschiderea 😛

  Mintea mea de tânăr comunist a fost coruptă la Cinema Patria, la un film “La porţile albastre ale oraşului”. Îl văd de Dumitru Furdui… “Culoare am filat şi eu! Stai să văd dacă n-or fi şi în ordine”

 19. Red says:

  Scuze, Caramitru era cărturarul, nu Furdui. 🙂

 20. Nea says:

  Red, macar Furdui a murit in demnitate, cu sticluta, la Paris. Nu s-a jucat de-a “nu trageti” cu oamenii lui Iliesscu.

 21. Yeba says:

  Cine-i Claudiu? De martirul ala care si-a dat demisia de la serviciu ca sa stea in Piata nu zice nimic, ii faceti celebritate lefegiului ăstuia…
  Mai e și o fetișoară cu cravată tricoloră, tot din SNSPA, ajutați-o și pe ea. 👿

 22. Red says:

  Nea, mare dreptate ai. Eram mai fericit mai devreme când ţineam minte filmul respectiv doar cu Furdui şi muzica lui Doru Stănculescu…

  Yeba, şi-a dat cineva demisia ca să stea în rigorile iernii? Până acum toţi erau fie pe ştate, fie n-aveau nimic de făcut pe-acasă că încă n-a început returul. Asta-i ceva nou!

  • Red
   mi-e că-ţi distrug tot filmul amintirilor 👿 dar nu tac. Doru Stănculescu avu parte de-un “hai, luaţi folkistu’ şi băgaţi-l în dubă” pe la începutul protestelor. cu mîna sucită la spate, zice. şi doar pentru că avea un banner pe care scria “Băsescule, maaarş!”. dar nu avea un fleac de autorizaţie.

 23. Red says:

  Mai bine să-mi strici filmul amintirilor decât să mă laşi în ignoranţă. Mulţumesc! 🙂

 24. Red says:

  Ok, acum am găsit şi eu ştirea respectivă. Deci dacă te saltă poliţia pentru tulburarea ordinii tot ce trebuie tu să faci e să şi ieşi afară, după care te duci la antenatrei. Mâna sucită sau nu.

  Secţia 22 e la o staţie de autobuz de mine, e uşor de ajuns acolo pe jos. Piaţa Universităţii e mai greu, că trebuie să iau metrou’ şi să schimb la Unirii. Unde să mă duc să protestez că banii pe care-i plătesc eu prin taxe sunt folosiţi total ineficient? În piaţă sau la secţie?

 25. Yeba says:

  @Red, a fost plimbat în chip de martir ambulant pe la Antenă un om care susținea asta, evident fără probe. Poate l-au dus direct la Sapoca/Bălăceanca sau alt stabiliment profesional, că apoi a dispărut = adică li s-a părut și lor că e prea gogonată și nu se susține ideologic.

  Eu zic că nimeni nu ar fi riscat să apară la TV și să pretindă fie și măcar că asta intenționează – decât dacă era dat deja afară sau dacă era de fapt vreun operator, electrician or whatever la Antene, îți dai seama.

  Oana Stancu și Adrian Ursu se pricep la manevre de-astea, când erau la Realitatea au înscenat o convorbire telefonică, i-a dat Hoară de gol pe loc, dar l-au acoperit cu sonorul și n-a inpresionat pe nimeni.

Leave a Reply